Maddi sorunlar..

Rica ederim umarım kısa zamanda bir çözüm üretebilirsiniz.

yapabilir miyim acaba o sekilde
Yapabilirsiniz iki kişi. Bilmiyorum işleriniz ne kadar yorucu kalan vaktiniz de bu sipariş verenler oluyor çevrenize haber verebilirsiniz. İnstgrmda hesap açıp resimlerini atabilirsiniz. Hamur işi ve pasta kek cupcake türü şeyler çok gidiyor. Eşiniz fırıncı biliyordur sanırım.

pastaları tatlilarim çok beğenilir ben sabah 8 de gidip akşam 7 de cikiyorum

Krediniz ne kadar var umarım az kalmıstir..artık gerçekten her şey ateş pahası herkes sizinle benzer durumda gerçekten...yetmiyor yani

Canım bende instagram olayına başla bakarsın tutacak gibiyse part time gidersin ise pasta işin de ıyi para var gerçekten
Allah kolaylık versin

çok mu harcıyorsun acaba spizella unıversıtede çalışmıyormuydun sen eşin de çalışıyorsa ortalama memur hayatı işte ne ıncelir ne uzarız ahaaa

6 senede 4 şehir ve 5 ev değiştirdim
Eşim işe 2 sene önce başladı
Ondan önce tek maaştık, maaşım da evlilik borçlarına gidiyodu
Şimdi de bebeğe gidiyo bana bi rahat yok anasını satıyım

6 senede 4 şehir ve 5 ev değiştirdim
Eşim işe 2 sene önce başladı
Ondan önce tek maaştık, maaşım da evlilik borçlarına gidiyodu
Şimdi de bebeğe gidiyo bana bi rahat yok anasını satıyım
amannn salla gitsin düşününce değişiyor mu değişmiyor bebişe çok sevınmıştım ama duyunca bu kadar zaman rahatça gezdınız tozdunuz bebiş büyütme zamanınız gelmişti valla çok tatlı oluyor böyle miss gibi kokuyor öp öp doyamıyorsun

Şu ara faizler cok yuksek oldugu icin kredi yapilandirmanizi onermem, totalde cok daha fazla ödemiş olursunuz.
Bu durumda aklima gelen ilk alternatif ek is, ya da mumkunse daha yuksek maasli isler kollamalisiz, ben o moddayim su an çalışılırken bir yandan da is bakiyorum.

is saatimiz çok uzun olduğu için ek iş bakamıyorum gece işi bakıyor esim kredinin de 1 bucuk yılı zaten faizini odemis oluyoruz 1 yıl ödedik daha 3 yil var teşekkür ederim

is saatimiz çok uzun olduğu için ek iş bakamıyorum gece işi bakıyor esim kredinin de 1 bucuk yılı zaten faizini odemis oluyoruz 1 yıl ödedik daha 3 yil var teşekkür ederim
gece bekçiliği guvenlık olabılır mı acaba ek iş araştırsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…