- Konu Sahibi Kurkmantolumado
Ben teklif ediyorum ama kabul etmiyorsizinkide aşırı geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben teklif ediyorum ama kabul etmiyorsizinkide aşırı geldi bana
o zaman başka tabi, ben siz vermiyosunuz gibi düşümmüştüm özürdilerim. bende bütçede kendime kraliçe kalemi ayırıyorum tabi, okadar ayrıcalıkta olsun dimi, kocişimde kırmaz beni.Ben teklif ediyorum ama kabul etmiyorkendi yapıyor direk
Estağfurullah ne özürüo zaman başka tabi, ben siz vermiyosunuz gibi düşümmüştüm özürdilerim. bende bütçede kendime kraliçe kalemi ayırıyorum tabi, okadar ayrıcalıkta olsun dimi, kocişimde kırmaz beni.bitık pozitif ayrımcılık şeklinde
![]()
Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Hala kendini ikna etmeye calisiyorsun. Ne denmesini bekliyorsun. Sana sirilsiklam asik mi olmus diyelim?! Keske dense. Keske. Yanlis bir ise girince pat diye cikiyoruz ama yanlis evlilik cikis yaparken zorluyor insani anlayabiliyorum. Ama maalesef kocan senden once kendi pozisyonlarindan birilerine bakmistir... sonra para citasini dusurup sana gelmistir...Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Sizi ezmek daha kolay,kendi dengine göre birini alsa kadın ona kök söktürürdü.Siz onun için kolay av olmuşsunuz bu güne kadar yaptıkları ve sizin bunu normalleştirmeniz sesinizin çıkmaması adamın doğru tercih yaptığını gösteriyorBenim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Evet ve artık ben de bunu normal olarak görüyorum o duruma geldim yiyorsak beraber ben de odemeliyim diyorum
Siz hayvan mısınız afedersiniz sizi besleyecek ,ne kadar ayıp ya.Adam olamadıktan sonra kaymakam olsan ne yazar hikayesi aynen.Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Siz kadınları pek tanımıyorsunuz. Gerçekten hem ev giderlerini yari yarıya paylaşıp hem de birikim yapmıyorsun diye kendini ezdiren çok.az kadın vardır. Keşke siz de gözünüzü açsanız.Benim anlam veremediğim kendi maaşıyla aynı bir kadınla neden evlenmedi kendi meslek grubundan bir kadınla evlenseydi daha mutlu olurdu.Daha çok para daha çok mutluluk onun için matematik basit .Neden maasimin ona göre az olduğunu bile bile beni tercih etti dünya kadar meslektaşı dengi vardı
Çalışan her kadın paylaşmaz mı . Baska bir erkekte olsa parami istermiş gibi düşünüyorum.Sorun benim ona para vermem degil benim ev icin ayirdigim butceyi begenmemesi az bulması .Esim bana boyle yaklasmasa her aldigimin hesabini sorup etiketine bakmasa ben de onunla ortak butce yapip maasimi teslim ederim ama olmuyorSiz kadınları pek tanımıyorsunuz. Gerçekten hem ev giderlerini yari yarıya paylaşıp hem de birikim yapmıyorsun diye kendini ezdiren çok.az kadın vardır. Keşke siz de gözünüzü açsanız.
Maaşının hepsini eşine yollayıp ortak karttan harcayanlar var ama ben şimdi nasıl harcayım ortak karttan sorarım size her şeyi görüyor hesabini soruyorÇalışan her kadın paylaşmaz mı . Baska bir erkekte olsa parami istermiş gibi düşünüyorum.Sorun benim ona para vermem degil benim ev icin ayirdigim butceyi begenmemesi az bulması .Esim bana boyle yaklasmasa her aldigimin hesabini sorup etiketine bakmasa ben de onunla ortak butce yapip maasimi teslim ederim ama olmuyor
Cidden böyle mi yapıyor her aldığınız şeyin etiketine mi bakıyor ve arada duygusal bağ mı kalır bu hödükle ve siz de onunla sevişiyormusunuz ıyyy berbat birşeyÇalışan her kadın paylaşmaz mı . Baska bir erkekte olsa parami istermiş gibi düşünüyorum.Sorun benim ona para vermem degil benim ev icin ayirdigim butceyi begenmemesi az bulması .Esim bana boyle yaklasmasa her aldigimin hesabini sorup etiketine bakmasa ben de onunla ortak butce yapip maasimi teslim ederim ama olmuyor
Çalışan her kadın paylaşmaz mı . Baska bir erkekte olsa parami istermiş gibi düşünüyorum.Sorun benim ona para vermem degil benim ev icin ayirdigim butceyi begenmemesi az bulması .Esim bana boyle yaklasmasa her aldigimin hesabini sorup etiketine bakmasa ben de onunla ortak butce yapip maasimi teslim ederim ama olmuyor
Ismarlar ama sonra başıma kakar ya da yarısını isterDaha yenilerde de başka bir konuya daha yazmıştım, tekrar yazayım. 10 yıllık evliyim, 7 yılında aktif çalıştım, hala çalışıyorum. İlk evlendiğimiz yıllarda ben eşimden biraz fazla kazanıyordum, şimdi o benden baya fazla kazanıyor.
Kim fazla kazanırsa kazansın bizim ayrı gayrımız olmadı. Eşimin maaşı+benim maaşım ailenin geliridir. Ev aldık, araba aldık, birikim yaptık. Bu süreçte de birbirimizin maaşını hep bildik, neye ne kadar kredi ödendi, kenara ne kadar para koyuldu haberdar olduk. Ben de harcama yapmayı seven biriyim, eşim biraz daha makuldur alışveriş konusunda.
Ama tutup da benim her aldığımın hesabını sormaz/soramaz. Aile gelirimiz arttıkça hayat standardımız arttı. Daha kaliteli/marka/pahalı alışverişler yapmaya başladım. Tabi yine kendi bütçemiz çerçevesinde.
Eğer bir taraf ailenin mali dengesini sarsacak kadar müsriflik yapıyorsa diğer taraf tabi ki uyarıda bulunabilir. Ama sizin eşiniz düpedüz cimri ve hesapçı biri. Siz aile olamamışsınız üzgünüm. Çalışan kadınlar elbette evin geçimine katkı sağlayabilir, hatta sağlamalıdır da. Ama bu başka bir boyut. Eşiniz sizden fazla kazandığı halde bir yemek bile ısmarlamıyor, inanılmaz bir durum. Yani öğrenci halimizle bile sevgilimiz olsun arkadaşımız olsun yemek ısmarlardık birbirimize.
Evet ve işte aile olmamaktan beni sorumlu tutuyor bütün paramı ortaya koyamadığım için koymuyorum evet böyle bir ortamda nasıl koyayım ki koysam bütün paramı ona verip minimum alışveriş yapsam mutlu olacak ama onu ben yapamıyorumDaha yenilerde de başka bir konuya daha yazmıştım, tekrar yazayım. 10 yıllık evliyim, 7 yılında aktif çalıştım, hala çalışıyorum. İlk evlendiğimiz yıllarda ben eşimden biraz fazla kazanıyordum, şimdi o benden baya fazla kazanıyor.
Kim fazla kazanırsa kazansın bizim ayrı gayrımız olmadı. Eşimin maaşı+benim maaşım ailenin geliridir. Ev aldık, araba aldık, birikim yaptık. Bu süreçte de birbirimizin maaşını hep bildik, neye ne kadar kredi ödendi, kenara ne kadar para koyuldu haberdar olduk. Ben de harcama yapmayı seven biriyim, eşim biraz daha makuldur alışveriş konusunda.
Ama tutup da benim her aldığımın hesabını sormaz/soramaz. Aile gelirimiz arttıkça hayat standardımız arttı. Daha kaliteli/marka/pahalı alışverişler yapmaya başladım. Tabi yine kendi bütçemiz çerçevesinde.
Eğer bir taraf ailenin mali dengesini sarsacak kadar müsriflik yapıyorsa diğer taraf tabi ki uyarıda bulunabilir. Ama sizin eşiniz düpedüz cimri ve hesapçı biri. Siz aile olamamışsınız üzgünüm. Çalışan kadınlar elbette evin geçimine katkı sağlayabilir, hatta sağlamalıdır da. Ama bu başka bir boyut. Eşiniz sizden fazla kazandığı halde bir yemek bile ısmarlamıyor, inanılmaz bir durum. Yani öğrenci halimizle bile sevgilimiz olsun arkadaşımız olsun yemek ısmarlardık birbirimize.
Evlenmeyip iş ortağı olsaydı madem birineIsmarlar ama sonra başıma kakar ya da yarısını ister
Evet ve işte aile olmamaktan beni sorumlu tutuyor bütün paramı ortaya koyamadığım için koymuyorum evet böyle bir ortamda nasıl koyayım ki koysam bütün paramı ona verip minimum alışveriş yapsam mutlu olacak ama onu ben yapamıyorum
Şu düşünceniz bana göre o kadar hatalı ki, ne demek maaşımı teslim ederim, siz çocuk musunuz kendi maaşınızı yönetemiyor musunuz? Siz dahil çalışan kadınların en büyük hatası olur maaşını eşe teslim etmek, eve katkı olsun diye bir miktar verirsiniz, ki zaten arada çıkan sürpriz giderler dışında çoğunlukla her evin aylık gideri bellidir, ben her ay kaç metreküp su harcarım, kaç kW elektrik tüketimimiz var, elektrik, su, telefon, internet vb faturalar ne kadar gelebilir, mutfağa aylık ne kadar harcama yapılır bilirim misal, sizde biliyorsunuzdur, ona göre maaşınızdan eve katkı payı ayırırsınız, aylık kişisel harcamalarınız da bellidir ona da pay ayırırsınız, geri kalanla kendi hesabınızda olması şartıyla birikim yaparsınız veya bir kısmını istiyorsanız har vurup harman savurursunuz, bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz çünkü alın teri döküp emek vererek hak ettiğiniz bir kazançtan harcıyorsunuz.Esim bana boyle yaklasmasa her aldigimin hesabini sorup etiketine bakmasa ben de onunla ortak butce yapip maasimi teslim ederim ama olmuyor