Maasimi ayirmakta haksiz miyim?

Babamla gecinmezsen bosaniriz demedi calismadigim dönemlerde de
O zaman "paranla" aranızdaki bağı güçlendirir."Ben varken cocugumuz da mutlu,sen de guvendesin" ben yokken annen babanla yaşar ...çocuğunu mahkemenin uygun olduğu tarihlerde görmenin dışında hicbirseyin olmaz i hissettir.Ben maaşını havale etmenden ziyade bütçeyi senin yönetmenden yanayım.O maaşını çekip sana versin sonra kalanı ortak hesaba koy...yanasmazsa "bana güvenmiyor musun?" dersin

Bazı erkekler ancak maddi yaptırımlara uğrayınca olayın ciddiyetini kavrıyor,bence bütçenizi ayırın. Aklı başına gelsin. Sonuçta saçma sapan davranmaz ve evlilik yoluna girerse o biriktirdiğiniz para da aile parası olur.

evlilik terapisti bayağı işe yaramış...

Ilk boşanma noktasına geldiğimizde salya sümük hüngür hüngür beni affet diye ağladı yalvardı. Ailemi sildim dedi şans verince işin rengi degisti

Aile danışmanı beni haklı buldu kol ailemi dışarda tut dedi
Eee yani, adam tutmuş saldırmış, eşinizin bir daha buna fırsat vermemesi gerekirdi. O bunu beceremiyorsa, kendinizi korumak adına bu saldırgan insanla görüşmemek en doğal hakkınız.

Mesafeli olmanızı istemesi şiddet olmasa normal olabilir de şu saatten sonra karışmamalı. Hatta adam olsa kendisi mesafeli olur, sizi hiç görüştürmez. Bir de gelmiş arabanın anahtarını vermiş. Kapıyı açmamak ve birinin üzerine saldırmak nasıl aynı olabilir aklım almadı. Eşinizin ciddi problemi var. Size olan sevgisi soru işareti. Eşiniz ödesin giderleri siz kalan kısma destek olun. Paranızı biriktirin.

bir daha saldırırsa polise gideceğinizi söyleyin. işler bu noktaya geldikten sonra bir daha ömür boyu yüzümüze bakamayız, ele güne rezil oluruz, yarın bir gün torununuzun da yüzüne bakamazsınız deyin biraz kendine gelsinler.

para konusunda yarı yarıya vermekte haklısınız. hele hele ütü yemek temizlik muhabbetine giriyorsa, çekinmeden söyleyin, amaaan parayı ben kazanıyorum veririm 200 tl ayda bir temizletirim evimi diyip geçin.

Gectigimiz yaz kp bana disarida herkesin icinde bagrindi da zoruma gitti. Saldirmak ne demek. Polise bile sikayet ederim.

Yeni nesil kp leri radyoaktif bir kaynana falan mı ısırdı acaba? Bu hallet tavırlar koca adama yakışıyor mu hiç? Eşinizin geçmişi böyle desip sizin yüzünüze vurması çok çiğ ve iğrenç bir hareket. İki sıcak lokma zikkimlanmadi diye karısının başına kakınç yapması çok utanç verici. 3 yaşındaki çocuk yapmaz. Paranızı havale etmeyin böylesini en iyi paradan vurursun.

konunuz maaş değil ama eşinize bir tavır koymakta haklısınız eşimin babası benim üstüme haksız yere yürürse (ki haklı olsa bile bana saldırmaya kalkması hiççç olur şey değil) eşimin zaten ailesine tavır koyması gerekir. maaşı da neden ayırmak istiyorum baban bana bir kez daha saldırırsa ben çeker giderim affım olmaz güvencem olsun diye açıklama yap arkamda durmuyorsun onu anladım falan diyin.
bu arada ben ne iş yaptığınızı merak ettim valla :)

Dedim zaten merak etme hergün yarimgun gelecek şekilde yardımcı tutucam ütünü de yapar yemegini de

anlamadım ben

şimdiye kadar çocuk nerede idi

yani siz şimdi bir hafta içinde hem tayin aldınız hem kp ile kavga ettiniz hem kv çocuğa bakıyor hem siz otelde kalıyorsunuz

sonuçta yeni bir işe başlayan çocuklu bir kadın önce evini taşımaz mı

yani evi taşırsın bakıcı bulamaz kv ile idare edersin amenna da o nasıl iş hemen işe başladın

yani insan hafta sonu da olsa evi taşır

taşınıncaya kadar kv çocuğa bakar, onlarda kalırız dediniz kp ile olaylar yaşanınca otele geçtiniz, gündüz yine çocuğu oraya bıraktınız, bu bir hafta içinde de boşanmaya kadar gitti konu vs

eğer bu anladığım doğru ise yaşamınızda oturmayan çok şey var

yani eşiniz siz çocuk kv kp

ben kv kp ile aynı şehirde yıllar geçti, eşiniz yıllardır kök ailesi ile çekirdek ailesi arasında uyum sağlayamıyor sandım

yani özetle 1 haftada bu kadar olay fazla, kimse idare edemiyor sanki

çözüm uzak semtte, acilen bir ev bulun

eşiniz de o şehre yeni geldi ise o da mı hemen tayin oldu, o izin almayı denesin

ben mi çok garanticiyim bilemedim işi kabul ettiğim an ev arardım

ya da kv nin evi var o şehirde biz de taşınacağız ilk hafta sonu gelir evi ararım ve işe başladığım anda da kamyon da benimle gelir

çocuğum varken evim çocuğumun düzeni önemlidir

sonuçta paranız da var geliriniz iyi

evi bulur boyatır temizletir taşıyıcıyla öbür evi taşıtırsın bir hafta sürmez bu süreç

bir de cidden merak ettim kp ne diye üstünüze yürüdü

sanki orada da bir sıkıntı var normal değil hem üstüne yürüyecek hem gelip özür dileyecek vs vs

yani oğlum git karımın gönlünü al diyecek o da hemen gelecek

bu olayda eksik çok yer var gibi

Beni başkalarının eşleri ile kiyasliyor yok donuna kadar utuluyorlarmis da yok sıcak yemek eksik olmuyormuş da ben sınav demişim beyimize sıcak yuva ortamı saglayamamisim da ben de kotuymusum de sayıp sıraladı.
Valla sayende ekonomik sıkıntı olmadan gül gibi yaşıyor.. Kolay kolay bırakmaz seni..

Yasal olarak 15 günlük mehil sürem yoktu. Tebliğ alır almaz başlamak zorundaydım. Esimin tayini halen gerceklesmedi. Eşimle esimin yeri belli olunca ona göre ev bulup evi taşımayı bu süreçte de yaklaşık 20 gün boyunca kv de kalmayı planlamistik. Zira T asinacagimiz şehir büyük bir şehir esimi de nereye verecekleri belli degil. Ayrıca ben iş başı yapıp görev belgesi almadan esimin tayini de gerceklesmiyordu. En iyi çözüm buymuş gibi geldi yani kv de de kalmak sadece 15 20 gün için.ama hiç iyi bir fikir değilmiş.

Şöyle esimle telefonda çok ciddi kavga ettik ben cok sinirlendim ve ben boşanmak için vekalet verdim eşyalarımı toplayıp çocuğumu alıp kvsenin evini terketmek isterken (onlarla munakasaya girmedim hatta hiç tartismaylim lütfen dedim) bana saldirdi

Şimdiye kadar çocuğa bakıcısı bakiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…