- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
-
Gelir ve gider miktarınızı yazabilir misiniz? Kredi ödemeniz var mı mesela? Ya da birden fazla kredi kartınız?Selam sayın kk üyeleriÖzel sektörde çalışıyorum. Ve kazandığım yetmiyor malesef ki Geliri yüksek olan bir işim olsun,hayat standartlarım yükselsin istiyorum. Üniversite okudum, kpssye çalışıyorum şu an. Ama bölümümden atansam bile maaşım çok yüksek olmayacak. Yapabileceğim ek iş ya da okuyabileceğim farklı bir bölüm,farkli bir meslek bulamadım. Pek anlamıyorum bu konulardan lütfen yardımcı olunuz. Gerçekten geçinemiyorum
Biraz daha açar mısınız konuyu.Selam sayın kk üyeleriÖzel sektörde çalışıyorum. Ve kazandığım yetmiyor malesef ki Geliri yüksek olan bir işim olsun,hayat standartlarım yükselsin istiyorum. Üniversite okudum, kpssye çalışıyorum şu an. Ama bölümümden atansam bile maaşım çok yüksek olmayacak. Yapabileceğim ek iş ya da okuyabileceğim farklı bir bölüm,farkli bir meslek bulamadım. Pek anlamıyorum bu konulardan lütfen yardımcı olunuz. Gerçekten geçinemiyorum
Atanmanıza rağmen düzgün bir maaş alamayacağım dediğinizi varsayarsam ortalama memur maaşı şu an 4500 seviyelerinden başlıyor. Yaşadığınız yer neresi bilemiyorum tabi ama bütçenizi gelir gider kalemleri izi yazıp iyi bir planlamaya yapmaya çalışın. Çünkü macera daha yeni başlıyor. Tlnin bunlar en iyi günleri emin olunSelam sayın kk üyeleriÖzel sektörde çalışıyorum. Ve kazandığım yetmiyor malesef ki Geliri yüksek olan bir işim olsun,hayat standartlarım yükselsin istiyorum. Üniversite okudum, kpssye çalışıyorum şu an. Ama bölümümden atansam bile maaşım çok yüksek olmayacak. Yapabileceğim ek iş ya da okuyabileceğim farklı bir bölüm,farkli bir meslek bulamadım. Pek anlamıyorum bu konulardan lütfen yardımcı olunuz. Gerçekten geçinemiyorum
Aslında şu an insanlar az kazandığı için az harcıyor. Şu kriz ve pandemiden ben etkilenmedim diyen bir Allah'ın kulu yok.Yüksek standart sağlayacak belli meslek grupları var mı diye sorguluyorum artık. Ben diş hekimliği okumama rağmen hocalarımız pek ümit verici konuşmuyor.
Meslek değil de kısmet işi bence güzel bi iş ve maaş.
ben geçen gün bunu sorguladım balkonda otururken.rusyadaki aşı haberini okuyup düşünmeye başladım acaba aşı olsam bile nasıl normale dönücem uzun süre diye.ben metrobüsten inip o ellerimle yemek yiyodum nasıl yapıyomuşum ben bunu , gidip oturup nasıl kahve içiyomuşum vs diye.Aslında şu an insanlar az kazandığı için az harcıyor. Şu kriz ve pandemiden ben etkilenmedim diyen bir Allah'ın kulu yok.
İnsanlar yemek yemeyi bile dışarıda asgari düzeyde tutuyor. Bu süreç öyle kolay kolay atlatacak gibi değil zaten
Aynen öyle. Insta hesabim yoktu geçen yıla kadar. Bi açtım herkes lüks içinde orada tatil burada tatil..kiyafet alışveriş yine öyle.. Tek fakir benim diye diye bbakıyorum kesfetefenomen olun cogu vasifsiz olduğu halde luks hayatlar yaşıyor
Uzulme bende fakirim onlara bakincaAynen öyle. Insta hesabim yoktu geçen yıla kadar. Bi açtım herkes lüks içinde orada tatil burada tatil..kiyafet alışveriş yine öyle.. Tek fakir benim diye diye bbakıyorum kesfete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?