Maddiyat düşkünü erkek

yeldaninsabahi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
76
179
8
34
Merhabalar ablam üye olmadığı için onun yerine ben yazıyorum. Ablam 5 yıldır evli. Eşi öyle çok kazanan biri olmadığı halde gözü çok yükseklerde. Sürekli iyi bir araba iyi bir ev istiyor. Bunlar güzel gibi görünsede çok hırslı. Etrafındakilere hırslanarak biz niye öyle değiliz diye ablamı yıpratarak dile getiriyor bu isteğini. En sonunda pahalı bir ev almakta ısrar etti . Ablam çocuğumuzun masrafları var yapma etme desede en sonunda alındı. Ama gelin görünki kendi borçlarını bahane ederek ablamın maaşına el koydu. Krediyi ona ödetiyor. Kendi maaşını ise ne yapıyor asla bilmiyoruz. Sizce ne yapmalı?

birşeylere sahip olmak isteyen erkek iyidir ancak aynı zamanda iyi kazanmak için çabalıyor ve neye ne kadar harcadığını düzenli olarak kaydediyorsa..
ev evlilik sürecinde alınmış, sonuçta ablanız her türlü evin ortağı.
fakat enişte bey evin giderlerini karşılamıyor mu ? alışveriş gibi masraflar nasıl karşılanıyor, bunlar da önemli..

Ablanız konuşsun ortak ödesinler. Ne kadar ekmek o kadar köfte.. Olmadı lüx evi terkedip hoşlanmadığı mülayim bir eve çıksın yeniden.

Aynı benim ablamin hikayesi. Ben ne ara yazdım la bunu dedim bir an

kredi kimin üzerine çekilmiş? ya evi satıp kapatsınlar ya da ablanız alsın maaşını.Eşinin üzerineyse ödemek zorunda zaten.Almadan planlama yapılmadı mı?

Ev almak gibi büyük bir kararı eşinin fikrini önemsemeden alan adamla ilgili ne tavsiye verelim ki?
Ablanız bu kısmı sindirdiyse ve maaşına el koyulmasına izin verdiyse gerisinde bir şey yok zaten.
Ev alınır, toplam gelirin bir kısmı krediye gider, kalanı evin ihtiyaçlarına. Başka nasıl olacaktı ki?

Evin giderlerini kim ödüyor diye sormuslar?
Aynısını soracagım.
İşten cıksın cok net.
Kredi kimin üstüne.
Ablanın değilse cıksın.
Bakalım nasıl ödeyecek lüx evin kredisini.

Adama niye herkes bu kadar kızdı anlamadım ben. Bir eve iki maaş giriyorsa biriyle kredi ödenir diğeriyle masraflar karşılanır. Kadının maaşı hem krediyi hem ev masraflarını karşılayacak düzeyde de adam kendi maaşını kenara mı atıyor?

Yani bence “maaşına el koydu” cümlesi dışında (yanlı bir cümle olduğunu düşünüyorum) sorun edilecek bir şey yok.

kadın izin vermeden maaşa nasıl el konuluyor o da ayrı..
yani boğazını sıkıp maaş kartını veya bankacılık şifrelerini almamıştır heralde.
öyleyse de bu apayrı bir konu zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…