Kesinlikle imkansız değil cnm sonuçta hayatımızda başkaları için mutlaka fedakarlıklarımız olmuştur. Şimdi de kendimiz için bir fedakarlık yapma sırası. Ve bunu hem sağlımız için hemde güzellik için yapmalıyız.aynen canım ya bir gayret bir an önce baslayalm saldıkça gidiyo bu arada baktımda senle kilolarımız yakın destek olalm birbirimize iisimiz zor ama imkansız degil
biraz toparlandım gibi ama ilacın etkiside olabilir.hala ağrım var ama bir kaç saat uyuya bildim.bugün bir şey yemedim desem doğru olacak.en iyi kilo verme yöntemi hasta olmak.şaka bir yana ağrılarımdan yemek yiyemedim.umarım yarına iyice toparlarım ve sporuma başlarım.
yürüyüş yaparken eğer kilo verme niyetindeyseniz 3 adım kuralını uygulayın.3 adım at nefes al 3 adım at nefes ver şeklinde ve tempolu yürüyüş yapılmalıymış işin uzmanından duymuştum aklınızda olsun.
plates yapıcam bir ara başlamış sonra bırakmıştım.bir de mekik çekip kalça sıkılaştırma hareketim var.akşam üstleri 45 dakika ayıracağım sanırım yeterli olur.olmazsa zamanı uzatırım yada hareketleri hızlandırırım :)))
canlarım oldukça yogun bir gün gçirdm kaçamksız, yarın hayırlısıyla ilk tartı günümüz:) başım çok agrıyor, dışardaydım biraz aç kldım, aklımdam çikolatalar bisküvilere el atmak anlık bi rahatlamak geldi marketteyken ama kendimi geri çektim, baş agrımda ondan sanırım, kaçamak yapmadım:)) şimdi bi dıları çıkalım az bi yürüyeyim açılırım inşAllah öpüyrm hepinizi:)
Kesinlikle imkansız değil cnm sonuçta hayatımızda başkaları için mutlaka fedakarlıklarımız olmuştur. Şimdi de kendimiz için bir fedakarlık yapma sırası. Ve bunu hem sağlımız için hemde güzellik için yapmalıyız.
Benim kilolu yakınlarım zayıfladıktan sonra resmen gençleşti güzelleşti şimdi gençleşip güzelleşme sırası bizdeee
Canim sen 59 degil miydin ya? 2 gunde o kadar kilo vermis olamayacagina gore ya tarti yanlis yada kilonu yanlis biliyordun:)bende tartıldım ama telaşlandım çok kızlar 54.9 çıktım sabah. tartım mı bozuldu yoksa neler oluo anlamadım ya(
Sekerler nasilsiniz? Ben de tartildim 58.5 bakalim haftaya pazar ne olacak:)
canm senn kilon iyiyms tabi ama insanın kendini hangi kiloda hisseettgi önemli. bakalm hjaftaya ne kadr vercz tabi verirsek
Canım ben de 3 sene once 67 falanken 60 olsam yeter diyordum ama yetmiyor bilesincanm senn kilon iyiyms tabi ama insanın kendini hangi kiloda hisseettgi önemli. bakalm hjaftaya ne kadr vercz tabi verirsek
Aslinda cok mantikliymis canım. Yapabiliriz. Neler yapacagimizi belirleyelim, yapalim bence de:) apartmanda ip atlamak sorun olur ama cnmya kızlar düsündümde topigimize gümlük fiix yapılacak hareketler mi belirlesek 100 ip atlama 50 mekik gibi falan
ne dersiniz bence süper olur
böylece görev sorumluluk derken sporu da cıkarırırz aradan
Dolaptaki kiyafetlere sigamanak cok kotu bisey canim yaexvitycim evet canım doğum sonrası kilolarımla bogusuyorum 8 kiloyu dikkat ede ede verdim kaldı 7, artık dolabımdaki kıyafetlere sıgmak istiyorum diyete başlıyana kadar hep hamile pantolonlarıyle idare ettim çok fena bi durum, yogunluk bel ve göbek çevresinde kilocukların kalanınıda vercez azimle inşAllah:) sende az değil tatlım ya 12 kilo vermissin nasıl verdin canım?
Haklisin canım tabi! Sen ucundan kiyisindan devam et! Ona o kadar eslik etmen bile yeter:)olmadı olmuyor ama ne yapayım kocacımla vakit geçireceğim zaman o kadar az ki.o da benimle yemek yemek istiyor.adam kendince haklı bazen ucundan kıyından bende eşlik ediyorum tabi bu bazen kısmı karnımı doyuruncaya kadar da devam ettiği oluyor :))
Canim sen 59 degil miydin ya? 2 gunde o kadar kilo vermis olamayacagina gore ya tarti yanlis yada kilonu yanlis biliyordun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?