• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi sorunlar..

tlf borcu şu şekilde arkadaşına borcu vardı telefon alıp verdi onun taksidini ödediğimiz için bu kadar fazla geliyor yemek konusunda akşam yemeğimi yarın ki öğle yemeği için ayırıyorum bazen bazende annem veriyor ekmek arası bişeyler hazırlayıp öyle idare ediyorum artık kıyafet almıyorum evdekiler yeterli oluyor fikirleriniz için çok teşekkür ederim

Rica ederim umarım kısa zamanda bir çözüm üretebilirsiniz.

yapabilir miyim acaba o sekilde
Yapabilirsiniz iki kişi. Bilmiyorum işleriniz ne kadar yorucu kalan vaktiniz de bu sipariş verenler oluyor çevrenize haber verebilirsiniz. İnstgrmda hesap açıp resimlerini atabilirsiniz. Hamur işi ve pasta kek cupcake türü şeyler çok gidiyor. Eşiniz fırıncı biliyordur sanırım.

Yapabilirsiniz iki kişi. Bilmiyorum işleriniz ne kadar yorucu kalan vaktiniz de bu sipariş verenler oluyor çevrenize haber verebilirsiniz. İnstgrmda hesap açıp resimlerini atabilirsiniz. Hamur işi ve pasta kek cupcake türü şeyler çok gidiyor. Eşiniz fırıncı biliyordur sanırım.
pastaları tatlilarim çok beğenilir ben sabah 8 de gidip akşam 7 de cikiyorum

Merhaba kizlar
Hemen konuya gireyim. Esimde bende çalışıyoruz ben asgari ücretli bir iste çalışıyorum esimde firinda calisiyor aylığı 2000
Aylık 1650 kredimiz var ev kirası masraflar derken resmen yetişemiyoruz 10 gün önce evimizi taşıdık is yerime ve anneme yakın geldik borç üstüne borç yaptık esimin de benim de moralimiz çok kötü kızlar resmen yetismiyor
1650 kredi 600 kira 300 telefonlar elektrik su yeme içme derken ay sonunu getiremiyoruz
Biz burdan ne yapabiliriz diyebilirsiniz çok canım skldi artık bu duruma yazıp paylaşmak istedim
Krediniz ne kadar var umarım az kalmıstir..artık gerçekten her şey ateş pahası herkes sizinle benzer durumda gerçekten...yetmiyor yani

Canım bende instagram olayına başla bakarsın tutacak gibiyse part time gidersin ise pasta işin de ıyi para var gerçekten
Allah kolaylık versin

çok mu harcıyorsun acaba spizella unıversıtede çalışmıyormuydun sen eşin de çalışıyorsa ortalama memur hayatı işte ne ıncelir ne uzarız ahaaa

6 senede 4 şehir ve 5 ev değiştirdim
Eşim işe 2 sene önce başladı
Ondan önce tek maaştık, maaşım da evlilik borçlarına gidiyodu
Şimdi de bebeğe gidiyo bana bi rahat yok anasını satıyım :D

6 senede 4 şehir ve 5 ev değiştirdim
Eşim işe 2 sene önce başladı
Ondan önce tek maaştık, maaşım da evlilik borçlarına gidiyodu
Şimdi de bebeğe gidiyo bana bi rahat yok anasını satıyım :KK70:
amannn salla gitsin düşününce değişiyor mu değişmiyor bebişe çok sevınmıştım ama duyunca bu kadar zaman rahatça gezdınız tozdunuz bebiş büyütme zamanınız gelmişti valla çok tatlı oluyor böyle miss gibi kokuyor öp öp doyamıyorsun

Şu ara faizler cok yuksek oldugu icin kredi yapilandirmanizi onermem, totalde cok daha fazla ödemiş olursunuz.
Bu durumda aklima gelen ilk alternatif ek is, ya da mumkunse daha yuksek maasli isler kollamalisiz, ben o moddayim su an çalışılırken bir yandan da is bakiyorum.

Şu ara faizler cok yuksek oldugu icin kredi yapilandirmanizi onermem, totalde cok daha fazla ödemiş olursunuz.
Bu durumda aklima gelen ilk alternatif ek is, ya da mumkunse daha yuksek maasli isler kollamalisiz, ben o moddayim su an çalışılırken bir yandan da is bakiyorum.
is saatimiz çok uzun olduğu için ek iş bakamıyorum gece işi bakıyor esim kredinin de 1 bucuk yılı zaten faizini odemis oluyoruz 1 yıl ödedik daha 3 yil var teşekkür ederim

Back
X