- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Evli olanlardan yorum bekliyorum.
Esiniz ve siz calisiyorsunuz kazandiginizi goturup esinize verirmisniz? Yani bu para olaylari nasil oluyor kazanilan para nasil harcıyor.. esinize verip ondan alirmisiniz
Not:bekarim bugun aramizdaki konuya istinaden merak ettigimden actim:)
huzurunuz yerindeyse para mara önemli değil, boşverin işte, ne mutlu size :)çalışıyoruz ikimizde para görmeyeli seneler oldu.para sanal oldu artık.eşim maaşlarımızı havuzda toplar ordan dağıtır borçları içinden kalan için bankamatiğe gider çeker oda çocukların ve ikimizin harçlığıdır.ortada yorgan yok kavgada yok.ne diyim ortada para olsaydıda tartışsakmı iyyidi bilemedim şimdi.
Maaşımı ve maaş kartımı kimseye vermem. Ben köle değilim çünkü! Masraflar hesaplanır, ödemeler birlikte yapılır. Herkes kendine göre kalanı kenara koyar. Ev, araba neyse artık alınacaksa paralar birleştirilir. Maaş kartını kocasına veren kadınlara saygı duymuyorum. Bu tip kadınlar yüzünden kadının konumu ne olursa olsun değişmiyor.
Çalışan bir insan,emeğinin karşılığını kendi nasıl yöneteceğini bilmeli.Gidip karısının/kocasının eline vermek olayını ben pe anlamam.Evli çift aralarında konuşur neyi nasıl ödeyeceğiz diye.Onunla ilgili bir bütçe oluştururlar.Ortak hesap açabilirler.Veya kim ödemeleri takip ediyorsa kendi payı kadarını ona verebilir.Evli olanlardan yorum bekliyorum.
Esiniz ve siz calisiyorsunuz kazandiginizi goturup esinize verirmisniz? Yani bu para olaylari nasil oluyor kazanilan para nasil harcıyor.. esinize verip ondan alirmisiniz
Not:bekarim bugun aramizdaki konuya istinaden merak ettigimden actim:)
hahaha haklısınızzzzarabanız yok öne kim oturcak die kafa yoruyonuz hele bi evlenin
bende motivasyon olduğunu düşünüyorum tamam ortak hesap olsun ama elden harçlık alır gibi kötü yaaa o kdar oku çalış git bir de kocadan para al D: babam bile ben seni kimseye muhtaç olma diye okutuyorum der bilemedim bu olay hep havada kalıyorBen de vermem, o bi motivasyon bence, ne için çalışıyoruz ki,maraba gibi çalış çalış elde birsey yok, bak bi arkadas yazmış borç bittiyse de haberim yok diye, öyle şey olur mu, bana ekstra 2 lira yasa eşime söylerim keza o bana söyler
bende motivasyon olduğunu düşünüyorum tamam ortak hesap olsun ama elden harçlık alır gibi kötü yaaa o kdar oku çalış git bir de kocadan para al D: babam bile ben seni kimseye muhtaç olma diye okutuyorum der bilemedim bu olay hep havada kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?