Malatya///44

hımm nöbetçi hemşonuz geldi kendimi buranın nöbetçisi gibi hissetmeye başladım:roflol::roflol:

bi yoklim dedim ama kimsecikler yok heeey hemşerilerim nerdesiniz.

ne kadar çok sevindim.gurur duydum ya..bizdende size selam olsun.valla her zaman sizin yazılarınızı takip ediyordum..ne güzel burdada karşılaşmak varmış...sizde malatyalı sayılırsınız...hoş geldin aramıza annecim...

sitedeki çalışmalar yüzünden giremedim. hoşbulduk canım. eşim malatyalı olunca tabii bizde malatyalı oluyoruz. :1rolleyes: kısmet olursa bu yaza inşallah oradayım. bu arada ben orda da 5 senede görev yaptım. merkezde tabii.:asigim:

slm arkadaslar gunaydın herkese bnmde babam malatya darendelı bu durumda bnde malatyalı(darendelı)oluoırummm

merhaba hemşerilerim herkese selam olsun....bakın ne anlatıcam geçenlerde bizim kuzene mal mısın malatyalı mısın diye sormuşlar kız gıcık olmuş...ne biçim laf bu ya yeni nesilde bi tuhaf insanı kızdırmaya programlı....kuzende kendince bişey geliştirmiş bana böyle sorana bende malatyanın kodu neden 44 diye sorucam diyo sizce neden?

heeeey hemşolarım kimse yok mu....

canım önceden yazmış olduklarını okudum. batıda da bize bu tür sorular çok geldi. cevap verme bu onlara en güzel cevaptır bence. bırak dağınık kalsın.
biz onlara oraları methediyoruz. gidip görün diyoruz. görmeden, bilmeden konuşuyorlar işte. kulaktan duyma şeylerle yorumluyorlar. sen üzülme.:asigim:

ne zaman uğrasam kimse olmuyo ayın 20 sinde nasipse memleketimdeyim nihayet doğum için gelicem çağamda malatyalı olacak allahın izniyle
heppinizi öptümm hayırlı cumalar

izmir den herkese selam.

4qeyiqtdy8pe2wt8.gif
w298.png
[/IMG]

Back
X