İNŞALLAH cnm İNŞALLAH :)evet canım verebiliriz tabii20 kilo 20 hafta demek, 20 haftada 5 ay bilemedim 6 ay sonra istediğin kiloadsın inşAllah
Canim aradaki saat farki kac? Bizim saate gore cok gec de:)
Canim senin 8 kilo vermisligin var yani.. Vay tebrikler.. Bende 3 sene once 12 kilo vermistim soylemesi ayip:)excityciğim ne yaptın canım midenin gurultularını kestin mi:) evet cnaım bende merakla bekliyorum ramazana kadar bu grubu sürüdrelim di,ye düşünüyorum, inşAllah hiç birimiz fire vermeden kişlocuklarmız gitcek yavaş yavaş, ben bu şekilde dikkat ede ede 8 kilo verdim, ama vucudun bi dinlenme zamanı oluyor önce güzel kilo verip sonra duraklama dönemine geçiyor o zaman ben haftada bi kere falan kaçamak yapmıştım bi baktım daha iyi sonuç aldım, sonra o kaçamklar üstüme yapıştı ama 2 haftadır kilom inmedi çıktı bbirazcık:)
Tripoli canım cok azmis fark..
Gece 2 gibi yemek yiyorsun yani..
Olmadi bak bu:) o saatte yemek mi yenir sekerim:)
Kizlar oncelikle hepinize merhaba. Benim de kilom: 58.8 hedef 52! Yani benim de tam tamina 7 kilo vermem lazim. O yuzden baslik ozellikle dikkatimi cekti. Benim yas 26. Boy 1.67 bekarim. Calisiyorum. Eskisehirde yasiyorum! Sizler de kendinizden bahsetsenize biraz?
Ben 60-69 kilo topigindeyim. Ama burada sizlerle de takilmak isterim. Bir de bugun ilk gunumuzmus ne guzel! Beni de ekleyin
Yaglarimizi verelim hepberaber insallah!
ben diyete pek uyamıycamı daha öncede yazdım ama eğer ipin ucunu kaçırırsam hareketlerle kalorimi yakıp dengeyi sağlamaya çalışacağım.
Zaten hep yarını bekleye bekleye aldık bu kiloları :) Bence bugün itibari ile olsun. Yani bugünden itibaren haftaya pazara kadarki zamanı 1 hafta olarak sayalım. Yoksa bu iki günde de son gün diye diye alırız kalorileri :)pazar günü tartı dedik ya yarından mı baslıyoruz yoksa henüz 1 hafta olmadı diye haftayı mı beklicez?
Zaten hep yarını bekleye bekleye aldık bu kiloları :) Bence bugün itibari ile olsun. Yani bugünden itibaren haftaya pazara kadarki zamanı 1 hafta olarak sayalım. Yoksa bu iki günde de son gün diye diye alırız kalorileri :)
spor olarak ne yapıyorsun?bende spora basladım spor programlarımızdan bahsedip birbirimize destek olabiliriz cnm
Zaten hep yarını bekleye bekleye aldık bu kiloları :) Bence bugün itibari ile olsun. Yani bugünden itibaren haftaya pazara kadarki zamanı 1 hafta olarak sayalım. Yoksa bu iki günde de son gün diye diye alırız kalorileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?