Maasimi ayirmakta haksiz miyim?

Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
Tatlım onları yapan kadınlar malesef ayda +7000 kazanamiyorlar. Bütçeyi ayır bir müddet böyle devam edeceğini söyle. Bozulursa bozulsun. Devam edeceksen de aikido veya self defence kurslar var onlara yazıl. Birilerine en azından göz dağı verirsin. KP karısını dövüyor mu acaba çok merak ettim.

Ne işle meskulsunuz gercekten merak ettimm ?

Ben anlamadım.
Sorun nedir tam olarak?
Paranız mi?
Eşiniz mi?
Kayınpederiniz mi?

Size göre sorun nedir. Onu bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bana kp davranışı ve eşinizin arkanızda durmaması gibi geldi konuyu okuyunca.

Ama yorumlarda para ve maas meselesi üzerinde durulmuş.

Benim anlamadığım bir mevzu mu var?

Seni 20 gün eve sigdiramamislar. Çocuğunuz kaç yaşında, kreş imkanı varsa kreşe yazdırın

Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
Tutsun bir yardımcı haftalık her ütüsünü yaptırsın beyefendi para getiren köleler olarak görüyorlar bizi lanet ediyorum bazen kadın olmaya

Tutsun bir yardımcı haftalık her ütüsünü yaptırsın beyefendi para getiren köleler olarak görüyorlar bizi lanet ediyorum bazen kadın olmaya
Hem dışarda çalışsın, hem evini çeksin çevirsin, hem yedi sülalesine hizmette kusur etmesin, aman ha sesini çıkartıp karşılık vermesin, özel isteklerde bulunmasın, kocasının yatağını hep sıcak tutsun hiç hayır demesin... ve daha bir milyon şey!

Madem böyle evlilik olmuyormuş o maaşı size göndersin içinden 1000 tl alıp
Ödemeleri siz yapın

Sıkıntılı evliliklerde muhakkak bir cocuk bulunması da yazılı olmayan bir kural herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…