Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

aynen canım ya bir gayret bir an önce baslayalm saldıkça gidiyo bu arada baktımda senle kilolarımız yakın destek olalm birbirimize iisimiz zor ama imkansız degil
Kesinlikle imkansız değil cnm sonuçta hayatımızda başkaları için mutlaka fedakarlıklarımız olmuştur. Şimdi de kendimiz için bir fedakarlık yapma sırası. Ve bunu hem sağlımız için hemde güzellik için yapmalıyız.
Benim kilolu yakınlarım zayıfladıktan sonra resmen gençleşti güzelleşti şimdi gençleşip güzelleşme sırası bizdeee

Sanırım ilk tartılan benim :) Yeni başladığımız için bende fark yok yine 80.1 Ama önümüzdeki pazar gününden çoook umutluyum :)

Bu arada dünden bahsedeyim biraz ; Öğle yemeğinden sonraki arada bir bardak ayran içtim. Akşam iki y.kaşığı dolusu menemen (çok az yağlı, az tuzlu ama bol pul biberli ) ve bir kase yoğurt yedim.
Son olarak da 7 adet erik yedim. Akşam 7 den sonra su harici birşey tüketmedim. Gün içinde toplam 2,5 litre su içtim.

Bugünde kahvaltıda azcık beyaz peynir, salatalık, haşlanmış yumurta, bir dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay.
Ayrıca az önce çalıştığım yerde yarım saat yürüdüm ( ALLAH tan kendi işyerimiz yoksa ne mümkün yürümek :) )

çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin

bende tartıldım ama telaşlandım çok kızlar 54.9 çıktım sabah. tartım mı bozuldu yoksa neler oluo anlamadım ya(

yarın bende ilk pilates dersime giricem bakalım pilates uzaktan sıkıcı görünüo ama umarım grubum iyidir iyi geçer

başağrın nasıl oldu?umarım geçmiştir

evet arkadaslar bende tartıldım durum aynı 75.5
kahvaltı yarım haslanmıs yumurta kk peynir yesillk 2 zeytn sekersiz çay
ya ama bende bir tembelliktir gidiyo spor yapmak gelmiyo icimden
neyse ögleden sonra kızımı da alıp yürüyüse cıkıcam bir yerden baslayalım yani

ya kızlar düsündümde topigimize gümlük fiix yapılacak hareketler mi belirlesek 100 ip atlama 50 mekik gibi falan
ne dersiniz bence süper olur
böylece görev sorumluluk derken sporu da cıkarırırz aradan

sorma ne kadar güzel olursan ol kiko olunca giydiklerin yakısmıyo
mesela ben hamile kalana kadar cok olmasa da zayıftım ve özgüvenm tamdı ama simdi ben yine aynı benm ama hicbir seyi yakıstıramıyorm kendime
ama umutsuzluk yok o la cak olacak olacak

bende tartıldım ama telaşlandım çok kızlar 54.9 çıktım sabah. tartım mı bozuldu yoksa neler oluo anlamadım ya(
Canim sen 59 degil miydin ya? 2 gunde o kadar kilo vermis olamayacagina gore ya tarti yanlis yada kilonu yanlis biliyordun:)

canm senn kilon iyiyms tabi ama insanın kendini hangi kiloda hisseettgi önemli. bakalm hjaftaya ne kadr vercz tabi verirsek
Canım ben de 3 sene once 67 falanken 60 olsam yeter diyordum ama yetmiyor bilesin ben artik balik etli sifatindan kurtulmak istiyorum 52 falan iyi benim icin:) 3 seneden beri 55 civariydim.ne olduysa bu kis oldu. Bi 5 kg falan aldim. Simdi pantalonlarim falan olmuyo:) 2kg verdim ama daha 7kg vermem lazim:)
Bakalim zayiflik yakisacak mi bana:) kime yakismaz ki:)

İnsallah veririz canım haftaya kadar soyle 1 kg ya yakin:) super olur:)

ya kızlar düsündümde topigimize gümlük fiix yapılacak hareketler mi belirlesek 100 ip atlama 50 mekik gibi falan
ne dersiniz bence süper olur
böylece görev sorumluluk derken sporu da cıkarırırz aradan
Aslinda cok mantikliymis canım. Yapabiliriz. Neler yapacagimizi belirleyelim, yapalim bence de:) apartmanda ip atlamak sorun olur ama cnm

Dolaptaki kiyafetlere sigamanak cok kotu bisey canim ya insallah en yakin zamanda kiyafetlerine kavusursun. Tabi bende:)

Canim ben bi ara cipsleri kuruyemisleri gotururken buldum kendimi.hic unutmam tarih 19subat2009. arkadasimla alisverise cikmistik bana hic bisey yakismiyordu. Ve o gun fotografimizi cekmisiz Eve geline bi baktim fotoya ben baya yusyuvarlak olmusum. Bi ciktim tartiya 67 gosterdi. Sok oldum! ne bekliyorsam hic o kadar kilolu olmamistim

sonra zayiflamam laZim dedim. yediklerimi yavas yavas azalttim. Mesela 2 simit yiyiyorsam bi oturusta once 1.5 a sonra 1 e sonra yarima indirdim. Yavas yavas azalttim yediklerimi. Ve KKnin kizlarindan destek alarak motivasyonumu kaybetmedim:) Hazirana kadar falan 59a dusmustum sonra yazin da kalan kismi verdim acele etmeden hic zorlanmadan. Hic spor yapmadim bide spor yapsam super olacakmis:)

Ama simdi arada buyuk bi fark var. ben artik ozamana gore cok az yiyiyorum o yuzden kilo vermede zorluk cekiyorum. O zamandan bunye alisti az yemege. Yani hayat felsefesi haline getirmistim yemek aliskanliklarimi. Ama bu kis o kestaneler beni mahvetti ve sinavlarim

Ama hayatima sporu da katmam sart! Katmamiz sart:) bakalim bu kez de beraber basaracagiz insallah:)

Kizlar nerdesiniz?
Umarim dikkat ediliyordur yediklerimize. Benim de dun aksam ustu arkadasim geldi kisir yaptik
(bayilirim kisira:) ama ben sadece yarim tabak yedim:)

Haklisin canım tabi! Sen ucundan kiyisindan devam et! Ona o kadar eslik etmen bile yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…