- 4 Ekim 2012
- 16.709
- 33.052
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Yani damat bey yalan söylememiş öyle mi... şaka yapıyorsun bence gülücük koymasan da :)şu an vergi diliminden dolayı 3,5 olmuş.
ilk söylediğinde 5 e yakın demiş. şu an 5 e yakın dememiş ki.
Yani damat bey yalan söylememiş öyle mi... şaka yapıyorsun bence gülücük koymasan da :)
Sadece vergi kesintisi mi? Özel sektörün emeklilik masrafları da o brüt içerisinden kesilip düşüyor diye biliyorum.
Ben kamuda öğretmenim eşimde özel sektörde mühendis. Sizden daha iyi bilme ihtimalim bile var. Asıl siz konuyu anlamışsa benzemiyorsunuz.siz konuyu doğru anladığınızdan emin misiniz?
vergi dilimleri hakkında bir bilginiz var mı?
Merhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Damadimiz aylar önce beş bine yakin kazanıyorum diye muhabbet yapmış... Şimdi geçen gün konuşurken daha düşük bir rakam söylemiş.... 3bucuk civarı.... Demiş...
Ablam da geçen gün öyle demedin diyince, brüt maas üzerinden hesaplanıyor maaşım ve bu sebepten bu maas yıl sonuna kadar giderek düşüyor demiş... Düşse de ne kadar düşer ki... Ben böyle bişey duymadım. Siz ne düşünürdünüz? Adam 33 yaşında... Yalan dolana girmemistir umarım....
Teşekkürler.
Oluyor oluyor sene sonuna dogru 600 700 tl kesinti oldugunu biliyorum ben maastan vergi dilimine giriliyor maalesef. Ama 1600 de cok kesinti icin.Merhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Damadimiz aylar önce beş bine yakin kazanıyorum diye muhabbet yapmış... Şimdi geçen gün konuşurken daha düşük bir rakam söylemiş.... 3bucuk civarı.... Demiş...
Ablam da geçen gün öyle demedin diyince, brüt maas üzerinden hesaplanıyor maaşım ve bu sebepten bu maas yıl sonuna kadar giderek düşüyor demiş... Düşse de ne kadar düşer ki... Ben böyle bişey duymadım. Siz ne düşünürdünüz? Adam 33 yaşında... Yalan dolana girmemistir umarım....
Teşekkürler.
Ben kamuda öğretmenim eşimde özel sektörde mühendis. Sizden daha iyi bilme ihtimalim bile var. Asıl siz konuyu anlamışsa benzemiyorsunuz.
Oluyor oluyor sene sonuna dogru 600 700 tl kesinti oldugunu biliyorum ben maastan vergi dilimine giriliyor maalesef. Ama 1600 de cok kesinti icin.
Çünkü devlet akıllıdır.Aptalları kandırmak için en yüksek verdiği ücreti söyler.Ama iş enflasyonu açıklamaya geldiğinde pinpon topu,raptiye gibi şeyleri örnek olarak gösterir ve yine aptallar aaaa enflasyon artışı yok diye devleti şakşaklar... ahhh güzel ülkemin aklı kıt ama çeneye geldiğinde bol insanları.anlatamazsınız öğretmenim.+10000
Biz de öğretmenler olarak vergi kesintilerini anlatamiyoruz kimseye
Devlet 30 senelik karısı çalışmayan 5 çocuklu adamin maaşını vergi kesintisiz olarak öğretmen maaşı budur diye söylüyor
Sonra biz o kadar maaş almadigimizi millete açıklamaya çalışıyoruz
belkide kendi olayıdır tüm bunlar ama buradaki hanımlar taşlamasın diye ablası üzerinden soruyordurYa Önceki konularınıza da göz gezdirdim siz ablanzın ilişkisi başladığından beri sürekli bu kişiyle ilgili ilişkileriyle alaklaı konu açmışsınız neden bu kadar herşeyi kafanıza takıyorsunuz ve irdeliyorsunuz evlenecek olan kişi ablanız ve bir mantık muhakemesi zaten vardır siz nede karışıyorsunuz.
Yok kaynanası çok uzatmayın evlenin uzayınca iyi olmuyor demiş diye konu açmışsınız!! yok çok arayıp sormuyor diye açmışsınız!! yok önce çocuk ailesiyle tanışmaya gelecekmiş de normalinde kız aileyle tanıştırma götürülmezmiymiş diye konu açmışsınız!! yok efendim çocuk kaburgamda doğuştan sorun var demiş de falan diye vs.. konularınız var yani size ne?
neden siz dert ediyorsunuz bunları? neden konu açıp açıp soruyorsunuz onun yerine bir de onun adına soruyorum da dememişsiniz tamamen sizin sorularınız bir rahat bırakın da kendisi karar versin didikleyip duruyorsunuz daha 5 aylık ilişkiyi ayrılsınlar mı istiyorsunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?