Esime söyledim zaten. Kirası 1000 lira bile olsa bul bir ev, burada kalırsak cıkacağım bu evden yoksa alip basimi gideceğim bu evden, bıktım sizden dedim. Küstü bana. Sen beni sevmiyorsun diyor. Saka gibi... Ondan da bıktım. Çünkü çok nezaketli... O yaptı diye biz de mi yapalım, hic yakışıyor mu, sen şusun, koskoca bilmem nesin, okumuş etmişsin böyle mi davranacaksin... Bu ne ayol, prenses miyim ben, ben de insanim yahu...Sizin sinirleriniz ciddi boyutta bozulmuş. Ayraca uyarmış zaten kadınların kocasını insan olan anlar. 2 ay kalmış sabretmeye çalış eğer orda kalırsanız başka bir eve çıkma imkanınız yok mu. En üst kat bi yeri tutun kafanız rahat olsun.
Benim bebeğim var Allah'tan... O bir gülümsüyor, herşey geciveriyor... Ama bu olay olduktan hemen sonra eşim geldi ve onu uyuttu. Haliyle sakinlesemedim...Cok benzettim sizi kendime, ben de ayni sekildeyim
Sifir tahammul
İstemedigim bir sey oluyorsa ve hatta uyarmama ragmen yine yapiliyorsa icimden canavar cikiyor
Nefret ediyorum o halimden ama duzelemiyorum da
Memleketteyken bi psikiyatra gittim. Psikolog değil. Sizin ortam değişikliğine ihtiyacınız var dedi... Iste gidiyorum 2 ay keyif yapıyorum. Buraya geliyorum. Yine aynı...Bende böyleyim herseye hemen sinirleniyorum kendimi düzeltmeye çalışıyorum en fazla iki gün sonra tekrar eski halime dönüyorum ne yapıcam bilmiyorum
İnşallah 2 ay sonra hersey düzelir sizin içinMemleketteyken bi psikiyatra gittim. Psikolog değil. Sizin ortam değişikliğine ihtiyacınız var dedi... Iste gidiyorum 2 ay keyif yapıyorum. Buraya geliyorum. Yine aynı...
Amin. Allah razı olsun...İnşallah 2 ay sonra hersey düzelir sizin için
Şuna bak, sinirden teşekkür bile etmemişim. Iyi dileklerin icin çok teşekkür ederim ayrıcaHiç sorma canım ya... Sabırlı olmaya çalışıyorum zaten. Olmasam ne olacak, laftan anlayan mı var. Koskoca kadını çıkıp dövsem, belki rahatlayacağım ama bu ilk vukaatım olmadığı için hapise tıkacaklar beni.
Öncesinde de gürültü meselesi yüzünden bir kızla bu duruma geldik. Ama bu günlerce değil bir kaç saatte olup biten bir şeydi. Once kibarca uyardım. Devam edince güvenliği aradım. Uyarın dedim. Baktım halen yapıyor. Gittim kızdım.Bu da biraz külhanbeyi tipliydi ben 3. Sefer uyarmayip bağırınca bana saldırdı. Ben de ona tabi... Dava açtım. Annem bırak uğraşma, kız öğretmen olacak, işe giremez dedi. Duruşmaya gitmedim. Yalancı şahit bulmuşlar tabi, ben şahit olarak bir kaç kişiye guvenmistim. Onlar da gelip mahkemede ifade vermemek icin biz duymadık demişler. Hakliyken haksız duruma düştüm.
Şimdi bu kadınla ugrassam basim belaya girecek. Ugrasmayinca da dert babası oldum. En ufak seye tahammülüm kalmadı. En iyisi KKya gireyim, rahatlayayim dedim. Aileme anlatamıyorum. Arkadaşı arasam her biri işinde gücünde. Rahatsız etmeye çekiniyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Buraya yazıp rahatlamak istedim.
Eşin evde olmadığı için sizin neler çektiğinizi anlamıyordur belkide. Daha ılımlı yaklaşırsanız belki oda size hak verecektir.Esime söyledim zaten. Kirası 1000 lira bile olsa bul bir ev, burada kalırsak cıkacağım bu evden yoksa alip basimi gideceğim bu evden, bıktım sizden dedim. Küstü bana. Sen beni sevmiyorsun diyor. Saka gibi... Ondan da bıktım. Çünkü çok nezaketli... O yaptı diye biz de mi yapalım, hic yakışıyor mu, sen şusun, koskoca bilmem nesin, okumuş etmişsin böyle mi davranacaksin... Bu ne ayol, prenses miyim ben, ben de insanim yahu...
Eşim aslında genelde evde ama tam bir gerizekalı. Yüzüne soyleyemesem de burada söyleyeceğim artık. Dört dörtlük yetiştirilmiş. Asla kavga etmemeli, her zaman iyi insan olmalı, ayıp, günah, çingene misin sen, nereden geldin, sana yakışıyor mu, özür dile. Kendine bir konuda kızıp bağırıyorum ya, gelip bana çabuk özür dile diyor. Ben 5 yaşında çocuk muyum yahu.... Git söyle kocasına, gebertecem yoksa bu kadını, böyle böyle yaptı dedim, dediği şey şu, medeniyetsiz kadın! Sadece bunu söyledi. Şaka gibi...Eşin evde olmadığı için sizin neler çektiğinizi anlamıyordur belkide. Daha ılımlı yaklaşırsanız belki oda size hak verecektir.
Onu yapacağımı sanmıyorum. Sadece yapmak istiyorum.... Diğer sayfalari okuduysanız, görmüşsünüzdür zaten, geleli 2 ay olmadi. Yani şöyle söyleyeyim, Geçen sene Mayısta gittim annemlere, Ekim'de döndüm. Ocak ayinda gittim ve Martta geri döndüm. Bir kac hafta sonra tekrar gideceğim. Sizce bu durumda ailem benim hakkında ne düşünür? Esim bıktı artık. Gitme, özlüyorum diyor.Git annenlerde ya da kayinvalidende kal bir sure. Bicakla adam dogramandan iyidir yani
Ben kola bagimlisiyim zaten. Kilo almamak icin kola yerine her gün en az 2 3 şişe maden suyu içiyorum :) Degerlerimde eksiğim yok fazlam vardır hatta. 90 kilonun ustundeyim. Her seyi yerim. Oburum biraz. Yapmadığım sey kalmadı. Insanlik bu. Kadinin esine söyledim zaten. Bu kul hakkıdır, hakkımı helal etmiyorum dedim. Dedim ama ben sabırlı bir tip değilim ki. Kaldı ki buna ne kadar sabredebilirim. Ağız tadıyla evimde oturamadim. Evlendigimden beri ne zaman bunalsam memlekete kaçıyorum.canım benim . .
bence kan degerlerinize baktirin.
dahiliyeye gidin
omega3 ve B12 ve normal kan sayımı yaptırın. drden özel rica edin .
kesinlikle omega3 ve b12almaniz gerek . bir de günlük madensuyu icin.
B12 degeri800 olmali
devlet hastanesinde 200den sonrasi normal deger gibi ama degil . siz yine drden rica edip isteyin
normalde onlar yapsa bile sakin olup sallamamk lazim.
sizi cok iyi anliyorum biz de 2yil önce geve 12den sonra calisan camasir makinelerinden bikmistik. ne yazikki on kere soyledik ama anlamadilar . ko hepimiz ayni meslek grubunun yaşadığı yerde yasiyorduk . herkes ayni dili konusuyordu. ama anlamak istemiyorlardi. hayor bi de makineleri ucak gibi ses cikiriyor.
benboyle durumlarda Allaha havale ediyorum . adam anlamiyo cunku
zaten hesab var diyorum .
inşaallah tayininiz cikar . ama bence daha cok vitamin kan vs eksikligi var sizde.
bir de papatya cayi icseniz . aktar varsa sakinlik icin . ben denemedim cunku benim yasadigim yerde aktar bile yok sadecea101 var .
Hem İyi böyle olması, hem kötü . Düşünsenize ne konular okuyoruz burada karısına kötü davranan, döven , milletle kavga eden , şiddet eğilimi olan. Kötü yanı da çok sakin olması her zaman ezilebilir.Eşim aslında genelde evde ama tam bir gerizekalı. Yüzüne soyleyemesem de burada söyleyeceğim artık. Dört dörtlük yetiştirilmiş. Asla kavga etmemeli, her zaman iyi insan olmalı, ayıp, günah, çingene misin sen, nereden geldin, sana yakışıyor mu, özür dile. Kendine bir konuda kızıp bağırıyorum ya, gelip bana çabuk özür dile diyor. Ben 5 yaşında çocuk muyum yahu.... Git söyle kocasına, gebertecem yoksa bu kadını, böyle böyle yaptı dedim, dediği şey şu, medeniyetsiz kadın! Sadece bunu söyledi. Şaka gibi...
Kimi kime şikayet edeceğim ki. Buradaki belediyeye belediye demeye bin şahit ister... Herkes birbirini tanıyor ve kolluyor. Oyle olmasa kaçakçılar göz önünde kaçakçılık yapabilir mi? Bizim memlekette kacak sigara satanin malina el koyup dükkanını kapatıyorlar. Burada resmen kaçak sigara camlara yapistirilmis, tezgahlarda satılıyor carsida. Kimsenin alip götürdüğü yok... Herkesin isi tıkırında... Resmen çifte standart bu.Camdan baktıgınızı gördüğü halde silkelemek nedir ya birşeyi? Kasıtlı gibime geldi. Normal bir insan aşağıda biri var mı yok mu veya aşağıda çamaşırları var mı komsumun diye düşünüp birşey silkeler çırpar. Bebeğinizin oldugunu bildikleri halde her gün ses yapmak. Medeniyet ve görgü kavramını bilmiyorlar sanırım yaptıkları bu hareketle anladıgım kadarıyla. Taşınmanıza var sanırım taşınıcagınız gün arayın belediyeyi görsünler günlerini
O da doğru valla çok zor bir durum. Eşiniz biraz pasif aslında o biraz yanınızda dursa biraz olsun yükünüz azalcakmış gibi geldi bana. Hani size destek olsa falan. Tabi kim ister kavga etmek tartısmak falan ama, gerçekten çekilir çile değil sizin bebeginiz var birde yazık günah nasıl insanlar bunlar....Kimi kime şikayet edeceğim ki. Buradaki belediyeye belediye demeye bin şahit ister... Herkes birbirini tanıyor ve kolluyor. Oyle olmasa kaçakçılar göz önünde kaçakçılık yapabilir mi? Bizim memlekette kacak sigara satanin malina el koyup dükkanını kapatıyorlar. Burada resmen kaçak sigara camlara yapistirilmis, tezgahlarda satılıyor carsida. Kimsenin alip götürdüğü yok... Herkesin isi tıkırında... Resmen çifte standart bu.
Medeniyetlerine gelince, o konuda konuşmaya gerek bile yok. Her sey ortada. Değmeyecek insan için başımı belada koyacağım diye korkuyorum.
Evet, sürekli eziliyor zaten. Lakin bana gelince cin gibi... Hemen özür dile diyor. Ben de git başkalarına da söyle bunu diyorum. Bir insan hep mi susar, tartışıyoruz mesela, daha doğrusu ben kendi kendime tartışıyorum. Kızıyorum, bağırıyorum, hiç cevap vermiyor. Kafasına tabakları fırlatasım geliyor o an. Sanki beni adamdan saymiyormus gibi cevap dahi vermiyor. Aradan biraz zaman geçince gelip özür dile çabuk diyor, ben tartışmayı yeniden baslatinca bütün hatalarımı açıkça söylüyor yüzüme, kırmadan tabii, sakin bir şekilde... E bunu başkasına da yapsa ya! Hep uyumlu olmak zorunda. Ben bunu aksi bir şey sanırdım. Annesine babasına kızardı çünkü eskiden, şimdi onu da yapmıyor. Bizi yetistirende sorun var, kabul ediyorum. Ya bunu yetiştiren nasıl yetiştirmiş... Değişik geliyorlar bana... Belki de huydur. Annesi de terbiyeli ama öfkelenince o bile bir iki laf ediyor yani....Hem İyi böyle olması, hem kötü . Düşünsenize ne konular okuyoruz burada karısına kötü davranan, döven , milletle kavga eden , şiddet eğilimi olan. Kötü yanı da çok sakin olması her zaman ezilebilir.
Eşim pasif olduğu gibi aşırı politik davranan biri. Çok zeki. Asla düşünmeden konuşmaz, düşünme derken ölçer tartar,söyleyeceği lafın sonuçlarını hesaplar, ona göre davranır.O da doğru valla çok zor bir durum. Eşiniz biraz pasif aslında o biraz yanınızda dursa biraz olsun yükünüz azalcakmış gibi geldi bana. Hani size destek olsa falan. Tabi kim ister kavga etmek tartısmak falan ama, gerçekten çekilir çile değil sizin bebeginiz var birde yazık günah nasıl insanlar bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?