güliyim mi? hayır dayak yemiştim hastanelik olmştm buna da gülebilirsiniz
gecmis olsun.. Kim sizi dövdü ? ben yetisemiyorum... Yüzük, evlenme teklimi, makarna, 300 .000 lik araba , emir ya birisi anlatsin ,meraktan catlicam :26::26:
O zaman niye aldı yüzüğü?..
Sosyetede ilişkiler çok tuhaf bir düzeyde ilerliyor demek..
Ben anlamıyorum ki
aslında konu kapatılmasın sabitlensin hatta
bekar arkadaşlarımız bi konuya uğrasın derslerini alsınlar notlarını çıkarsınlar
finalleri veremezse sonra eve kaldım konusu açsınlar
not:bütünleme yoktur
dünden beridir neden konuya postumu serdim sanıyosun
örtmenim, beni evermeden konuyu kapattırmayın
dünden beridir neden konuya postumu serdim sanıyosun
örtmenim, beni evermeden konuyu kapattırmayın
gecmis olsun.. Kim sizi dövdü ? ben yetisemiyorum... Yüzük, evlenme teklifi, makarna, 300 .000 lik araba , emir ya birisi anlatsin ,meraktan catlicam :26::26:
erkek arkadaşımdı pis biriydi ama bn anlayamadm anladğımda da geç olmştu tabi.. kızlar koptu gidiyo artk bişi demiyorum ve gerçekten yazdklarını okudkça kötü oluyorm
erkek arkadaşımdı pis biriydi ama bn anlayamadm anladğımda da geç olmştu tabi.. kızlar koptu gidiyo artk bişi demiyorum ve gerçekten yazdklarını okudkça kötü oluyorm
gecmis olsun.. Kim sizi dövdü ? ben yetisemiyorum... Yüzük, evlenme teklifi, makarna, 300 .000 lik araba , emir ya birisi anlatsin ,meraktan catlicam :26::26:
Konu sahibi arkadaşım;
Dünden beri sana ''maddi farklılık sorun değil,bir şans ver''diyenler
Ve ''sorun olur ayrıl gitsin ''diyenlerde oldu.
Ama ben senin bunlara cevap verdiğini görmedim,ne düşünüyorsun merak ettim.
En önemliside burdan ortak bir ''boşver gitsin''kararı çıksa uygulayacakmısın.
Yani hiç tanımadığın kadınlar (bizler) mı karar verecek senin evliliğine.
Anladigim kadariyla sorununuz yazmak ... Sorununuz ne ise güzel bir dille anlatsaniz yardimci olsak... Tek tek cümleler kötü tarafa cekiliyor.. :26::26:
ha gayret zebos
satır araları iyi oku altını çiz özet çıkar hop oldu bu iş
sana güveniyoruz
canm ben anafikiri kaptım
erkeklerle sevgili olmayın arkadaş olun ama hoşlanın yüzükler gelir
ufff normal erkek arkadaşlarımdan bana hiiç öyle teklif gelmedi yüzük falan demekki cazibem yok
"Arkadaş" derken yüzük alan cinsinden mi?
cnm sende hep uçlardasın normal biri bulmazmı senı
Anladigim kadariyla sorununuz yazmak ... Sorununuz ne ise güzel bir dille anlatsaniz yardimci olsak... Tek tek cümleler kötü tarafa cekiliyor.. :26::26:
Bu doğru...Zira ben hala konu sahibesinin "arkadaş" kavramından ne anladığını çözemedim..
Herşeyi daha açık ifade etse çok daha rahat anlaşacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?