Dun aynısını ben de söyledim yüzüne karsiEsiniz adam degil.
Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.çünkü sen benim eşimsin hiç de çalışmayabilirdim
işinize gelince evin reisi erkektir demesini biliyorsunuz diyeceksiniz
para muhabbeti hep kötü denir ama arada yapmak lazım
eşiniz sadece gıcıklığına çocuğa kv ye baktırmayabilir
bakıcı vs tutun diye
7000 den fazla kazanıyorum kirayı da oduyorum7000 kazanıp da 1000 tl harçlıkla geçinmeniz saçma geldi.
7000 den fazla kazanıyorum kirayı da oduyorum ama göze gorunmuyor
o zaman beğenmiyorum olmayacak deseydin derdim ben olsamBeni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok sonuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
Babamla gecinmezsen bosaniriz demedi calismadigim dönemlerde deSen çalışmıyor olsaydın veya maaşın bu denli yüksek olmasa eşinin babasıyla olan sorunlarınızda tavır değişikliği olur muydu? Yine sizin aranizi yapmaya çalışır miydi? Yoksa "babamla gecinmezsen bosaniriz" mi derdi...buna göre hareket edin
en başında hata etmişsiniz yani olay maaşı ayırmak ya da birleştirmek değil, komple vermeniz garip geldi. ne kadar birikmiş vs biliyor musunu zmesela? ortak hesapta m?7000 den fazla kazanıyorum kirayı da oduyorum
Ben asrın salaklığını yapıp kv nin yaşadığı şehre tayin istedim çünkü kariyerim için kaçırılmayacak bir teklif aldım. Çok pişmanım.kv bir haftadır çocuğa bakıyor evimi taşıyıp çocuğa kres bakici vs bulana kadar bakacak. Mecburum izin alamıyorum kavgadan dolayı otelde kalıyorum.izin ya da rapor alma imkanınız yok mu
yani kv çocuğa bakınca eşiniz olayın çok büyük olmadığını düşünür hali ile
ya da ne bileyim eşiniz gidip alsın siz arabada olunca özür vs ile barışırsınız sanılıyor
lakin her kavga ile boşanma konuşuluyorsa işiniz zor
geliriniz iyi bu durumda çocuğunuza neden kv tek bakıyor bakın bakıcıya güvenmiyoruz vs vs ayrı konu da kv nin yanında bir bakıcı olabilirdi
özetle ailenizin içinden kv ve kp i çıkarmamışsınız kşi hiç
şimdi eşim onları ön planda tutuyor diyorsunuz
konu para birikim vs değil eşinizin çirkin sözleri vs de ayrı ama önce 3 kişilik aile olun
kv kp dış kapının dış mandalı olsun, onlara olan muhtaçlığınızı ortadan kaldırın
parayı biriktirmek için değil huzurlu yaşamak için kullanın ilişkinizi onarmaya çalışın
bu arada bu sözler üzerine eğer yapıyorsam yemek yapmaz ütü yapmam
madem yapmadığım süre aradan zaman geçtikten sonra laf olmuş şimdi de yapmam olur biter
Aile danışmanı beni haklı buldu kok aileni dışarda tut dediSağlıklı evliliklerde senin paran benim param muhabbeti olmaması, bütçenin ortak olması taraftarıyım ama sizin yerinizde olsam, eşime zırnık vermem. Evin giderlerini, faturaları ortak ödeyin. Gerisini kendiniz biriktirin. Ayrıca bu kayınpeder ne cesaretle sürekli üstünüze saldırabiliyor? Eşiniz höt, karıma bu ne saygısızlık, bir daha böyle bir şey olursa beni unutun, minvalinde bir konuşma yapsa, böyle terbiyesizliklere kalkışabilir miydi? Gerçekten eşinizde iş yok. Bir de kapı açmamakla, kayınpederin uyguladığı şiddeti aynı kefeye mi koyuyor? Akıl terazisi de şaşmış beyefendinin. İyi ki işiniz gücünüz var. Yoksa bu kafadaki insanlar, eşiniz de dahil, size çok daha farklı davranıp, sizi çok daha fazla ezerlerdi. Bir de görüşmeye devam etmek zorunda mısınız? Bana saldırmış bir adamı niye tekrar görmek isteyeyim ya... Bu hakkınız var. Eşiniz bunu anlayamayacak kadar kapasitesizse, hazır aile danışmanına da gidiyorsunuz, bunu da konuşursunuz elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?