Maasimi ayirmakta haksiz miyim?

6000 eşinize veriyorsunuz da nerede birikiyor bu para?Anlayamadim.
Ortak hesap daha mantıklı olmaz mıydı

Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.

O donuna kadar ütülüyenler esine hic para vermiyor, calismiyorlar cünkü. Ayrica yuvami istiyor kölemi belli degil!! Bu adamdan niye bosanmiyorsun??

Bu süreçte bütçeyi ayırmak bence doğru değil. Yani siz evlisiniz çocuğunuz var. Senin paran benim param olmamalı.
Belki giderleri artık ben takip edeyim diyip yollamayabilirsiniz eşinize.

o eş sizden boşanmaz hem paranız makbul babasıyla arayı da yaparsa oh tadından yenmeyecek kıvama gelirsiniz..taviz vermeyin ..eşinize hakaret etmek istemiyorum.

Hatalısın.

7 milyar maas Al hem kirayı öde hem babasının kahrını Çek hem beyefendiye harçlık gönder Bütçeyi yönetmesi için hem çocukla da eminim hep sen ilgileniyorsundur.

Ama baştan taviz vermişsin.
oldu olacak Maaş kartını da verseydin.
Kusura bakma çok sinir oluyorum böyle kadını yolunacak kaz gibi gören erkeklere ve ailelerine.

Dun aynısını ben de söyledim yüzüne karsi
Bu cumle gercek olsa da keske soylemeseydiniz. Soylediginizde ayrilmaniz sizin icin daha hayirli olur. Madem adam degilim kapi orda dediginde durum cok cirkinlesir.Siz ne istiyorsunuz, ona karar verin bence. Tamam mi,devam mi?

Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
Sen daha sonra ona bir sürü maddi olanak sağlamıssın ve o seni başkası ile kıyaslıyor. Kıyasladıgı sey karakter vs olsa anlıycam ama bu şekilde düşünen bir adama la ben olsam paramı ayırırdırm . Sende mesela hafta sonu iki üç corap iki üç don ütüle. O söylemeden cay kahve yap gıcıklıgına ve bunu göstereek yüzüne vur istediğin buyduysa al diye. Ama paranı ayır

Maasinizi ayirmakta haklısıniz zaten niye parayi esinizin hesabina atiyorsunuzki. Ben su anda calismiyorum ama calistigim donemde hicbir zaman esime para gondermedim her zaman birikim yaptim esim gecimimiz sagladi gerektiginde ona gonderdim yani sistemimiz bu sekildeydi tabi bu herkeze uymayabilir. Aslinda en mantiklisi odemeleri paylasmak kirayi biri ödüyorsa diger fatura alisveris vs digeri ödesin. Boylece kalan parayi istediginiz gibi biriktirin yada harcayin artik neyse. Yani demek istedigim maaslari ayirmak icin illaki kötü olmaya gerek yok calisan bir bayan kendi hesabini yapabilir çocuk gibi maaşı ese vermek cok sacma

Kp mevzusundada haklısın maaş konusundada hatta maaşını neden eşine gonderiyorsunki okadar maaşa 1000 tl çok az bi miktar kirayida zaten siz oduyormussunuz kira ev alisverisi siz yapın faturalarida o ödesin kalan paralariniz kendi hesaplarinizda kalsın bu devirde kimseye güvenme valla burda ne insanlar gördük yarın bigun bosanir o para benim der vermez yazık emeginize kendiniz de kalsin

Ben bu maddi durumlarda çok eşitlikçiyim gerçekten.Sanırım çalışmadan önce eşiniz maddi durumları yönetmiş ve aileyi geçindirmiş. Sonra siz işe girip katkıda bulunmuşsunuz ve üstüne para vermişsiniz eşinize...
Eşinizin son kırılmasını anlayaibliyorum, ama yaptığınız aidl bir durum. Yani yarı yarıya demeniz. bence de haklısınız.

Yorumunuza katilmakla birlikte son kisimla ilgili bir aciklama yapma ihtiyaci hissettim. Esinin hesabina eft veya havale yaptigindan bu paranin nereden geldigi ortaya cikar,dekontla. Onun icin benim hesabimda benim param diyemez. Avukat arkadaslar daha saglikli bilgi vereceklerdir.

Haa onu bilemem ama en sagliklisi kendi hesabinda olmasi

Ev işlerini kim yapıyor?

Paşamın kendi eli yokmuymuş kendi gömleğini ütülemek için?
Çok alttan alırsan altta kalırsın!
Ben olsam giderleri yarı yarıya bölüşürüm geri kalanı kendi hesabımda biriktiririm yada kendime ev alırım borca girerim

o kadar para kazanacam var yaa ne kadar para köşeye atarım biliyormusun ,
biraz paranızın kıymetini bilin kızlar ,

ayda kaç parayla geçiniyorsunuz zaten 6 bin tl kocaya gidiyorsa
kendinin kazandıgını ne yapıyor , verdıgın paranın hesabını soruyormsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…