- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
suan 72 lisi e bebekte 60 lira gorunuyorMolfiks 76 lira mı çok şaşırdım ben hep onu kullandım çok memnundum merak ettim 76 lira olan kaçlı oluyor kaç tane var içinde bu devirde çocuk yapmak çok zor gerçekten
Ailem ev verdi bize daha ne yapsınlarDüğün için siz veya aileniz ne yaptı orasını hiç anlamadım. Bütün yük erkek tarafına yıkılmış gibi...
Mama konusu disinda size katiliyorum. Normalde yenidogan bebege mama gerekmez ama sutum az diye biz hemen mamaya basliyoruz. Yenidogan bebegin beslenmesi bir masraf olmaz cunku anne sutu alir. Istisna durumlar haric
cocuk dusunmektense calismayi dusunsen canim? fena mi olur borctan harctan el birligiyle kurtulup biraz para biriktirip cocuk isine girmeniz?Şimdilik bende düşünemiyorum kv gelecek paraya güvendik
İnsanları bosveriin, bekarken ne zaman evleneceksin, evlenince çocuk ne zaman 1.cocuk biraz büyüyünce 2.couk ne zaman çocuk tek büyümesin bu boyle devam eder. Maddi , manevi ne zaman hazır olursanız o zaman düşünün çocuğuCevap yazan herkese teşekkür ederim kızlar dün bir panikle açtım konuyu tüm yorumları okudum Daha evleneli bir ay olmadan cocuk varmı diye herkes yakama yapıştı cocuk bende istiyorum ama bunalttılar beni yorumlardan sonra iyice düşündüm aklın yolu bir borcumuz bitsin öyle cocuk düşüneceğim daha sonra tedaviye bakayım olmazsa evliliğimde yerine otursun ona göre tüp bebek düşünürüm hem ozamana kadar birikimimiz olsun cocuk dünyaya getirmek kadar ona bakabilmekte asıl marifet ben bunun bilincindeyim iyi niyetli yorumlariz için teşekkür ederim
borç ödüyoruz bizde kendimizi anca yürütüyoruz simdide 2. ne zaman kardeşsiz olmaz bla blaaaİnsanları bosveriin, bekarken ne zaman evleneceksin, evlenince çocuk ne zaman 1.cocuk biraz büyüyünce 2.couk ne zaman çocuk tek büyümesin bu boyle devam eder. Maddi , manevi ne zaman hazır olursanız o zaman düşünün çocuğu
Kv den gelecek paraya güvenme.bu kadar borç içinde çocuk düşünme zaten tedaviye 5 bin yetmez tedavi sırasında mutlu olman gerekir.
Kendimden bahsedeyim.
PCO luyum 3 hastane 1 üni hastanesine gittim hepsi tedavisiz çocuğun olmaz tedaviyle de belki dediler.
Sonuç 6 aylık nur topu evladım. Tedavisiz sürpriz.
Hamile kaldığımda durumumuz iyiydi iyi derken borçlar ödeniyordu.
Hamileliğin 5. Ayında tepetaklak geldik. Çocuğuma bir zıbın bir pijama takımı alabildim. Neyse öyle böyle doğdu kıyafetleri kv aldı falan. Durum hala kötü sütüm yok mama alacak paramız yoktu geçen ay çocuk aç un kavurdum verdim kabız oldu.
Görümcem 2 kaşık mamayı sakladı gözümün önünde kutuyu kapadı.
daha dolu olay sadece özet geçtim.
Çocuğuma bakacak insan yok olsa çalışırım. Kısacası borçlar bitmeden çocuk yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?