- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
-
Aynen öyleKazanciniz harcamanız ne kadar. Çoğunluğu oluşturan memur öğretmen hemşire polis gibi meslekler birbirine yakın maaşlar alıyor.. Azınlık dışında veya belirli meslekler dışında aylık 20 bin 30 bin kazancı olan yok yanı.. Gönlünce gezebilmek alışveriş vs zor yani
Kusura bakmayınKonu acip detay vermemekte ayri bir gariplik. Bolumun ne meslegin ne maasin ne bunlari yazmadan millet sana nasil fikir versin?
Bir de konu acinca cevap yazsaniz dimi...
Vurdumduymaz ve sorumsuz biraz ağır olmadı mı?Konu açıp, bir daha hiç uğramayıp, sorulan sorulara cevap vermeyip başka konularda gezmek ne oluyor?
İş konusunda da bu kadar vurdumduymaz ve sorumsuzsanız üzgünüm az kazanmaya devam edersiniz.
Sağlıktan atanacağım insHangi bölüm, ilerleme imkanı olan bir bölüm mü?
Kariyer değiştirme yerine ilerlemeye çalışın derim. Yüksek Lisans veya MBAyle daha fazla eğitim olabilir, yayın yapılan bir alana yayın çıkarabilirsiniz...
En çok üzüldüğüm nokta da o. Hiçbir şey yapmadan ne paralar kazanıyorlarfenomen olun cogu vasifsiz olduğu halde luks hayatlar yaşıyor
Story başı 2000tl aliyorlarmis gunde 10 story reklam yapıyorlar zaten siz dusunun gerisini
Çoğu meslek hak ettiğini alamıyor zatenGeçen bir hanım kızımız konu açmıştı. 2 yıllık dış ticaret mezunuydu maaşları beğenmiyordu, boşuna mı okudum diyordu. oldukça ciddiydi, adımız çıkmış pas geçtim konuyu bozmak istemedim. insanlar değişik bir hayal dünyasında yaşıyor. güzel bir kafa bende olsun isterdim.
sizin yaş kaç ?Çoğu meslek hak ettiğini alamıyor zatenO arkadaş da ilginçmis
Malesef öyleNe kadar gelir varsa o kadar gidiyor emin olum.
Yani hayat standardı bir şekilde yükselse de daha, hep dahası için uğraşılıyor.
Geliriniz 5 olsa ona göre yaşam biçimi şekillenirken, 50 olunca ona göre şekilleniyor ve hiçbir zaman aileden, sülaleden zengin ya da ünlü, fenomen, ceo gibi ünvanlar olmadan, etiketine bakmadan harcama yapılamaz.
Yoksa bu ülkede bir şişe suyu 60 tl ye kime satacaklar, nasıl satacaklar?
Böyle geliyor ve gidiyor, hep aynı.
Kendi mesleğimde yurtdışı imkanım vardı. İyi bir maaşla ancak ülkemi bırakamadımBir zanaat ogrenin.illa universiteye gerek yok
Atiyorum micronlading kalici makyaj vs ogrenin.bi guzellik salonunda calisin sonra kendi yerinizi acin.hatta terzilik,resim vs bi yeteneginiz var ise yurt disina gidin iyi kazanirsiniz.
Atanana kadar bir markete girdim. Çok da maaş konuşma durumum olmadıAsgri ucretin uzerine cik. İs gorusmelerinde mutlaka yuksek maas iste. Orta da bulus. Tabii bunun icin tecrubende onemli, potansiyelinde.
kendini satmaya ogren.
Herkes bir şey söylüyor işteHerkes öyle diyor ama o da bir efsane
Market geçici iş ama değil mi KPSS ile atanırsanız biraz daha rahat edersiniz.
Önceliğim kamuŞu an piyasa çok kötü 6 günlük çalışıyordum önceden uymuyordu oğlum için iş değiştirdim 5 gün 9 5 iş buldum asgari ücret ama iş yeri bu ücrette bırakmayacağını düşünüyorum.. Hayat standartın da önemli, önceliklerin de özel sektör de çok saate çok da kazanabilirsin, çok da sömürebilirsin uyanık olman gerekiyor..
24sizin yaş kaç ?
Yükselmek için dedim canımBekarsan asgari ücretle market iyi bence şimdilik cAnım pandemi ortamında millet onu bile bulamıyor kpss çalış gir başka işlere ugrasma hiç senin alanın saglik neden baska işte çalışan ki. Kpss olmazsa o zaman başka alana kayarsın bence giderleri kıs
Diş hekimliğinde devlet ataması mı yüksek? En basiti muayenehane açar diye mi düşünüyorsunuz?Eskidendi mezun olunan gibi iş bulunan bölümler. Şimdi şahsi fikrim tıp, diş hekimliği haricinde bitirdiği gibi iş hazır olan bölüm yok. Bunları da şimdi okumaya kalksanız çok uzun yıllarınızı alır. Ne yazık ki ülkenin çoğu sizinle aynı durumda.
Yabancı diliniz nasıl? Size tek önerim daha iyi bir pozisyon veya daha iyi bir şirket için yabancı diliniz olsun. İngilizcem iyi diyorsanız ikinci bir dil öğrenin. Bu şekilde ek iş de bulabilirsiniz kendinize.
Büyükşehrinde yaşıyorsanız geçimin daha kolay olacağı küçük bir şehirde daha iyi hayat standartlarında yaşayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?