Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

tripolicim çok geçmiş olsun canım, bu nefes kuralını aklımda tutucam inşAllah:) benim dışarı çıkmam ancak koşturmayla olur ya bıdıga mama almak için biraz uzak markete giderm, ya eve alışveriş vs yide çıkmışkn hallederim, hayatım hep koşturmalı, tempolu yürümeyi çok istyrm ama ona ayıracak bir vakt bulmaıyrm((

canım tabii yeni başlanışldıgı için çok fark beklemek gerekiyor ama sonrasında baya farkedicek inşAllah haftaya tartıya çıkınca nasıl mutlu olucaksın kimbilir:))
bu arada afiyt olsun canım çok istikrarlısın:)

başağrın nasıl oldu?umarım geçmiştir

canım benim baş agrımın sebebini gelince çözdük çok uykusuz kalıyorum ufaklıkdan dolayı , geç kalkıyrm ama yatsam da çok aglıyr sürekli beslemek için aykata kalıyrm yarım yamalk uyuyorum vucud tepki gösteriyor, çok saol bitanem düşünün yazdıgın için:)

canım bebeklerle yürüyüşe çıkmak çok faydalı oluyor arabayı ittir ittir baya efor sarfediyoruz bend edışarı çıkınca hep yokuşlu yollarla bogusuyorum, dogumdan sonra kas yaptım inanki:)) daha çok yeni canım kilonıu çok baz alıp üüzlme, üstelik emziryorsun sıkı diyette yapamasın tatlım

ahh ahh tatlım bu kilo alma mevsusu bana görede çok kolay ama vermek tam bi zülüm yaD bende eşime dün diyordum keşke 44 45 olsam söyle 2-3 kilo almak için ugraşssam nasıl yerdm çikolataları kebapları diyye:)) ama canım seni takdir ettim gerçkten bende böyle bi duurm yok ya hep ya hiççiçym ya, o gün bi kaçamak olduysa sonuna kadar her türlü kaçamagı yapıyrm, olur mu böyle(( oysa sen ne kadar güzel azimle yavaş yavaş az yiyerek yavaşca azaltarak bende bu da yok vermişssin tebrikler canım ya iradene hayran kaldım:) sporda sart tabii, hemde sıkılşmak için, canım sende mi ögrencisin:) olsun siizn sıkıntılar daha büyük o sınav stresiyle bndede hiç diyet falna kalmazdı:))

evet tatlım ya, doğum sonrası psikolojisini çok iyi bilirim(( olucak ttalım inşAllah bizde fıstık gibi olucaz, yeterki destek olalım biz birbirmize destek oldukça diyetlerimzde fire vermeden devam ederiz

ya kızlar düsündümde topigimize gümlük fiix yapılacak hareketler mi belirlesek 100 ip atlama 50 mekik gibi falan
ne dersiniz bence süper olur
böylece görev sorumluluk derken sporu da cıkarırırz aradan

ahh bitanem süper olur gerçekten, bende sporu böyle planlarsak heo beraber evde yapıp dikkt edebilirz ama bnm bi kaç harekt yasagım var sezeryandan dolayı gerçi doktr ilk 6 ay dedi ama bnm dikişlerim zorlayınca hala acıyor( ama plan program yaparsak elimden geldiğince uymaya çalışırım:))

canlarım mrb nasılsınız? şimdi geleyuşm kendime heömen pcyi açamadım kusra bakmayın oğlum çok istahsız bu saat oldu iki lokma bişey yesin diye ugraştım haliyle kahvalrım vs geçikti onunla ilgilenmektn şimdi uykuya daldıda yazıyorum, ben bugün 53,8 çıktım bu kadar farkın iki sebebe baglı oldugunu düşünyrm, ilk yazdıgımda açkken tartılmayı unutmuştum ve gün içinde yemek bol su içtikgiçm bi zamanda tartıldım, ikinci sebebi ise ben haftada 1 wcye çıkıyrm ( çok kabızlık sıkıntım var diyettn dolayı, ne yapsam çare olmuyr, bagrsaklarım boşladıktan sonra böyle ani farklar yaşıyrm, haftaya pazar hedefm en fazla 1 kilo daha vermek, kaçamk yapmıyrm açıkırsam çok hemen 4 ymk kaşıgı yulaf ezmesi içine bi ceviz kırarak içine 1 tatlı kaşıgı tarcın ve 1 bardak yarım yaglı süt bunu yiyip tıoralanmaya çalışıyrm, birde elimin latında her zaman haşlanmş nohut fasulye yada mercinmek türevleri bulunuyor açsam dışardan markttn vs gelmişssem oturup abur cubur karbnhrt almk yerine biraz tuzlayıp protein almayı terch edyrm, öptüm hepinizi:)

yarın bende ilk pilates dersime giricem bakalım pilates uzaktan sıkıcı görünüo ama umarım grubum iyidir iyi geçer
sıkıcı gibi ama inanılmaz efor harcıyor insan :)) ben aman ne olcak bundan dedim nefes nefese kaldım inan

çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin
bugün daha iyiyim dün gece eşim ağrı kesici kremle tüm vucuduma masaj yaptı bugün tekrarlıycaz.
ya kızlar düsündümde topigimize gümlük fiix yapılacak hareketler mi belirlesek 100 ip atlama 50 mekik gibi falan
ne dersiniz bence süper olur
böylece görev sorumluluk derken sporu da cıkarırırz aradan

100 mekik mi ???? ciddi olamazsın :))))) ben ara sıra mekik çeken biri olarak azar azar başlıyalım derim zaten bünyelerimiz 100 hatta 50 kabul etmeyecektir.bugün mesela 15 tam yada yarım mekik çekelim ama nefesi kontrol edelim haldır haldır olmaz.3 gün sonra 20 mekiğe çıkalım ip atlama işini ben yapamam.ama kalça sıkılaştıran kolay bir hareket var onu tarif edeyim bende başladım
kalça sıkılaştırma selülit giderme için
dümdüz yere yatın yan dönün önce sağ tarafa yatın altta kalan kolunuzu başınızın altına yatay pozisyonda koyun.altta kalan bacağınızı dizinizden bükün.üstte kalan kolu bel boşluğuna yerleştirin.üstte kalan bacağı parmak ucuna kadar gererek uzatın ve önce sağa sonra sola istediğiniz sayıda yuvarlak daireler çiziyor gibi hareket ettirin.kalça altında yanma hissetmelisiniz yanmıyorsanız bir yanlış var demektir.aynı işlemi diğer tarafada yapın.
bu hareketin çok etkili olduğu söyleniyor hep birlikte deniyelim bakalım.umarım etkisini görürüz en iyi yanı ise bu tv izlerken bile yapabiliriz :)))))

Canm aslında bizim bu bebekler azıcık büyüyüp ayaklansınlar asıl kiloyu biz o zaman vericez de
yine de dikkat etmekte fayda var
bu arada bebegini de saglıkla büyüt canm onlar icin her seye deger kilo falan yeterki canları sagolsun
canm bu arada sabahta söyledm hergün bazı hareketler belirleyelm ve zorunlu herkes yapsın ne dersiniz

hımm dedgn hareketi biliyorm süper calıstırıyo canm yani 100 derken örnek olarak yazdım o rakamları sayısını beraber belirleyelm

bir de şey geldi aklıma.taze nane çiğden tüketince de yağ yakmakta etkili.ben burda taze nane bulamam sanırım (((
bu arada nutellayla küstük :))))
bugün 15 mekikle başlıyalım ve o kalça hareketi uyar mı ?? sizlere.

gerimi geliyo geri gelmese iyiydi ya hazır vermişken suan 55 im kararsızım doktora gitsemmi gitmesem mi sanki hala kendimi toparlayamadım

Öncelikle gecmis olsun canm umarm cabuk toparlarsın bence asırı su kaybetmis olabilirsn o yüzden bol bol sıvı al vücudun susuz kalmasn
bir de ne kadar hastalık olsada kilo da vermissindir bir anda 4 kilo su kaybı olmaz dikkat et tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…