Maasimi ayirmakta haksiz miyim?

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
Günaydın. Son bir hafta da iki kere boşanma aşamasına geldik. Sebepse esimin kok ailesini cekirdek ailesinden daha on planda tutmasi. Hatta esimin babasi esimin olmadigi bir anda uzerime saldirdi.kv bile benim bir yanlisimin olmadigini soylemis. Bu olay ilk bosanma asamasina gelisimizin ustune oldu Ancak cocugumuz oldugu icin son bir sans vermek adina bir aile danismanindan yardim almaya basladik.

Ikinci olay dün oldu. Ben esimin ailesi ile tum iletisimi kestim. Ancak çocuğumuza bakici ve kres bulana kadar kv bakıyor. Dün cocuğumuzu almaya gittiğimizde ben arabada beklerken kp aşağı indi özür dilemeye. Iki gun once de ozre gelmisti kapiyi acmamistim ozrunu kabul etmemistim. (Zira kp in daha öncede bana saldirmisligi kovmuslugu var. Her defasında özür diler aynen devam eder.) Bu sefer özür dilemesine bile fırsat vermedim.dunse esim arabanın anahtarını vermiş geldi yanıma oturdu yarım ağız özür diliyor. O kadar sinirlendim ki esime biliyorum ki o git özür dile dedi. Neymiş kötü olunmasinmis ozrunu kabul edip mesafeli olayyimmis ki esime bu sefer çok sert tepki vermesi gerektiğini hatta bi süre ilestisimi kesmesi gerektiğini ancak bu sekilde caydırıcı olacağını söylemiştim. O kadar agrima gidiyor ki esimin tavrı tutumu. Babası saldırmış özür dilemiş olmuş bitmiş şeklinde takılıyor. Hatta ilk özür dilediginde kapiyi acmamistim bana bak o sana saldırdı sende kapiyi açmadım esitlendiniz mealinde bu konuşma yapmıştı. Işte dün ben de açtım ağzımı yumdum gözümü karaktersizsin vs Allah ne verdiyse saydım siraladim. Tekrar boşanma aşamasına geldik. Sonra o adım attı ben de sözlerimi geri aldım falan kapattık. Ancak artik bu evlilikle ilgili bende şüpheler var. Kendimi garantiye almak istiyorum. Ayrıca bu süreçte esim eski defterleri açtı sınava hazırlanırken yemek temizlik pek yapamazdım bunları gündeme getirdi neymiş sıcak yemek yiyememiş utusunu kendi yapmismis beni suçladı durdu. Tabi bu sürecin sonunda ben ise girdim ve esimin iki kati kazaniyorum. her ay kirayı öder kendime 1000 tl ayırır esime de 6000 tl para gonderirim o biriktirir bütçeyi yönetir. Beyefendi bunları görmez ama. Işte bende dün akşam artık herşeyi yarı yarıya ödeyeceğimi kalan paramı kendim yöneteceğimi soyledim. Esimse bu ise çok bozuldu. Yıllarca calismadin sana para hesabı yapmadım niye calismiyorsun demedim sen hesap yapıyorsun diyor. Hatta boyle evlilik olmaz diyor. Sizce haksizmiyim?

Canım eşinle bir sıkıntın yok hep kv kp yüzünden evi çok uzaklara tasiyamazmisiniz . Gerçekten verdiğiniz parayı görmüyorsa koklatmayin tabi

çünkü sen benim eşimsin hiç de çalışmayabilirdim
işinize gelince evin reisi erkektir demesini biliyorsunuz diyeceksiniz

para muhabbeti hep kötü denir ama arada yapmak lazım
eşiniz sadece gıcıklığına çocuğa kv ye baktırmayabilir
bakıcı vs tutun diye

Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.

Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok sonuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
o zaman beğenmiyorum olmayacak deseydin derdim ben olsam
eşiniz zamanında kaz gelecek yerden tavuk esirgememiş
okulu bitince çok para gelecek diye düşünmüş demek ki ondan susmuş

Sen çalışmıyor olsaydın veya maaşın bu denli yüksek olmasa eşinin babasıyla olan sorunlarınızda tavır değişikliği olur muydu? Yine sizin aranizi yapmaya çalışır miydi? Yoksa "babamla gecinmezsen bosaniriz" mi derdi...buna göre hareket edin

izin ya da rapor alma imkanınız yok mu

yani kv çocuğa bakınca eşiniz olayın çok büyük olmadığını düşünür hali ile

ya da ne bileyim eşiniz gidip alsın siz arabada olunca özür vs ile barışırsınız sanılıyor

lakin her kavga ile boşanma konuşuluyorsa işiniz zor

geliriniz iyi bu durumda çocuğunuza neden kv tek bakıyor bakın bakıcıya güvenmiyoruz vs vs ayrı konu da kv nin yanında bir bakıcı olabilirdi

özetle ailenizin içinden kv ve kp i çıkarmamışsınız kşi hiç

şimdi eşim onları ön planda tutuyor diyorsunuz

konu para birikim vs değil eşinizin çirkin sözleri vs de ayrı ama önce 3 kişilik aile olun

kv kp dış kapının dış mandalı olsun, onlara olan muhtaçlığınızı ortadan kaldırın

parayı biriktirmek için değil huzurlu yaşamak için kullanın ilişkinizi onarmaya çalışın

bu arada bu sözler üzerine eğer yapıyorsam yemek yapmaz ütü yapmam

madem yapmadığım süre aradan zaman geçtikten sonra laf olmuş şimdi de yapmam olur biter

Ayir zaten maasini.. maasini alinca bir takim masraflari ode hepsini degil ama kalani da kendine biriktir harca... birsey derse biraz da ben yoneteyim parayi de

Sağlıklı evliliklerde senin paran benim param muhabbeti olmaması, bütçenin ortak olması taraftarıyım ama sizin yerinizde olsam, eşime zırnık vermem. Evin giderlerini, faturaları ortak ödeyin. Gerisini kendiniz biriktirin. Ayrıca bu kayınpeder ne cesaretle sürekli üstünüze saldırabiliyor? Eşiniz höt, karıma bu ne saygısızlık, bir daha böyle bir şey olursa beni unutun, minvalinde bir konuşma yapsa, böyle terbiyesizliklere kalkışabilir miydi? Gerçekten eşinizde iş yok. Bir de kapı açmamakla, kayınpederin uyguladığı şiddeti aynı kefeye mi koyuyor? Akıl terazisi de şaşmış beyefendinin. İyi ki işiniz gücünüz var. Yoksa bu kafadaki insanlar, eşiniz de dahil, size çok daha farklı davranıp, sizi çok daha fazla ezerlerdi. Bir de görüşmeye devam etmek zorunda mısınız? Bana saldırmış bir adamı niye tekrar görmek isteyeyim ya... Bu hakkınız var. Eşiniz bunu anlayamayacak kadar kapasitesizse, hazır aile danışmanına da gidiyorsunuz, bunu da konuşursunuz elbette.

Babamla gecinmezsen bosaniriz demedi calismadigim dönemlerde de

Ben asrın salaklığını yapıp kv nin yaşadığı şehre tayin istedim çünkü kariyerim için kaçırılmayacak bir teklif aldım. Çok pişmanım.kv bir haftadır çocuğa bakıyor evimi taşıyıp çocuğa kres bakici vs bulana kadar bakacak. Mecburum izin alamıyorum kavgadan dolayı otelde kalıyorum.

Ben 1 ay calıscam 1000 tl harçlık alcm kalanı kocama vercm,
Kocanız neden kirayı ödemiyor pardon da?
Birikim yapacaksam da kendim yaparm.7000 tl maas alıacak vizyondaysam,bırıkıme de kafam calısır herhâlde.
Adam evlililği bence para için yurutuyor.
Gercekten aile kavramı olan adam,su saydıklarınızı demez ilk kavgada.

Aile danışmanı beni haklı buldu kok aileni dışarda tut dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…