aile rahat olmadığından direk ciddi giriyolar olaya bi gün görüyolar kızı ertesi gün yüzük hiç anlamıyorsunuz ayoll
tamam anladık 3 tane de bu insanlarla konuşamıyorsun dışarı çıkamıyorsun
ne ara seni tanıdılarda evlenmek için yüzük aldılar evlenmek istediler
ne kadar süre görüştünüz
çatlıcam bi cevap ver
aile rahat olmadığından direk ciddi giriyolar olaya bi gün görüyolar kızı ertesi gün yüzük hiç anlamıyorsunuz ayoll
haddi hesabı yok mu? abartmayı dünya felsefesi haline getirmiş bu kk kadınları galiba..3 kişiden yüzük ve EVLİlik teklifi aldm sevabına diyenlere cvp veriyorm
kızlar koşun yüzyıllardır çözülemeyen erkekler neden evlilikten kaçar sorusuna
konu sahibi arkadaşımız sayesinde çözüm bulundu
evet canım popülerim.............. insanı illet ederler ya annem sadece bu arkadaşmdan geleni biliyor
ya canım bak bi ara zamannda o hastalığı yaşadım dedm çok kötü günler geçirdm evet ama şmdi eskiye göre iyiyim çok şükr.şmdi neden agorafobiye yakalandn diye sorarsınz çok kötü bi olayt yaşadm o yüzdn öyle oldm
benim korkum sonunda mutsuz olmam.6 eve millete takmş onlr ailemn babamn benim değil
Yalnız herhalde "arkadaş"ınız sizinle sevgili olduğunu sanıyordu..Yoksa yüzük almazdı..Öyle değil mi?
ya canım bak bi ara zamannda o hastalığı yaşadım dedm çok kötü günler geçirdm evet ama şmdi eskiye göre iyiyim çok şükr.şmdi neden agorafobiye yakalandn diye sorarsınz çok kötü bi olayt yaşadm o yüzdn öyle oldm
Yalnız herhalde "arkadaş"ınız sizinle sevgili olduğunu sanıyordu..Yoksa yüzük almazdı..Öyle değil mi?
Yüzüklerden biri sahte mi çıktı?
hayır daha bugn konuştk o konuları kendisi arkadaş olduğumz gayet farknda
off masal anlatma bana uykum gelmedi daha
soruma hala cevap vermedin
3 tane erkekle ne ara ailenden gizli evlilik aşamasına kadar geldin de yüzük aldın
ha sevgili olmadık diyordun ne kadar sürede bu insanlar senin evlenicek kız olduğunu anladılar
konu sahibi azcıkta taktik verse kkda evlenmedik hatun kalmıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?