- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
en güzeli benimkide ben uyurken masaya koyar ben bilirdim onun koyduğunu:)Doğru diyo niye çalışıyoruz harbiden, ben babamdan dahi isteyemezdim de masaya bırakırdı mont cebime koyardı çantama atardı
oh oh maşallahMaaşlar alınır..
Faturalar kredi vs ödenir..
Birikim için ayrılan para bankaya yatar.
Kalan ev harçlığı ortak bir yerde veya banka kartında durur parası biten ihtiyacı kadar alıp kullanır..
Bizde böyle
ayıp olmazsa ne kadar birikim yapıyorsunuz ben hiç yapamıyorum yaaoh oh maşallah
ayıp olmazsa ne kadar birikim yapıyorsunuz ben hiç yapamıyorum yaa
ortak hesabınız olmuşBen evliligimin ilk yilinda daha atanmamistim. Calisan arkadaslarim vardi. Esim kendimi kotu hissetmeyeyim diye banada ek kart cikartip maasi yatinca "Bitanem maasimiz yatmis. Bu ay su kadar yatmis. Sunu kesmisler bunu eklemisler..." gibi konusmalar yapardi. Arkadaslarimin maasi var benim yok diye kendimi kotu hissetmemi istemiyordu. Hic benim maasim benim param demedi. Maasimiz evimizin butcesi dedi.
Ben atandiktan sonra esimin tavrini devam ettirdim. Simdi bende calisiyorum ve maaslari bende ek karti olan hesapta birlestiriyoruz. Ben maasimi eft yapiyorum. Esim birlesen maaslardan evin taksidini kirayi faturalari oduyor. Kalan paradan bir miktar birikim icin ayiriyor kalan parayida beraber harciyoruz. Su borcu sen ode bu borcu ben odeyim durumu olmuyor bizde.
Bizde bu mantıkta ilerliyoruz. Eşimin Pintiliği yüzünden parama karıştırmıyorum pek artık. Merak ediyorum acaba size daha önce ev arkadaşlığı yada serbest ilişki gibi etiketler yapıştırıldı mı ? Yok benim en son açtığım konumda bana bu tarz şeyler söylendi de ? İçime oturdu.Eşimle avukatlık yapıyoruz, gelirimiz sabit değil. Kim kimin hangi davadan ne kazandığını bilmez. Evin faturaları benim hesabıma otomatik ödemede. Eşim de büyük kızımızın okul taksitlerini, çocukların bireysel emekliliklerini ve sağlık sigortalarını öder. Market harcamalarını benim hesaptan yaparız. Herkes kendi aracının benzinini koyar ve herkes kendi kredi kartının ödemesini yapar.Gerisine de kimse karışmaz. Valla bilmiyorum eşimin hesabında kaç lira var. O da bilmez bende kaç lira var. He bir de ortak hesabımız var orada da birikim yapıyoruz. Kafasına esen arada yatırıyor.
Ben şuan çalışmıyorumEvli olanlardan yorum bekliyorum.
Esiniz ve siz calisiyorsunuz kazandiginizi goturup esinize verirmisniz? Yani bu para olaylari nasil oluyor kazanilan para nasil harcıyor.. esinize verip ondan alirmisiniz
Not:bekarim bugun aramizdaki konuya istinaden merak ettigimden actim:)
Çalışıyorum parayı eşime vermemEvli olanlardan yorum bekliyorum.
Esiniz ve siz calisiyorsunuz kazandiginizi goturup esinize verirmisniz? Yani bu para olaylari nasil oluyor kazanilan para nasil harcıyor.. esinize verip ondan alirmisiniz
Not:bekarim bugun aramizdaki konuya istinaden merak ettigimden actim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?