9 senelik evliyiz evimize hırsız girdiği için takim kalmadı hiçkrediyi dügün takılarınızla kapatmanız mümkün mü
kısılacak bir harcamanız yok.
esim firin acti olmadı tüp bebek için kullandık öyle birikti1650 lira kredi gelirinize göre uçuk. Ne için kullandınız bunu? Yapacak birşey yok seyredeceksiniz. Geçecek bu günler.
tam 3 yil var kredinin bitmesine aile konusunda esim kabul etmez ki öyle birseyiKredinin bitmesine ne kadar var? Acaba o zamana kadar ailenizin yaninda kalip kira ve mutfak masrafindan kurtulma ihtimaliniz var midir? Cok zor bu da iki taraf icin de biliyorum, ama bicak kemige dayanmis gibi.
geçmiş olsun.9 senelik evliyiz evimize hırsız girdiği için takim kalmadı hiç
esimin de benim de yol paramız var yemek paramız var giderlerimizi yazdık çıkamadık işin icindenÇocuk var mı
Şehir neresi
1650 kredi 1000 kira fatura geriye 1000 üstü para kalıyor
Yol yemek masrafı var mı Yoksa çocuk da yoksa geçirilebilir biraz sıkarak ama çocukla zor
Aylık giderleri yazın bir yere kuruş kuruş sonra varsa gereksiz harcama bulursunuz
Kolaylıklar dilerim
ek is benimde aklıma geldi ama ne gibi şeyler yapabilirim onu bilemedim işten kacinmam ne olsa yaparimKredi ne kredisi acabaa? Biz çözümü birkaç iş yapmakta bulduk aşırı gider var bizde de. Ben hem MEB te öğretmenim hem kursta hrm özel ders veriyorum eşim eniştesinin dükkanında çalışıyor ve çiftçilik yapıyor hatta bazen geceleri şehir dışına dükkanla ilgili işlere gidiyorda öyle geçiniyoruz. Başka işlerde çalışma durumunuz yokmu mesela ekstra yani. Mesela evde bir şeyler yapıp sitelerde satmak gibi. Ya da ailelerden yardım alsanız
esim firin acti olmadı tüp bebek için kullandık öyle birikti
tlf borcu şu şekilde arkadaşına borcu vardı telefon alıp verdi onun taksidini ödediğimiz için bu kadar fazla geliyor yemek konusunda akşam yemeğimi yarın ki öğle yemeği için ayırıyorum bazen bazende annem veriyor ekmek arası bişeyler hazırlayıp öyle idare ediyorum artık kıyafet almıyorum evdekiler yeterli oluyor fikirleriniz için çok teşekkür ederimAllah ödeme kolaylığı versin.
Aklıma gelen öneriler şöyle:
300 lira telefonlar için çok fazla 50 şer liraya güzel tarifeler var onlardan kullanabilirsiniz.
Ev telefonu ve internetinizi dondurabilirsiniz borcunuz bitene dek, zaten ikiniz de çalışıyorsunuz, evde akşamdan akşama net olmasa da olur.
Market yerine pazardan haftalık sebze-meyve alışverişi yapabilirsiniz.
Giyim konusunda kısıtlamalar getirebilirsiniz, evdekileri kullanıp yeni bir şey almadan geçirseniz bu kışı sorun olmaz sanki.
Haftasonları dışarda harcama yapıyorsanız daha çok yürüyüş, piknik vs gibi etkinlikler yapabilirsiniz, koyun termosunuza çayınızı kahvenizi, yapın sandviçlerinizi gezin.
3 yıl boyunca aralıksız borç ödedim, ne demek olduğunu bilirim, kendinizi yıpratsanız da bir şey değişmeyecek, sakin olmaya çalışın.
Bilmiyorum canım onu bi eşime sorayım teşekkür ederimKredi ödemesini düşürme imkanımız yok mu. Yeniden yapılandırma mi diyolar ne
yapabilir miyim acaba o sekildeEşin fırında çalışıyormuş. İnstagramda pasta börek cupcake satan çok site var. Öyle bi hesap açıp satsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?