Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

3. kere soruyorum gör artık konu sahibi ailen bu çocuğu kabul eder mi baskıcı olduklarını söylemişsin eski konunda? hala ciddi ciddi cevap beklemem yanlış mı acaba:44:

annem iyi biri olduğunu sürekli söylüyr ama babam bilmiyo daha annem ilerde değişirse üzülrsün diye korkuyor.görmedim kusura bakma arkadaşım yormları görnce konuyu açtığıma pişman oldm zatn.

ya ne gelim güvey olucam haddinizi bilerek yorum yapın çocuğun benle evlenmek istedğini ailesi bile biliyor..

O ciddi düşündüğünü söylemiş .
Zaten her erkek ilk başta bunu söyler karşındaki kızı etkilemek için .
Siz daha evet bile dememişsiniz ki!
Yani bu durumda kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz denir.
Bu arada haddimi aştığımı düşünmüyorum.
Daha yazacaklarım var maddiyatla ilgili ama bekliyorum şu an.

Kızlar,topikte toplantı yapcakmış müdürüm.:18::18:
Çabuk gelin didi.

Sevgili konu sahibi arkadaşım,adamcağıza bir şans vermen taraftarıyım

neyse ben gideyim uykum geldi nedense:18:
mavüş düşler kurayım
konu sahibi bence hiç başlamayın ilişkiye
(birebir konuyla ilgili yorum)

ne diyecekti konu sahibi bir iki gün takılalım mı diyecekti
seni doğru düzgün tanıyor mu damdan düşer gibi mi ciddi düşündü ki aranızda bir ilişki yokken sen taaaa zenginliği dert etmişsin

ne kadar süredir görüşüyorsunuz ciddi anlamda

Senin yazdıklarına karşılık doğal olarak bu tarzda cevaplar gelecek. Ailesi bile biliyorsa evlenmek istediğinizi,daha sevgili bile olmadan hoop evlilik bitti gitti mi olacak ne olacak

geçen sne mayıstn beri bi seneyi geçti işte görüşüyoruz..ben öyle elele geziyim eğleniyim bi aile yapısında değilim canım bunu oda biliyor ve bu yüzden daha çok istiyorm sni diyr işte

yooo mercime..öhmm yani aileler bile biliyomuş
daha ne olsun ki
bu konunun uçları birbirinin üstüne katlanmıyo
lastikli çarşaf gibi bir yamukluk var:44:

İlk yazdığı mesajla son yazdıkları çelişiyor.
Önce sanki ailelerin haberi yokmuş gibi yazmış,
şimdi çocuğun ailesi benimle evlenmek istediğini biliyor diyor.
Bu durumda konu sahibi erkek arkadaşıyla sevgili olmalı .
Ama daha konunun başında henüz evet demedim ve
farz edelim ki evet dedim diyelim diyor .

Hayır dese ki "Sevgilim var, ama sorun şu ki aile yapımız çok farklı
yardımcı olun bu durumu nasıl aşarız?" dese
belki farklı yorumlar gelecek.

Son düzenleme:

sevgili değiliz ya benim ailem öyle sevgili olalaylarna fln kızarlr bnu oda biliyo ama 1 seneyi geçti görüşüyorz ailesi arkdşları bni çok sevdgğni biliyorr

geçen sne mayıstn beri bi seneyi geçti işte görüşüyoruz..ben öyle elele geziyim eğleniyim bi aile yapısında değilim canım bunu oda biliyor ve bu yüzden daha çok istiyorm sni diyr işte

1 seneyi geçti ama geziyim eğleneyim değil yapısındasın
ya ufff sıktı valla çelişkilerin

sevgili değiliz ya benim ailem öyle sevgili olalaylarna fln kızarlr bnu oda biliyo ama 1 seneyi geçti görüşüyorz ailesi arkdşları bni çok sevdgğni biliyorr

1senedir hangi sıfatla görüşüyorsunuz? Ve o sıfat ne ki bu çocuk seninle ciddi düşünüyor anlam veremedim?

canım ne tatlısın 1 senedir gez toz sevgili olma
gerçek fikrim sanırım kendini geri çekerek evlenilecek kız profili olmaya çalışıyosun
eee gezme o zaman gel beni iste de
gez toz evlilik hayali yap ama ben sevgili değilimmm deee
yok canımmmm

hmm tamam ikinizde zenginsiniz (konu baslıgı ne kadar celıskılı olsada)

tek sorun onun popüler, senın muhafazakar aıleden olman.

ve sevgılı bıle degılsınız ama senınle evlenmek ıstıyor:44:

Bu nasıl bir ilişki ben anlayamadım.
Evliliğe doğru ilerleyen bir durum da göremiyorum şu an.

Bir yılı aşmış süredir görüşüyorsunuz ve hala kararsız mısınız?
Gerçekten seviyorsanız ne olursa olsun , başımıza ne gelirse gelsin biz evleneceğiz diyorsanız
ve erkek arkadaş da bunu ifade edebiliyorsa evlenin.
Ama daha bu bile belli değil ki?

beni mutlu edebilir diyorsun sorun sadece paraysa zaten enistede su gibi var sende olmasa ne olur ki?cocuk sadece ciddi dusunuyorum demis kalk evlenelim dememiski siz ana kiz ileride acaba gozu acilirmi konularina girmissiniz kendini bukadar eksik goruyorsan guvenmiyorsan baslama bu iliskiye,sanki gozu acilinca bendeki eksikleri. farkedecek ve beni terk edecek gibi yazmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…