Malatya///44

tamam canım pes etmek yok.ikimizde olsak topiğimizi sahipsiz koymayalım..:lepi::lepi::lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile5evet canım sahipsz koymayalım bi sen yaz bi ben listaden hiç çıkmayız garibim malatyam .esas malatyalılar birbirlerine tutkundurlar ama niye böyle oluyo anlayamadım:uhm:

kaydirigubbakcemile5evet canım sahipsz koymayalım bi sen yaz bi ben listaden hiç çıkmayız garibim malatyam .esas malatyalılar birbirlerine tutkundurlar ama niye böyle oluyo anlayamadım:uhm:

slmlar nasılsınızz....bende geliyimmmi aranızaa..........

o kızlar kaynaşmıssınız bakim.kardelen18 malatyaya gelin geleceksin haaa.hoş geldin sefa geldin.malatya güzeldir.sen bursadamı oturuyon bizimde tanıdıklarımız var bursada yoksa akrabamı geliyon hıııı.tam olarak ben bilmiyorum ama babamlar bilir.valla tesadüf olur olur.ama en başta hayırlısı olsun...rabbim tamamına erdirsin.

Abooooo kiz haytini karartma bi malatyaliyla evlenerek biz istiyoz başka yere gdek sen de burayami geliyon[şaka kiiiiiiiii gel gel ayrilmak istemessn buradan

yeni aktifleşip koştum buraya.. slm güzel memleketimin güzel arkadaşları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…