O zaman "paranla" aranızdaki bağı güçlendirir."Ben varken cocugumuz da mutlu,sen de guvendesin" ben yokken annen babanla yaşar ...çocuğunu mahkemenin uygun olduğu tarihlerde görmenin dışında hicbirseyin olmaz i hissettir.Ben maaşını havale etmenden ziyade bütçeyi senin yönetmenden yanayım.O maaşını çekip sana versin sonra kalanı ortak hesaba koy...yanasmazsa "bana güvenmiyor musun?" dersinBabamla gecinmezsen bosaniriz demedi calismadigim dönemlerde de
Günaydın. Son bir hafta da iki kere boşanma aşamasına geldik. Sebepse esimin kok ailesini cekirdek ailesinden daha on planda tutmasi. Hatta esimin babasi esimin olmadigi bir anda uzerime saldirdi.kv bile benim bir yanlisimin olmadigini soylemis. Bu olay ilk bosanma asamasina gelisimizin ustune oldu Ancak cocugumuz oldugu icin son bir sans vermek adina bir aile danismanindan yardim almaya basladik.
Ikinci olay dün oldu. Ben esimin ailesi ile tum iletisimi kestim. Ancak çocuğumuza bakici ve kres bulana kadar kv bakıyor. Dün cocuğumuzu almaya gittiğimizde ben arabada beklerken kp aşağı indi özür dilemeye. Iki gun once de ozre gelmisti kapiyi acmamistim ozrunu kabul etmemistim. (Zira kp in daha öncede bana saldirmisligi kovmuslugu var. Her defasında özür diler aynen devam eder.) Bu sefer özür dilemesine bile fırsat vermedim.dunse esim arabanın anahtarını vermiş geldi yanıma oturdu yarım ağız özür diliyor. O kadar sinirlendim ki esime biliyorum ki o git özür dile dedi. Neymiş kötü olunmasinmis ozrunu kabul edip mesafeli olayyimmis ki esime bu sefer çok sert tepki vermesi gerektiğini hatta bi süre ilestisimi kesmesi gerektiğini ancak bu sekilde caydırıcı olacağını söylemiştim. O kadar agrima gidiyor ki esimin tavrı tutumu. Babası saldırmış özür dilemiş olmuş bitmiş şeklinde takılıyor. Hatta ilk özür dilediginde kapiyi acmamistim bana bak o sana saldırdı sende kapiyi açmadım esitlendiniz mealinde bu konuşma yapmıştı. Işte dün ben de açtım ağzımı yumdum gözümü karaktersizsin vs Allah ne verdiyse saydım siraladim. Tekrar boşanma aşamasına geldik. Sonra o adım attı ben de sözlerimi geri aldım falan kapattık. Ancak artik bu evlilikle ilgili bende şüpheler var. Kendimi garantiye almak istiyorum. Ayrıca bu süreçte esim eski defterleri açtı sınava hazırlanırken yemek temizlik pek yapamazdım bunları gündeme getirdi neymiş sıcak yemek yiyememiş utusunu kendi yapmismis beni suçladı durdu. Tabi bu sürecin sonunda ben ise girdim ve esimin iki kati kazaniyorum. her ay kirayı öder kendime 1000 tl ayırır esime de 6000 tl para gonderirim o biriktirir bütçeyi yönetir. Beyefendi bunları görmez ama. Işte bende dün akşam artık herşeyi yarı yarıya ödeyeceğimi kalan paramı kendim yöneteceğimi soyledim. Esimse bu ise çok bozuldu. Yıllarca calismadin sana para hesabı yapmadım niye calismiyorsun demedim sen hesap yapıyorsun diyor. Hatta boyle evlilik olmaz diyor. Sizce haksizmiyim?
evlilik terapisti bayağı işe yaramış...Günaydın. Son bir hafta da iki kere boşanma aşamasına geldik. Sebepse esimin kok ailesini cekirdek ailesinden daha on planda tutmasi. Hatta esimin babasi esimin olmadigi bir anda uzerime saldirdi.kv bile benim bir yanlisimin olmadigini soylemis. Bu olay ilk bosanma asamasina gelisimizin ustune oldu Ancak cocugumuz oldugu icin son bir sans vermek adina bir aile danismanindan yardim almaya basladik.
Ikinci olay dün oldu. Ben esimin ailesi ile tum iletisimi kestim. Ancak çocuğumuza bakici ve kres bulana kadar kv bakıyor. Dün cocuğumuzu almaya gittiğimizde ben arabada beklerken kp aşağı indi özür dilemeye. Iki gun once de ozre gelmisti kapiyi acmamistim ozrunu kabul etmemistim. (Zira kp in daha öncede bana saldirmisligi kovmuslugu var. Her defasında özür diler aynen devam eder.) Bu sefer özür dilemesine bile fırsat vermedim.dunse esim arabanın anahtarını vermiş geldi yanıma oturdu yarım ağız özür diliyor. O kadar sinirlendim ki esime biliyorum ki o git özür dile dedi. Neymiş kötü olunmasinmis ozrunu kabul edip mesafeli olayyimmis ki esime bu sefer çok sert tepki vermesi gerektiğini hatta bi süre ilestisimi kesmesi gerektiğini ancak bu sekilde caydırıcı olacağını söylemiştim. O kadar agrima gidiyor ki esimin tavrı tutumu. Babası saldırmış özür dilemiş olmuş bitmiş şeklinde takılıyor. Hatta ilk özür dilediginde kapiyi acmamistim bana bak o sana saldırdı sende kapiyi açmadım esitlendiniz mealinde bu konuşma yapmıştı. Işte dün ben de açtım ağzımı yumdum gözümü karaktersizsin vs Allah ne verdiyse saydım siraladim. Tekrar boşanma aşamasına geldik. Sonra o adım attı ben de sözlerimi geri aldım falan kapattık. Ancak artik bu evlilikle ilgili bende şüpheler var. Kendimi garantiye almak istiyorum. Ayrıca bu süreçte esim eski defterleri açtı sınava hazırlanırken yemek temizlik pek yapamazdım bunları gündeme getirdi neymiş sıcak yemek yiyememiş utusunu kendi yapmismis beni suçladı durdu. Tabi bu sürecin sonunda ben ise girdim ve esimin iki kati kazaniyorum. her ay kirayı öder kendime 1000 tl ayırır esime de 6000 tl para gonderirim o biriktirir bütçeyi yönetir. Beyefendi bunları görmez ama. Işte bende dün akşam artık herşeyi yarı yarıya ödeyeceğimi kalan paramı kendim yöneteceğimi soyledim. Esimse bu ise çok bozuldu. Yıllarca calismadin sana para hesabı yapmadım niye calismiyorsun demedim sen hesap yapıyorsun diyor. Hatta boyle evlilik olmaz diyor. Sizce haksizmiyim?
Ilk boşanma noktasına geldiğimizde salya sümük hüngür hüngür beni affet diye ağladı yalvardı. Ailemi sildim dedi şans verince işin rengi degistiBen 1 ay calıscam 1000 tl harçlık alcm kalanı kocama vercm,
Kocanız neden kirayı ödemiyor pardon da?
Birikim yapacaksam da kendim yaparm.7000 tl maas alıacak vizyondaysam,bırıkıme de kafam calısır herhâlde.
Adam evlililği bence para için yurutuyor.
Gercekten aile kavramı olan adam,su saydıklarınızı demez ilk kavgada.
Eee yani, adam tutmuş saldırmış, eşinizin bir daha buna fırsat vermemesi gerekirdi. O bunu beceremiyorsa, kendinizi korumak adına bu saldırgan insanla görüşmemek en doğal hakkınız.Aile danışmanı beni haklı buldu kol ailemi dışarda tut dedi
Öyle olur zaten,köpruyu gecene kadar...Ilk boşanma noktasına geldiğimizde salya sümük hüngür hüngür beni affet diye ağladı yalvardı. Ailemi sildim dedi şans verince işin rengi degisti
hem de nasılevlilik terapisti bayağı işe yaramış...
Dedim zaten merak etme hergün yarimgun gelecek şekilde yardımcı tutucam ütünü de yapar yemegini debir daha saldırırsa polise gideceğinizi söyleyin. işler bu noktaya geldikten sonra bir daha ömür boyu yüzümüze bakamayız, ele güne rezil oluruz, yarın bir gün torununuzun da yüzüne bakamazsınız deyin biraz kendine gelsinler.
para konusunda yarı yarıya vermekte haklısınız. hele hele ütü yemek temizlik muhabbetine giriyorsa, çekinmeden söyleyin, amaaan parayı ben kazanıyorum veririm 200 tl ayda bir temizletirim evimi diyip geçin.
Ben asrın salaklığını yapıp kv nin yaşadığı şehre tayin istedim çünkü kariyerim için kaçırılmayacak bir teklif aldım. Çok pişmanım.kv bir haftadır çocuğa bakıyor evimi taşıyıp çocuğa kres bakici vs bulana kadar bakacak. Mecburum izin alamıyorum kavgadan dolayı otelde kalıyorum.
Valla sayende ekonomik sıkıntı olmadan gül gibi yaşıyor.. Kolay kolay bırakmaz seni..Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
Şöyle esimle telefonda çok ciddi kavga ettik ben cok sinirlendim ve ben boşanmak için vekalet verdim eşyalarımı toplayıp çocuğumu alıp kvsenin evini terketmek isterken (onlarla munakasaya girmedim hatta hiç tartismaylim lütfen dedim) bana saldirdibir de cidden merak ettim kp ne diye üstünüze yürüdü
sanki orada da bir sıkıntı var normal değil hem üstüne yürüyecek hem gelip özür dileyecek vs vs
yani oğlum git karımın gönlünü al diyecek o da hemen gelecek
bu olayda eksik çok yer var gibi
Şimdiye kadar çocuğa bakıcısı bakiyorduanlamadım ben
şimdiye kadar çocuk nerede idi
yani siz şimdi bir hafta içinde hem tayin aldınız hem kp ile kavga ettiniz hem kv çocuğa bakıyor hem siz otelde kalıyorsunuz
sonuçta yeni bir işe başlayan çocuklu bir kadın önce evini taşımaz mı
yani evi taşırsın bakıcı bulamaz kv ile idare edersin amenna da o nasıl iş hemen işe başladın
yani insan hafta sonu da olsa evi taşır
taşınıncaya kadar kv çocuğa bakar, onlarda kalırız dediniz kp ile olaylar yaşanınca otele geçtiniz, gündüz yine çocuğu oraya bıraktınız, bu bir hafta içinde de boşanmaya kadar gitti konu vs
eğer bu anladığım doğru ise yaşamınızda oturmayan çok şey var
yani eşiniz siz çocuk kv kp
ben kv kp ile aynı şehirde yıllar geçti, eşiniz yıllardır kök ailesi ile çekirdek ailesi arasında uyum sağlayamıyor sandım
yani özetle 1 haftada bu kadar olay fazla, kimse idare edemiyor sanki
çözüm uzak semtte, acilen bir ev bulun
eşiniz de o şehre yeni geldi ise o da mı hemen tayin oldu, o izin almayı denesin
ben mi çok garanticiyim bilemedim işi kabul ettiğim an ev arardım
ya da kv nin evi var o şehirde biz de taşınacağız ilk hafta sonu gelir evi ararım ve işe başladığım anda da kamyon da benimle gelir
çocuğum varken evim çocuğumun düzeni önemlidir
sonuçta paranız da var geliriniz iyi
evi bulur boyatır temizletir taşıyıcıyla öbür evi taşıtırsın bir hafta sürmez bu süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?