Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

güliyim mi? hayır dayak yemiştim hastanelik olmştm buna da gülebilirsiniz

gecmis olsun.. Kim sizi dövdü ? ben yetisemiyorum... Yüzük, evlenme teklifi, makarna, 300 .000 lik araba , emir ya birisi anlatsin ,meraktan catlicam :26::26:

Son düzenleme:
ya kızlar yeter artık ya çok üstüne gelmişsiniz kızın... onada hak werin lütfen kolaymı bu dewirde 6 ewle ve 30 binliralık arabayla yaşamak... fakirlik başına wurmuş işte napsın kız caız... yeter ama bu yaptığımız çok ayıp

dünden beridir neden konuya postumu serdim sanıyosun

örtmenim, beni evermeden konuyu kapattırmayın

Konu sahibi arkadaşım;

Dünden beri sana ''maddi farklılık sorun değil,bir şans ver''diyenler

Ve ''sorun olur ayrıl gitsin ''diyenlerde oldu.

Ama ben senin bunlara cevap verdiğini görmedim,ne düşünüyorsun merak ettim.

En önemliside burdan ortak bir ''boşver gitsin''kararı çıksa uygulayacakmısın.

Yani hiç tanımadığın kadınlar (bizler) mı karar verecek senin evliliğine.

dünden beridir neden konuya postumu serdim sanıyosun

örtmenim, beni evermeden konuyu kapattırmayın

canm ben anafikiri kaptım
erkeklerle sevgili olmayın arkadaş olun ama hoşlanın yüzükler gelir

ufff normal erkek arkadaşlarımdan bana hiiç öyle teklif gelmedi yüzük falan demekki cazibem yok

gecmis olsun.. Kim sizi dövdü ? ben yetisemiyorum... Yüzük, evlenme teklifi, makarna, 300 .000 lik araba , emir ya birisi anlatsin ,meraktan catlicam :26::26:

erkek arkadaşımdı pis biriydi ama bn anlayamadm anladğımda da geç olmştu tabi.. kızlar koptu gidiyo artk bişi demiyorum ve gerçekten yazdklarını okudkça kötü oluyorm

Şöyle özetleyim:Arkadaşımız evlenme teklifi aldım,ama maddi yönden ailelerimiz uyuşabilir mi bilmiyorum,sizce ne yapayım dedi.Damat adayı çok yakışıklı,eğitimli,terbiyeli ve çok zengin.Kızımızı önce fakir sandık,sonra 6 ev+araba deyince sende zenginsin ya dedik ama hayır değilim normal düzeydeyim,benim arabam 30 bin tllik,x kod adlı beyefendinin 300 bin tllik dedi.Ama sonra damat beyin ailesinin sosyete olduğunu öğrendik.gelin kızımızın ailesi ise müspet bir aileymiş.geceleri filan dışarı çıkamazmış.bizde o zaman bu sevgiliyi hangi ara yaptın dedik,biz sevgili değiliz sadece arkadaşız dedi.arkadaşın sana niye yüzük alsın o zaman dedik,bundan önce başka arkadaşlarım da almıştı dedi.
Makarna gördüğün kısımları geçebilirsin,konuyla alakası yok :)

erkek arkadaşımdı pis biriydi ama bn anlayamadm anladğımda da geç olmştu tabi.. kızlar koptu gidiyo artk bişi demiyorum ve gerçekten yazdklarını okudkça kötü oluyorm

Anladigim kadariyla sorununuz yazmak ... Sorununuz ne ise güzel bir dille anlatsaniz yardimci olsak... Tek tek cümleler kötü tarafa cekiliyor.. :26::26:

şimdi ciddi cevap verenlerden biri olayım.....yakışıklı sosyeteden zengin kibar biri sana direk yüzük verdiyse ....nikahta imzalar atılana kadar evlilik teklifi olarak düşünme derim.....bak ben mesleğim gereği bir sürü insan tanıdım.....çirkin fakir kenar mahalleden ve kızlara neler neler yapmıyorlardı kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlardı
6. hissim hikayenizde bir terslik olduğunu gösteriyor
ama dediğiniz gibiyse çok kıskandım

ne biliyim burda yemeğini pişiremyen bile gelip burda fikir alıyo bnde kızların fikirlerini almak istedm ama inanın pişman oldum çok kırıcı konuşuyolar.bi şans veriym mi diye düşünüyorm çnkü gerçkten yıllar sonra ilk kez ona karşı böyle ilgi duyuyorm sonunda üzülmmk varsa da denemek lazm heralde

Anladigim kadariyla sorununuz yazmak ... Sorununuz ne ise güzel bir dille anlatsaniz yardimci olsak... Tek tek cümleler kötü tarafa cekiliyor.. :26::26:

Bu doğru...Zira ben hala konu sahibesinin "arkadaş" kavramından ne anladığını çözemedim..
Herşeyi daha açık ifade etse çok daha rahat anlaşacağız..

Son düzenleme:
ha gayret zebos

satır araları iyi oku altını çiz özet çıkar hop oldu bu iş

sana güveniyoruz

daha taktik vermemiş ki sevabına bi özetleyin. evimin kadını, çocumun anası yapın beni
canm ben anafikiri kaptım
erkeklerle sevgili olmayın arkadaş olun ama hoşlanın yüzükler gelir

ufff normal erkek arkadaşlarımdan bana hiiç öyle teklif gelmedi yüzük falan demekki cazibem yok

valla sadece teklif geldi. yüzük gelmedi... hımm saf köylü kızını oynuycam artık

"Arkadaş" derken yüzük alan cinsinden mi?

cnm sende hep uçlardasın normal biri bulmazmı senı

Bu doğru...Zira ben hala konu sahibesinin "arkadaş" kavramından ne anladığını çözemedim..
Herşeyi daha açık ifade etse çok daha rahat anlaşacağız..

hayır kızlar sevgilimdi yani:) ilkti zaten kötü biri oldğunu söylediler kötü derken milletten para haraç toplayan hergün dayak dövüş silhla bıçkla gezen cinsinden.ama bn insanlra inanmadım saflığıma denk geldi işte sonunda görşmek istemedm kurtulamadm sonnda dayak yedm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…