- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
selam kızlar eşimle 7 ay önce evlendik evlenirken esyalar altınlar nişan öncesi alısveriş bir kısmı kv nin hesabından harcandi ama tabiki yetmedi eşim bankadan kredi cekmiş magazalarada borc yapıldı magazalara borctan haberim vardı ama banka kredisiniden haberim yoktu neyse düğünde takılan altınlar hepsi borca gitti kvye baharda yine yuklü miktarda para gelecek lakin eşim krediyi ödeyemiyor zaten evlenirkende kvye gelecek paraya güvenilerek bu kadar borca girildi asıl sorun şu bana ailemden cok değil 5 bin küsür para geldi bu kadar borc var eşime yardım etmek isterdim lakin cocuğumuz olmadı pko var bende dr asılama olmazsa tüp bebek vs bakacak duruma göre ben elimizde hazır birikmiş paramız olmasını gelmiş parayı tedaviye harcamayi düşünüyorum eşimse paramı borc olarak istiyor (ödeyeceğini hiç sanmiyorum) birde şöyle bir konu daha var eşimle kaynımın ortak arabası var kv almış zamanında araba arıza yapıyor ve bizden cok kaynım kullanıyor yinede bakımını yaptırmıyor eşimse kv kp hastaneye vs götürmeye kullanıyor ayrıca araba içi leş gibi ne temizlik var ne birsey içimden gelerek oturamıyorum bile eşime dedimki arabayı abine sat borcun bir kısmını kapa (asıl istediğim ortak ve kullanmadiğim arabadan kurtulmak) eşim onada yanasmıyor abime satarsam arabayi daha isteyemeyiz diyor bende sanki arabaylamı doğdum dedim abin kullanıyor vs diye atıştık cocuk için sonra kredi cekermisin dedim cekemem diyor hem paramı alıyor hem benden cocuk istiyor hemde kredi cekemezmiş beyfendi üstelik arabayıda satmıyor gercekten bunaldım okudunuz için teşekkürler
Yanlışsın. Başkasına güvenerek çocuk yapılmaz. Kayınvalidene para gelse bile ne malum vereceği? Senet mi imzaladınız? Elalemin şeyiyle gerdeğe girmek denir bu duruma.zaten istesemde olmuyor tedaviye bakmam lazım anca yol alırım diye düşünüyorum
bende markette fiyatlara bakıyorum nasıl bakarız diye düşünüyorum zaten istesemde olmuyor tedaviye bakayım hamile kalsam bile daha 9 ay var diyorum ozamana kadar Kv para gelir eşim rahatlar yanlışmıyım
Aynen kendimizden kısarak bir şeyler yapıyorsun ama bebekten kesilmiyor. Bunu anlaması lazım konu sahibinin zor şartlarda birilerine muhtaç olarak çocuk büyütmek çok çok zor.İnsan gerekirse kendinden kısabilir ama işte el kadar bebekten kısamazsın, insanlar her şeyi aynı anda istiyorlar ama çoğu insan (çok az bir zümre hariç) seçim yapmak zorundadır. Her iyilik aynı anda olmuyor. Önce borç ödenmeli size katılıyorum.
Bebeğiniz sağlıkla büyüsün..
Yaşadığınız olaya çok üzüldüm.
O görümcede çok vicdansızmış, şok oldum.
Mama için kayınvalidenizden destek alsanız?
7 ay çocuk için cok erken. Kaldıki borç batagindasiniz. Ben olsam kredi borcunu ödedim. Devlet hastanesinde tedavimi olurdum. Arabayı satması için başının etini yerdim. Hatta 5 bin lirayı arabayı satmasi üzerine anlaşarak verirdim. Kredi çekmesin bir daha siz araba parasinin ustune biriktirin. Hatta kv ye para gelince biraz destek de istersiniz. Kendinize güzel bir araba alın. Çocuk olunca çok lazım olacak çünkü.selam kızlar eşimle 7 ay önce evlendik evlenirken esyalar altınlar nişan öncesi alısveriş bir kısmı kv nin hesabından harcandi ama tabiki yetmedi eşim bankadan kredi cekmiş magazalarada borc yapıldı magazalara borctan haberim vardı ama banka kredisiniden haberim yoktu neyse düğünde takılan altınlar hepsi borca gitti kvye baharda yine yuklü miktarda para gelecek lakin eşim krediyi ödeyemiyor zaten evlenirkende kvye gelecek paraya güvenilerek bu kadar borca girildi asıl sorun şu bana ailemden cok değil 5 bin küsür para geldi bu kadar borc var eşime yardım etmek isterdim lakin cocuğumuz olmadı pko var bende dr asılama olmazsa tüp bebek vs bakacak duruma göre ben elimizde hazır birikmiş paramız olmasını gelmiş parayı tedaviye harcamayi düşünüyorum eşimse paramı borc olarak istiyor (ödeyeceğini hiç sanmiyorum) birde şöyle bir konu daha var eşimle kaynımın ortak arabası var kv almış zamanında araba arıza yapıyor ve bizden cok kaynım kullanıyor yinede bakımını yaptırmıyor eşimse kv kp hastaneye vs götürmeye kullanıyor ayrıca araba içi leş gibi ne temizlik var ne birsey içimden gelerek oturamıyorum bile eşime dedimki arabayı abine sat borcun bir kısmını kapa (asıl istediğim ortak ve kullanmadiğim arabadan kurtulmak) eşim onada yanasmıyor abime satarsam arabayi daha isteyemeyiz diyor bende sanki arabaylamı doğdum dedim abin kullanıyor vs diye atıştık cocuk için sonra kredi cekermisin dedim cekemem diyor hem paramı alıyor hem benden cocuk istiyor hemde kredi cekemezmiş beyfendi üstelik arabayıda satmıyor gercekten bunaldım okudunuz için teşekkürler
Televizyonumuzu orta sehpaya koyduk kac ay hicde bu sebepten kavga etmedik.kendi annem surekli laf soktu diye gitti aldi esim.ona bile kizdim o odemeyecekse soz hakki yok diye.bos isler bence bunlar onemli olan huzurNe bileyim yaşanmıyor diye düşünüyorlar galiba :) yaldızlı falan su bardağı takımı olmadan, yemek takımı olmadan ölenler vardır belki :)))
Aynen kendimizden kısarak bir şeyler yapıyorsun ama bebekten kesilmiyor. Bunu anlaması lazım konu sahibinin zor şartlarda birilerine muhtaç olarak çocuk büyütmek çok çok zor.
Olayı eşime anlattıktan sonra artık destek oluyorlar. Ama insan bir kere kırılıyor.
Benimde ikizlerim var mama dünya para sütüm doğal olarak yetmiyo ari mama veriyorum canım ben daha civil pişirip a101 de uygun fiyatı daKv den gelecek paraya güvenme.bu kadar borç içinde çocuk düşünme zaten tedaviye 5 bin yetmez tedavi sırasında mutlu olman gerekir.
Kendimden bahsedeyim.
PCO luyum 3 hastane 1 üni hastanesine gittim hepsi tedavisiz çocuğun olmaz tedaviyle de belki dediler.
Sonuç 6 aylık nur topu evladım. Tedavisiz sürpriz.
Hamile kaldığımda durumumuz iyiydi iyi derken borçlar ödeniyordu.
Hamileliğin 5. Ayında tepetaklak geldik. Çocuğuma bir zıbın bir pijama takımı alabildim. Neyse öyle böyle doğdu kıyafetleri kv aldı falan. Durum hala kötü sütüm yok mama alacak paramız yoktu geçen ay çocuk aç un kavurdum verdim kabız oldu.
Görümcem 2 kaşık mamayı sakladı gözümün önünde kutuyu kapadı.
daha dolu olay sadece özet geçtim.
Çocuğuma bakacak insan yok olsa çalışırım. Kısacası borçlar bitmeden çocuk yapma.
Canım bende arı mama veriyorum. Diğer mamalara para dayanmaz 1 haftada bir kutu gidiyor. Ama durumumuz yeri geliyor onu bile alamıyoruz. Şimdi kv ve kp destek oluyorlar arada.Benimde ikizlerim var mama dünya para sütüm doğal olarak yetmiyo ari mama veriyorum canım ben daha civil pişirip a101 de uygun fiyatı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?