Olabilir canım o zaman! Benden de o sekilde 2-3 kg vermistim bi anda ama geri geliyo tekrar4 gün önce zehirlenmistim çok fazla çıkardım ve ishal oldum filan ondan olabilir mi?
Olabilir canım o zaman! Benden de o sekilde 2-3 kg vermistim bi anda ama geri geliyo tekrar
Simdi kacsin canım?
biraz toparlandım gibi ama ilacın etkiside olabilir.hala ağrım var ama bir kaç saat uyuya bildim.bugün bir şey yemedim desem doğru olacak.en iyi kilo verme yöntemi hasta olmak.şaka bir yana ağrılarımdan yemek yiyemedim.umarım yarına iyice toparlarım ve sporuma başlarım.
yürüyüş yaparken eğer kilo verme niyetindeyseniz 3 adım kuralını uygulayın.3 adım at nefes al 3 adım at nefes ver şeklinde ve tempolu yürüyüş yapılmalıymış işin uzmanından duymuştum aklınızda olsun.
Sanırım ilk tartılan benim :) Yeni başladığımız için bende fark yok yine 80.1Ama önümüzdeki pazar gününden çoook umutluyum :)
Bu arada dünden bahsedeyim biraz ; Öğle yemeğinden sonraki arada bir bardak ayran içtim. Akşam iki y.kaşığı dolusu menemen (çok az yağlı, az tuzlu ama bol pul biberli) ve bir kase yoğurt yedim.
Son olarak da 7 adet erik yedim. Akşam 7 den sonra su harici birşey tüketmedim. Gün içinde toplam 2,5 litre su içtim.
Bugünde kahvaltıda azcık beyaz peynir, salatalık, haşlanmış yumurta, bir dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay.
Ayrıca az önce çalıştığım yerde yarım saat yürüdüm ( ALLAH tan kendi işyerimiz yoksa ne mümkün yürümek :) )
bende tartıldım ama telaşlandım çok kızlar 54.9 çıktım sabah. tartım mı bozuldu yoksa neler oluo anlamadım ya(
başağrın nasıl oldu?umarım geçmiştir
evet arkadaslar bende tartıldım durum aynı 75.5
kahvaltı yarım haslanmıs yumurta kk peynir yesillk 2 zeytn sekersiz çay
ya ama bende bir tembelliktir gidiyo spor yapmak gelmiyo icimden
neyse ögleden sonra kızımı da alıp yürüyüse cıkıcam bir yerden baslayalım yani
Dolaptaki kiyafetlere sigamanak cok kotu bisey canim yainsallah en yakin zamanda kiyafetlerine kavusursun. Tabi bende:)
Canim ben bi ara cipsleri kuruyemisleri gotururken buldum kendimi.hic unutmam tarih 19subat2009. arkadasimla alisverise cikmistik bana hic bisey yakismiyordu. Ve o gun fotografimizi cekmisiz Eve geline bi baktim fotoya ben baya yusyuvarlak olmusum. Bi ciktim tartiya 67 gosterdi. Sok oldum! ne bekliyorsamhic o kadar kilolu olmamistim
sonra zayiflamam laZim dedim. yediklerimi yavas yavas azalttim. Mesela 2 simit yiyiyorsam bi oturusta once 1.5 a sonra 1 e sonra yarima indirdim. Yavas yavas azalttim yediklerimi. Ve KKnin kizlarindan destek alarak motivasyonumu kaybetmedim:) Hazirana kadar falan 59a dusmustum sonra yazin da kalan kismi verdim acele etmeden hic zorlanmadan. Hic spor yapmadim bide spor yapsam super olacakmis:)
Ama simdi arada buyuk bi fark var. ben artik ozamana gore cok az yiyiyorum o yuzden kilo vermede zorluk cekiyorum. O zamandan bunye alisti az yemege. Yani hayat felsefesi haline getirmistim yemek aliskanliklarimi. Ama bu kis o kestaneler beni mahvettive sinavlarim
Ama hayatima sporu da katmam sart! Katmamiz sart:) bakalim bu kez de beraber basaracagiz insallah:)
sorma ne kadar güzel olursan ol kiko olunca giydiklerin yakısmıyo
mesela ben hamile kalana kadar cok olmasa da zayıftım ve özgüvenm tamdı ama simdi ben yine aynı benm ama hicbir seyi yakıstıramıyorm kendime
ama umutsuzluk yok o la cak olacak olacak
Sekerler nasilsiniz? Ben de tartildim 58.5 bakalim haftaya pazar ne olacak:)
ya kızlar düsündümde topigimize gümlük fiix yapılacak hareketler mi belirlesek 100 ip atlama 50 mekik gibi falan
ne dersiniz bence süper olur
böylece görev sorumluluk derken sporu da cıkarırırz aradan
sıkıcı gibi ama inanılmaz efor harcıyor insan :)) ben aman ne olcak bundan dedim nefes nefese kaldım inanyarın bende ilk pilates dersime giricem bakalım pilates uzaktan sıkıcı görünüo ama umarım grubum iyidir iyi geçer
bugün daha iyiyim dün gece eşim ağrı kesici kremle tüm vucuduma masaj yaptı bugün tekrarlıycaz.çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin
ya kızlar düsündümde topigimize gümlük fiix yapılacak hareketler mi belirlesek 100 ip atlama 50 mekik gibi falan
ne dersiniz bence süper olur
böylece görev sorumluluk derken sporu da cıkarırırz aradan
canım bebeklerle yürüyüşe çıkmak çok faydalı oluyor arabayı ittir ittir baya efor sarfediyoruz bend edışarı çıkınca hep yokuşlu yollarla bogusuyorum, dogumdan sonra kas yaptım inanki:)) daha çok yeni canım kilonıu çok baz alıp üüzlme, üstelik emziryorsun sıkı diyette yapamasın tatlım
sıkıcı gibi ama inanılmaz efor harcıyor insan :)) ben aman ne olcak bundan dedim nefes nefese kaldım inan
bugün daha iyiyim dün gece eşim ağrı kesici kremle tüm vucuduma masaj yaptı bugün tekrarlıycaz.
100 mekik mi ???? ciddi olamazsın :))))) ben ara sıra mekik çeken biri olarak azar azar başlıyalım derim zaten bünyelerimiz 100 hatta 50 kabul etmeyecektir.bugün mesela 15 tam yada yarım mekik çekelim ama nefesi kontrol edelim haldır haldır olmaz.3 gün sonra 20 mekiğe çıkalım ip atlama işini ben yapamam.ama kalça sıkılaştıran kolay bir hareket var onu tarif edeyim bende başladım
kalça sıkılaştırma selülit giderme için
dümdüz yere yatın yan dönün önce sağ tarafa yatın altta kalan kolunuzu başınızın altına yatay pozisyonda koyun.altta kalan bacağınızı dizinizden bükün.üstte kalan kolu bel boşluğuna yerleştirin.üstte kalan bacağı parmak ucuna kadar gererek uzatın ve önce sağa sonra sola istediğiniz sayıda yuvarlak daireler çiziyor gibi hareket ettirin.kalça altında yanma hissetmelisiniz yanmıyorsanız bir yanlış var demektir.aynı işlemi diğer tarafada yapın.
bu hareketin çok etkili olduğu söyleniyor hep birlikte deniyelim bakalım.umarım etkisini görürüz en iyi yanı ise bu tv izlerken bile yapabiliriz :)))))
Haslicim gecmis olsun cok. Bence de bi git gorun doktora. Ne olur ne olmaz
gerimi geliyo geri gelmese iyiydi ya hazır vermişken suan 55 im kararsızım doktora gitsemmi gitmesem mi sanki hala kendimi toparlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?