- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
tlf borcu şu şekilde arkadaşına borcu vardı telefon alıp verdi onun taksidini ödediğimiz için bu kadar fazla geliyor yemek konusunda akşam yemeğimi yarın ki öğle yemeği için ayırıyorum bazen bazende annem veriyor ekmek arası bişeyler hazırlayıp öyle idare ediyorum artık kıyafet almıyorum evdekiler yeterli oluyor fikirleriniz için çok teşekkür ederim
Yapabilirsiniz iki kişi. Bilmiyorum işleriniz ne kadar yorucu kalan vaktiniz de bu sipariş verenler oluyor çevrenize haber verebilirsiniz. İnstgrmda hesap açıp resimlerini atabilirsiniz. Hamur işi ve pasta kek cupcake türü şeyler çok gidiyor. Eşiniz fırıncı biliyordur sanırım.yapabilir miyim acaba o sekilde
Mezuniyet nedir acaba? Bulalım mesela ne yapabilirsin. El becerin var mı?ek is benimde aklıma geldi ama ne gibi şeyler yapabilirim onu bilemedim işten kacinmam ne olsa yaparim
pastaları tatlilarim çok beğenilir ben sabah 8 de gidip akşam 7 de cikiyorumYapabilirsiniz iki kişi. Bilmiyorum işleriniz ne kadar yorucu kalan vaktiniz de bu sipariş verenler oluyor çevrenize haber verebilirsiniz. İnstgrmda hesap açıp resimlerini atabilirsiniz. Hamur işi ve pasta kek cupcake türü şeyler çok gidiyor. Eşiniz fırıncı biliyordur sanırım.
liseden sonra okumadimMezuniyet nedir acaba? Bulalım mesela ne yapabilirsin. El becerin var mı?
bu konuda bilginiz varsa biraz acarmisiniz yeniden yapilandirinca uzuyor mu vadeBankayla gorusurp krediyi yeniden yapilandirin, daha uzun vadede daha dusuk taksitle...
çok mu harcıyorsun acaba spizella unıversıtede çalışmıyormuydun sen eşin de çalışıyorsa ortalama memur hayatı işte ne ıncelir ne uzarız ahaaaValla biraz içeri giriyoruz biz de her ay
Harcamayı kısmaktan başka çare yok
Krediniz ne kadar var umarım az kalmıstir..artık gerçekten her şey ateş pahası herkes sizinle benzer durumda gerçekten...yetmiyor yaniMerhaba kizlar
Hemen konuya gireyim. Esimde bende çalışıyoruz ben asgari ücretli bir iste çalışıyorum esimde firinda calisiyor aylığı 2000
Aylık 1650 kredimiz var ev kirası masraflar derken resmen yetişemiyoruz 10 gün önce evimizi taşıdık is yerime ve anneme yakın geldik borç üstüne borç yaptık esimin de benim de moralimiz çok kötü kızlar resmen yetismiyor
1650 kredi 600 kira 300 telefonlar elektrik su yeme içme derken ay sonunu getiremiyoruz
Biz burdan ne yapabiliriz diyebilirsiniz çok canım skldi artık bu duruma yazıp paylaşmak istedim
3 yil var daha canım evet herşey çok pahalli hiç biseyin yanına gidilmiyorKrediniz ne kadar var umarım az kalmıstir..artık gerçekten her şey ateş pahası herkes sizinle benzer durumda gerçekten...yetmiyor yani
çok mu harcıyorsun acaba spizella unıversıtede çalışmıyormuydun sen eşin de çalışıyorsa ortalama memur hayatı işte ne ıncelir ne uzarız ahaaa
amannn salla gitsin düşününce değişiyor mu değişmiyor bebişe çok sevınmıştım ama duyunca bu kadar zaman rahatça gezdınız tozdunuz bebiş büyütme zamanınız gelmişti valla çok tatlı oluyor böyle miss gibi kokuyor öp öp doyamıyorsun6 senede 4 şehir ve 5 ev değiştirdim
Eşim işe 2 sene önce başladı
Ondan önce tek maaştık, maaşım da evlilik borçlarına gidiyodu
Şimdi de bebeğe gidiyo bana bi rahat yok anasını satıyım
is saatimiz çok uzun olduğu için ek iş bakamıyorum gece işi bakıyor esim kredinin de 1 bucuk yılı zaten faizini odemis oluyoruz 1 yıl ödedik daha 3 yil var teşekkür ederimŞu ara faizler cok yuksek oldugu icin kredi yapilandirmanizi onermem, totalde cok daha fazla ödemiş olursunuz.
Bu durumda aklima gelen ilk alternatif ek is, ya da mumkunse daha yuksek maasli isler kollamalisiz, ben o moddayim su an çalışılırken bir yandan da is bakiyorum.
gece bekçiliği guvenlık olabılır mı acaba ek iş araştırsanızis saatimiz çok uzun olduğu için ek iş bakamıyorum gece işi bakıyor esim kredinin de 1 bucuk yılı zaten faizini odemis oluyoruz 1 yıl ödedik daha 3 yil var teşekkür ederim
benim çalıştığım yerde gece işi var 4 saatlik bir is aylık 700 TL haber bekliyoruz eğer olursa esim gidecek insallahgece bekçiliği guvenlık olabılır mı acaba ek iş araştırsanız
hadi inşallah olur sizi bayağı rahatlatır mutfak masrafınız ordan çıkarbenim çalıştığım yerde gece işi var 4 saatlik bir is aylık 700 TL haber bekliyoruz eğer olursa esim gidecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?