Maasimi ayirmakta haksiz miyim?

Tam bi avukata yakisir sorgulamalar

ama hayatım eşin zaten tayin de olmadı ise çocuğa kv bakıyor demen garip geldi

yani eşin bakıyor o zaman çocuğa ya da bakmalı

olay benim gözümde canlanmıyor vallahi

tamam kv de kalırız 15-20 gün bir ay

onu anladım

ama bu olaydan sonra sen otelde kalıyorsun da gündüz neden çocuk kv ile

eşin de o şehirde imiş ki akşam birlikte çocuğu almaya gitmişsiniz

neyse bunlar olmuş bitmiş de hemen aile terapistinde soluğu neden aldınız

yani ikiniz de anladığım kadarı ile okumuş yazmış belirli yerlere gelmiş insanlarsınız

bu yeni yaşama uyum sağlayamadık ay bir durup sakinleşelim demek yerine hemen kim haklı soruşturması moduna girmişsiniz

mesela dediniz ki aile terapisti beni haklı buldu

kaçın o aile terapistinden

aile terapisti haklıyı bulmaz bakış açılarınızı farklılaştırır birbiriniz ile iletişimi sağlar

mesela bu eşinizin kök ailesini tuttuğu çekirdek ailesinden üstün bulduğu olay sadece bu son tartışma mı

bence eşiniz de azıcık şaşkoloz olmuş bu nedenle ne dediğini de bilmiyor

arada kalmış ne yapacağını bilemez hale gelmiş

ayrıca da sizin iş yeriniz belirli o şehirde iyi kreşlerin okulların olduğu semt vs belirlidir

ev seçiminde çocuklu ailelerin kriterleri iyi eğitime kolay ulaşma yine annenin ulaşımıdır

eşinizin tayinini beklemeyin o gitsin gelsin siz çocuğa ve size uyan semtte ev aramaya başlayın

ben de sinava çalışırken aksattim hep yemek temizlik ütü, sonuç olarak atandim. hepimizin lehine oldu. ağzını açarsa kapının önüne koyarım eşimi ben ona köle oluyum diye evlenmedim.

son derece haklısınız. hatta ben sizin yerinizde olsam komple cekerim elimi etegimi. ne yari yariyasi.

kp konusunda eşinizin bu durum karşısında tepkisi hakkında da sonuna kadar haklisiniz.

herşeyden kendinizi cekip bi kac ay gozlemleyin bence. sonra duruma göre hareket edersiniz, pek sonunuz yok gibi ama

7000 den fazla kazanıyorum kirayı da oduyorum
Oyy oyy oyy. Bence eşinize para vermeniz doğru değil. Baştan yanlış yapmışsınız. Bütçeye katkıda bulup kalanı hesabınızda biriktirin. Zaten sonuçta yine ailenize harcayacaksınız.

Pardon bu kadar geliriniz var neden çekiyorsunuz? atın kenara şunları ya hu.
Ne demek üzerinize yürümek? Sizin ona hiç bir ihtiyacınız yok. Ayrıca 7 bin ve üzeri kazanıp neden kendinize 1000 tl ayırıyorsunuz?
Bir boşanmaya kalkın bakalım size 5 kuruş verecek mi?
Allah bilir hesapta onun üzerinedir. Ortak değildir...

Zaten öyle yapmaya başladık. Hergün ise gidiyorum öğleden sonra izin alıyorum esimle kresleri geziyoruz. Esim bu olaylardan sonra izin aldı. Ancak ev bulmak hiç kolay değil. Paran da olsa zor. Işte o süreçte mecbur bırakıyoruz. Hem otelde cocukla çok zor bu yüzden esim sabah annesine gidiyor çocukla.

O evi geçindirmekle yükümlü. Siz bu zamana kadar olan borcunuzu ayda 6 bin göndererek çoktan ödemişsiniz. Siz evde kaldığınız zaman ayda 6 bin harcamıyordunuz neticede...
Vicdan yapmasın boşuna eşiniz haketmiş.

Ben kendim biriktiriyorum ki böyle sorunlar kalmadı bizde, kirayı da o veriyor. Eğer böyle sorunlarım olsaydı hiç bir şeye karışmaz, ütüye de temizliğe de kadın tutardım, paramı biriktirirdim

benim kp bana bir kere sesini yükseltti çok basit bir konuda, ne diyorsun sen diye ondan daha çok bağırdım, kendi aramızda çözmüş olduk. eşimi hiç karıştırmadım. sizin kp epey arsızmış. ama ona sinirlendiğinizde ona bağırın, eşinize beni niye muhattap ediyorsun diye kızın. adam değilsin biraz ağır olmuş. maaşı ayırmaktan ziyade bütçeyi sizin yönetmek istediğinizi dile getirin. o ödemelerini yapıp kalan parayı size yollasın. yada ortak hesap olsun. güvenmemekte haklısınız ama birden gemileri yakmayın bence.

Çocuk olmasa bosanacam da çocuk baba baba ağlıyor. Bi de esimle bu aile olayı dışında problemimiz yoktu. Çocuk olunca korkuyorum

Çocuk olmasa bosanacam da çocuk baba baba ağlıyor. Bi de esimle bu aile olayı dışında problemimiz yoktu. Çocuk olunca korkuyorum

hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah düzelir sorunlarınız. biraz da yorumsuz uzaktan gozlemleyin bakalım.

ama önce ev arasanız sonra kreş gezseniz çocuğa düzen şart

ayrıca kreş öyle gezerek zor bulunur

çalıştığınız yerden soruşturun, akraba varsa onlara soruşturun yoksa şimdi sokağa çıksak birbirleri ile zıt özelliklere sahip çok kreş var

anlıyorum sizi kreşi bulalım ona göre ev olur vs diyorsunuz da her şehrin bu konuda iyi semtleri vardır

yani alım gücü yüksek annelerin çalıştığı semtlerde çok kreş okul vs varken daha çok geniş aile şeklinde oturulan çocuklara annelerin yahut büyükannelerin baktığı semtlerde kreş vs azdır

kv dem şehrin uzak bir semtinde oturuyor

oğlum bebekken bakıcı vs sürecinde acaba o tarafa mı taşınsak hem göz kulak olurlar hem işe de daha yakın dedik

sonra düşündük biz bu çocuğu kreşe vereceğiz okula göndereceğiz yolda mı geçsin ömrü zira o taraflarda bu tarz şeyler az

sonra hesapladık ilkokulda okuldan çıkıp onlara gidecek olsa kv kp 70 yaşında olacak onlar zaten yorgun olacak bir de çocuk mu bakacaklar dedik

sonuçta evi şehrin taaa öbür ucundan aldık oğlum büyüdü o taraflarda kreşe gitti sonra da okula gidiyor biz bir saat yolda gidip geliyoruz her gün işe

sanki kv kp den uzaklaşınca sizin pek probleminiz kalmayacak gibi duruyor. bakıcı kreş vb birşey ayarlayınca kv kp den de uzaklaşacaksın zaten. çok nadir görürsün.
daha önce aranızda para meselesi oldu mu ya da eşin parayı ailesi ile falan senden habersiz paylaşıyor mu bilmiyorum ama bunların hiç biri yoksa gelirleri ayırmak evlilikte büyük problemlere yol açabiliyor. aranızdaki tek problem kv kp ise başka problemler yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum. ama tabiki eve yardımcı alıp kendi şahsi ihtiyaçlarınız için kendinize daha fazla para ayırmaya hakkınız var. ona birşey diyemem.

cat diye bir gunde maasi ayirmayi dogru bulmuyorum,
ancak elbette kisisel birikim yapmak isteyebilirsiniz, yine de bunu su kargasadan sonra dile getirin derim.

Anladigim yeni tasindiniz ve ev kres vs heunz ayarlanmadi,
bu kargasaya bir de boyle hassas bir konuyu dahil etmeyin bence.

ben de anne baba calisiyorken birinin is yerine yakin olmasi gerektigini dusunuyorum,
buyugun okulu bana yakin, kucugun kresi ve buyugun etudu esime yakin,
esim is cikisi cocuklari toplayip getiriyor eve.
ben de toplanti vs olursa veya bir sebeple okuldan cagirirlarsa tam gun izin almadan gidip geliyorum hemen.

ama sizin zaten bu olaylar öncesinde eşinizle aranızda bir sorun olmuş

lakin hemen vekalet verdim boşanacaktım vs çok uç noktalar değil mi

ben mi bu konuda biraz garibim

yani bana göre vekalet verilmiş ise o evlilik bitmiştir

sonuçta 1 hafta önce tayin isteyip kalkıp gelip kv ile bir arada iken tartışılır vs de boşanma aşamasına geçilip avukat bulunup vekalet vermek vs çok hızlı

yani ev kreş bulacak zaman yok ama avukat bulacak boşanmaya karar verecek zaman var

tek tavsiyem biraz daha sakin olup aceleci olmayan adımlar atmanız

eşiniz de arada kalıyor bugün cuma önümüz seçim hafta sonu gidin eski evinize ailecek biraz zaman geçirin karşılıklı konuyu kapatın önümüzdeki hafta temiz bir sayfa açın

huzurlu mutlu günler sizin olsun

iş yerimiz değişince okulu da mı değiştireceğiz ((

vay bizim halimize

iş yerimizi biliyorsun Osmangazi de

oğlumun okulu Özlüce üniversitenin orada

trafik yoksa bile 20-25 dakika

sabahları 1 saat zaten

şaka bir yana bizim şehirde örneğin işe yakın okul kreş vs imkanı yok

kv dem yıldırım da oraya taşınalım ofisin önünden dolmuş var binilir gidilir dedik de cıks yani kreş okul vs yok ki

o zaman tabi eve yakin olmasi tercih edilir.
bizimkiler kucuk oldugu icin sanirim, cok gitmek gerekiyor okula, hepsinde izin alsak yandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…