Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

evet canım verebiliriz tabii 20 kilo 20 hafta demek, 20 haftada 5 ay bilemedim 6 ay sonra istediğin kiloadsın inşAllah
İNŞALLAH cnm İNŞALLAH :)
Bu arada ben bugünden bahsedeyim biraz :)
Sabah: çok az beyaz peynir, domates, salata, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta ve şekersiz çay.
Ara:15 adet badem (kilo vermeye çok yararı oluyor, tok tutuyor. test edilmiş kanıtlanmış :) )
Öğle: Haşlanmış tavuk ve salata.

arkadslar merhaba:)) benim bıdıgın uyku sorunu oldugu için çok geç yatıyorum çok geç kalkıyorum, daha dogrusu pek uyuymadan bakıyrm öglen olmuş, bugünde günüme süper uykusuz başladım, sağlıklı sabah kahvaltımı yaptım, ama ben hemen kahvaltıda yapamıyorum yok önce bebeişi doyur yogurdunu mayala vs bana sıra gelmiyor hemen:))

sabah kahvaltıdan önce sandoloz sakızı ve sirkeli 2 bardak su

o arada bebebişin mamasını yedir
eşim gelicek birazdan diye ona öglen için yemek yap

yaklaşık 1 , 1 30 saat sonrası

1 haşlanmış yumurta(sarısının yarısını oğluş yedi)
1,5 kibrit kutusu beyaz peynir (diyet değil normal yaglı)
1 dilim kepekli ekmek
çay fazla tüketmyrm arada 1 bardak süt dahl edyrm kahvaltıma

sea44 cüm evet canım topikimiz taşımızlar, canım emzirmiyorsan tabii sağlıklı beslenerek kilo vermeyi deneyebilirsin:) minik kuzunuda öp bizim için)

excityciğim ne yaptın canım midenin gurultularını kestin mi:) evet cnaım bende merakla bekliyorum ramazana kadar bu grubu sürüdrelim di,ye düşünüyorum, inşAllah hiç birimiz fire vermeden kişlocuklarmız gitcek yavaş yavaş, ben bu şekilde dikkat ede ede 8 kilo verdim, ama vucudun bi dinlenme zamanı oluyor önce güzel kilo verip sonra duraklama dönemine geçiyor o zaman ben haftada bi kere falan kaçamak yapmıştım bi baktım daha iyi sonuç aldım, sonra o kaçamklar üstüme yapıştı ama 2 haftadır kilom inmedi çıktı bbirazcık:)

ozay37barıscım afiyet olsun canım limonlu suda çok faydalı sirkeden bıkınca onuda denicem inşAllah, canım sen hiç mi ekmk yemiyosun kahvaltıda dahi?

haslicim canım tek ögüne düşmemeye çalış, metobolizman yavaşlamasın canım, ama tabii mide bulantım var diyosun, çok geçmiş olsun canım, inşAllah geçiçi bir dönemdir, acil şifalar diliyorum

minegg , brcntkrr, tripoli35 sizler nasılsınız kızlar?

aa bu arada üst üste 2 gün kaçamak yapanı grubumuzdan uzaklaştıralım diye bu kural koyalım ki, kaçamak kısmını biraz olsun engelleyelim=) ne dersiniz?

Canim aradaki saat farki kac? Bizim saate gore cok gec de:)

1 saat fark var burda gece 1 orda 2 oluyor.tabi benim eşin gelmesi yemek şu bu az otur tv izle derken benim yatma saatim Türkiye saati ile 2,5 bazen 3 oluyor.su içmeyi seven biri olarak gece o saatten sonra bir kaç kerede wcye kalkınca uykum bölük börçük oluyor.
bugün iyi değilim gece sabaha karşı vucudum ağırmaya başladı ve halen ağrılar içindeyim.grip desem değilim ama ağırmayan yerim yok eşim ceryanda kalmışsındır tanısı koydu :))) uyanınca oda sıcaklığında suyumu içtim.yavan bir kase yogurt yedim.ekmeği akşam üstü yerim ki gece midem sızmasın.zaten yanlız olunca insan doğru düzgün beslenmiyor.ve bunları yatağımdan yazıyorum güya bugün kalori yakmak için spor yapacaktım ben kolumu zor kaldırıyorum.benden böyle hanımlar.gitsin yağlar gelsin taş vucutlar :)))

Son düzenleme:
Canim midemin gurultulari kesildi yemek yiyince:)

kahvalti: kepek ekmekle yapilmis kasarli tost (kucuk), 7-8 tane chery domates:) ceyrek bardak meyvesuyu:)
tamam sekerler kacamak yok bundan sonra. Dikkat ediyoruz! Kacamak yapanlara da uzaklastirma cezasi verelim. 1 kg vermeden gelmesin geri:)) hihi:))
Ogunlerimizi de elimizden geldigince paylasalim canım!
Tarti gunumuz pazar mi olacak simdi? Herkese uyan bi gun olsun:)

Canim senin 8 kilo vermisligin var yani.. Vay tebrikler.. Bende 3 sene once 12 kilo vermistim soylemesi ayip:)
67den 55e dusmustum:) bu kis aldim 3-5 kilo ama verecegim aldiklarimi ve bu sefer 52ye dusmem lazim:)
Kilolarimizi vermeden birakmak yok bu grubu:) ona gore:)

Tripoli canım cok azmis fark..
Gece 2 gibi yemek yiyorsun yani..
Olmadi bak bu:) o saatte yemek mi yenir sekerim:)

meraba herkese bende bugünü paylasıyım o zaman

sabah 1 kase yoğurt
kahvaltı 1 tabak meemen 1dilim ekmek yarım kase yoğurt
öğle 1 köfte 3 kasık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
akşam 1 kase yoğurtlu çorba 3 kaşık fasulye

yatana kadar ne yerim bilmiyorum ama umarım sadece meyveyle geçiştirebilirim

Tripoli canım cok azmis fark..
Gece 2 gibi yemek yiyorsun yani..
Olmadi bak bu:) o saatte yemek mi yenir sekerim:)

olmadı olmuyor ama ne yapayım kocacımla vakit geçireceğim zaman o kadar az ki.o da benimle yemek yemek istiyor.adam kendince haklı bazen ucundan kıyından bende eşlik ediyorum tabi bu bazen kısmı karnımı doyuruncaya kadar da devam ettiği oluyor :))

hoşgeldin aramıza :))

pazar günü tartı dedik ya yarından mı baslıyoruz yoksa henüz 1 hafta olmadı diye haftayı mı beklicez?
Zaten hep yarını bekleye bekleye aldık bu kiloları :) Bence bugün itibari ile olsun. Yani bugünden itibaren haftaya pazara kadarki zamanı 1 hafta olarak sayalım. Yoksa bu iki günde de son gün diye diye alırız kalorileri :)

haklısın cnm o zaman yarın ilk tartı günümüz:)

spor olarak ne yapıyorsun?bende spora basladım spor programlarımızdan bahsedip birbirimize destek olabiliriz cnm

plates yapıcam bir ara başlamış sonra bırakmıştım.bir de mekik çekip kalça sıkılaştırma hareketim var.akşam üstleri 45 dakika ayıracağım sanırım yeterli olur.olmazsa zamanı uzatırım yada hareketleri hızlandırırım :)))

aynen canım ya bir gayret bir an önce baslayalm saldıkça gidiyo bu arada baktımda senle kilolarımız yakın destek olalm birbirimize iisimiz zor ama imkansız degil

öğle ve ara öğünler güzel geçti ama akşam arkadaşların ve eşimin ısrarıyla çeyrek kokoreç yedimm ama çeyrektende azdıı vicdanım hiç rahat deillll... ama bugun zaten başka hiççç ekmek tüketmediiimmmmmdi kaçamak sayılmaz demii???

canlarım oldukça yogun bir gün gçirdm kaçamksız, yarın hayırlısıyla ilk tartı günümüz:) başım çok agrıyor, dışardaydım biraz aç kldım, aklımdam çikolatalar bisküvilere el atmak anlık bi rahatlamak geldi marketteyken ama kendimi geri çektim, baş agrımda ondan sanırım, kaçamak yapmadım:)) şimdi bi dıları çıkalım az bi yürüyeyim açılırım inşAllah öpüyrm hepinizi:)

kızlar nasılsınız? biraz yürüyüşe çıktık eşimle ama baş agrımda değişme yok açık hava iyi gelir sanmıştım

tripolicim canım geçmiş olsun

exvitycim evet canım doğum sonrası kilolarımla bogusuyorum 8 kiloyu dikkat ede ede verdim kaldı 7, artık dolabımdaki kıyafetlere sıgmak istiyorum diyete başlıyana kadar hep hamile pantolonlarıyle idare ettim çok fena bi durum, yogunluk bel ve göbek çevresinde kilocukların kalanınıda vercez azimle inşAllah:) sende az değil tatlım ya 12 kilo vermissin nasıl verdin canım?

brcntkrr sana katılıyorum canım erteleye erteleye aldık b u kilolarıo yarın ilk tartı günümüz olsun

sea44 evet canım keisnlikle sana katılıyorum bi gayret edip el ele destek vererek verelim bu kilolarımızı, bende daha önce başka bi topikde yazdım ordada destekle 2 kilo falan verdim ama arkadsların hepsi şu an çok yogun girmeye fırsat bulamıyorlar, bende bi baktım kimsecikler yok tartı günlerimz havada kalıyor bende motive düştü, motive çok sart bu iş için öyle eş destegide olmuyor baya bildiğin kadın kadına destek lazımDDd

ozay37baris yok canımın içi kaçamak sayılmaz bence, çünkü zaten biz sağlıkla zayıflamayı planlıyoruz ekmekde yicez ögünlerde, yeri gelince az kaşık makarna pilavda, ben karnhrtları ona göre hesaplıyorum bu şekilde yapmassak tatlım, ideal kilomuzu gelince eski yeme tempomuza dönüp kilolarımızı geri alabiriz:S biz pasta börek çörek 1 tabak makarna vs yemiyoruz yoksa her şeyden az az yiyiyorz.)

haslicim bu pazardan tartıllaım canım tabii çok bi fark olmucak şimdiki kilolarımızdan ama motive durumumuz artar o yüzden bitanem, şu ilk haftayı atlatsak hepimiz sonrası kolay inşAllah

öptüm hepinizi=)

biraz toparlandım gibi ama ilacın etkiside olabilir.hala ağrım var ama bir kaç saat uyuya bildim.bugün bir şey yemedim desem doğru olacak.en iyi kilo verme yöntemi hasta olmak.şaka bir yana ağrılarımdan yemek yiyemedim.umarım yarına iyice toparlarım ve sporuma başlarım.
yürüyüş yaparken eğer kilo verme niyetindeyseniz 3 adım kuralını uygulayın.3 adım at nefes al 3 adım at nefes ver şeklinde ve tempolu yürüyüş yapılmalıymış işin uzmanından duymuştum aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…