- 21 Ağustos 2016
- 46
- 64
- 38
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Evlendik evleneli 5 yıldır borç ödediğimiz için hiç mevzusu geçmedi boşta paramız olsa napardık diyeEvli olanlardan yorum bekliyorum.
Esiniz ve siz calisiyorsunuz kazandiginizi goturup esinize verirmisniz? Yani bu para olaylari nasil oluyor kazanilan para nasil harcıyor.. esinize verip ondan alirmisiniz
Not:bekarim bugun aramizdaki konuya istinaden merak ettigimden actim:)
Yuksek maasin varsa, maddi olarak aikintida degilseniz , soyleyin.kararimi degistirdim deyin ve cesur olun. Buna hakkiniz varKonu guncel mi
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum.
Yüksek maas aliyorum. O ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Bu durumda ne gider göstererek 1000 lira gizleyeyim
Şahsen çalışmıyorum ama çalışsaydım eşimin eline maaşımı vermezdimEvli olanlardan yorum bekliyorum.
Esiniz ve siz calisiyorsunuz kazandiginizi goturup esinize verirmisniz? Yani bu para olaylari nasil oluyor kazanilan para nasil harcıyor.. esinize verip ondan alirmisiniz
Kesinlikle var ama barismak icin bu yolu denemis gibi olcamYuksek maasin varsa, maddi olarak aikintida degilseniz , soyleyin.kararimi degistirdim deyin ve cesur olun. Buna hakkiniz var
Lazer epilasyona başladım, paket fiyatı buyduKonu guncel mi
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum.
Yüksek maas aliyorum. O ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Bu durumda ne gider göstererek 1000 lira gizleyeyim
Yaptirdim cnm. Bide 1000 lira 4 yilLazer epilasyona başladım, paket fiyatı buydu
Tel seferlik mi bu 1000 liraKonu guncel mi
Cilt bakımı olabilir. Erkeğe uzak konular bunlar olabilirYaptirdim cnm. Bide 1000 lira 4 yil
Ortak hesaba maaslarinizi koyucaksaniz , gizlemenin bir yolu yok bence. Ben calismiyorum .Kesinlikle var ama barismak icin bu yolu denemis gibi olcam
şu anda maaşınızı bilmiyor mu ne kadar olduğunuKonu guncel mi
Eşim elektrik,su,doğalgaz ,çocuğun kresi vs hepsini oder ben de evin mutfak ihtiyaçlarını karşılaşırım. Maaşıma hiç karismaz ben de ona karışmam. O daha tutumlu biri kendi parasıyla istediğini yapsın☺
Evli olanlardan yorum bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?