- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
Ben bu kadar kazansam, sadece maaşımla bile o kocayı, kp öyle bir ezerim ki.7000 kazanıyorum.
Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
O donuna kadar ütülüyenler esine hic para vermiyor, calismiyorlar cünkü. Ayrica yuvami istiyor kölemi belli degil!! Bu adamdan niye bosanmiyorsun??
Bu cumle gercek olsa da keske soylemeseydiniz. Soylediginizde ayrilmaniz sizin icin daha hayirli olur. Madem adam degilim kapi orda dediginde durum cok cirkinlesir.Siz ne istiyorsunuz, ona karar verin bence. Tamam mi,devam mi?Dun aynısını ben de söyledim yüzüne karsi
Ne iş yapıyorsun ?7000 den fazla kazanıyorum kirayı da oduyorum
Sen daha sonra ona bir sürü maddi olanak sağlamıssın ve o seni başkası ile kıyaslıyor. Kıyasladıgı sey karakter vs olsa anlıycam ama bu şekilde düşünen bir adama la ben olsam paramı ayırırdırm . Sende mesela hafta sonu iki üç corap iki üç don ütüle. O söylemeden cay kahve yap gıcıklıgına ve bunu göstereek yüzüne vur istediğin buyduysa al diye. Ama paranı ayırBeni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
Ben bu kadar kazansam, sadece maaşımla bile o kocayı, kp öyle bir ezerim ki.
Değil saldırmak, kapımda kukla ederim.
Yorumunuza katilmakla birlikte son kisimla ilgili bir aciklama yapma ihtiyaci hissettim. Esinin hesabina eft veya havale yaptigindan bu paranin nereden geldigi ortaya cikar,dekontla. Onun icin benim hesabimda benim param diyemez. Avukat arkadaslar daha saglikli bilgi vereceklerdir.Kp mevzusundada haklısın maaş konusundada hatta maaşını neden eşine gonderiyorsunki okadar maaşa 1000 tl çok az bi miktar kirayida zaten siz oduyormussunuz kira ev alisverisi siz yapın faturalarida o ödesin kalan paralariniz kendi hesaplarinizda kalsın bu devirde kimseye güvenme valla burda ne insanlar gördük yarın bigun bosanir o para benim der vermez yazık emeginize kendiniz de kalsin
Haa onu bilemem ama en sagliklisi kendi hesabinda olmasiYorumunuza katilmakla birlikte son kisimla ilgili bir aciklama yapma ihtiyaci hissettim. Esinin hesabina eft veya havale yaptigindan bu paranin nereden geldigi ortaya cikar,dekontla. Onun icin benim hesabimda benim param diyemez. Avukat arkadaslar daha saglikli bilgi vereceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?