Maddiyat düşkünü erkek

Kadın istemediği halde onun maaşı üzerinden hesap yapmış ve ev almış. Bence yeterli.

Ev alırken karar ortak mıydı? Ödeme plani nasil yapıldı, ablayi sen öde diye zorladi mi? Elbette ortak kararsa ödemeler de ortak olabilir ama el koydu denince sanki kadin cebinde bes kurus olmadan yasiyor, yok pahasina çalışıyor gibi bir izlenim olustu

Evi ablanin uzerine yapin

En büyük sorun koca bir maaşın krediye gideceği kadar bir ev alınması. Öderim senlik bir şey yok diyerek aldı. Şimdide maaşını vermiyor. Beş kuruş parası yok ablamın . Harçlık alacak duruma geldi

Maaşına nasıl el koydu peki? Kartı zorla mi aldı ne yaptı enişteniz.
Rızasıyla alınmamis olması ayrı tâbi ama bir şekilde alındıysa, iki kişide çalışıyorsa ödemeler beraber yapılmalı zaten.
Evin geçimi nasıl sağlanıyor, eniştenin borçları dediğiniz ne borcu bunları da bilmek lazım.

Maaş kartı al elinden eşşek herifin nasıl öder paşa paşa.
Ablama anlatamıyorum ki .kredi cekme dedim... bide eşine kredi çekti.lan adam seni aldatiyo bide kime ne kredisi cekiyon.

Yeter ya sinirlendim yine

Normal şartlarda koca bir maaş krediye gider, diğer koca bir maaş da harcamalara. Harçlık alacak duruma niye soktu ablanız kendisini?

Ablan eve ortak olduğunun veya şuan boşansa o borca eşininde ortak olduğu konularına pek hakim değil sanırım. Ablan ile Eşi arasında gerginlik ve sorunlar mı var? 2 maaşın biri krediye gittikten sonra aynı evin içinde kalan maaşı yarı yarıya bölüşüp herkes kendi mutfak alış-verişini, faturasını falan mı ödemeli anlamadım cidden...
Yüksek ihtimalle Ablan ve Eşi şuan sorunlu bir evlilik yürütüyor ve Ablanın maaşı krediye gidiyor diye Adamın eline mahkum olduğunu düşünüyor bu yüzden sorun oluyordur yoksa krediye bir maaşın gidip diğer maaşın harcamalarda kullanılması normal insanlar için gayet olağan bi durum...

Son düzenleme:
Çalışmıyorum ama çalışmış olup ev alsaydık niye paramı krediye vermeyeyim? Eşim, hayat arkadaşım, Ev benim de değil mi?

Sanırım çalışmadığım için anlayamadim. Ahhhh bu işsizlik gözün kör olsun

Evet durum o aslında. O daha uygun bir ev alıp rahatça ödemeyi istedi. Şimdi ise eniştemin eline bakar hale geldi

Kadın izin vermeden bunların hiç biri yapılamaz. Zorla yapılıyorsa orda başka şeyleri konuşmak gerekir zaten astrojurnal ’ın dediği gibi.

bu durumda yapılması gereken bu şiddeti - psikolojik şiddettir bu - kaldırmayıp ayrılmak olabilir.
ayrıca ev her türlü ikisinin ortak malı durumunda.
kredi kimin üzerinde acaba

Kendi maaşını ne yapıyor bilmiyoruz derken adam eve para getirmiyor mu giderleri kim ödüyor o zaman,krediyi kimin odedigin önemi yok mala ortak ta ev nasıl dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…