Ben de böyleyim malesef. Emzirme dönemim bitsin, tekrar gideceğim insallah. Ilac yazıp gonderiyorlar. Bizim memleket cok farklı sanki :)Ben de çok agresifim ama kimseyi öldürmeyi düşünmedim.
Sizi yargılamak için demiyorum ama ailenizin yanına gittiğinizde gitseniz başka bir psikoloğa.
Kendinizi yer bitirirsiniz böyle.
2 ayınız kalmış Allah'tan.
Laftan anlamayana ne deseniz boş.Boşverin sıkıldıkça yazın buraya.
Ailenizin yanına da gidin yani ne diyecekler.
Elinizden bir kaza çıkmasındansa gidin.
Ben öfkemi kontrol edemiyeceğimi hissettiğim an o mekanı terk ederim.
Çünkü sınırım yok yani.Kendimi kaybediyorum.
Ben her zaman şükrediyorum zaten. Pencereden dışarı bakmam bile yetiyor. Kadinlar Kulübüne girmeme gerek yok sukretmem için. Cocugum var, eşim var ama çok arkadaşım yok. Olanlar benim derdimi mi dinleyecek, ne akil verecekler, onlar benden akıl alıyor zaten çoğu konuda.Yapım gereği aileme evimin icinde olan biteni anlatmaktan da hoslanmiyorum. Catlayacak noktaya gelince anlatıyorum. Sürekli idare et idare et. Ben hayatımda idare etmek nedir bilmedim. Hakliysam her daim hakkımı savunurum. Tek sorun komsu da değil yani ama laf anlamayan insan soz konusu olunca her şeyden önde geliyor. Şükrediyorum. Gerektiginde sabir da ediyorum ama bıktım artık.o kadar komik geliyor ki arkadaşım bi al başını otur düşün millet neler yaşıyor sana rahatlık batmış..millet eş bulamıyor..millet çocuk yapamıyor... bi dua et ...logusalık ta seni bu hale getirmiş olabiir ama herkes kendinin psikoloğu olucak..bence yapma bu kadar söylenme..ben söylene söylene her şeyimi kaybettim..şükret devamlı elim tutuyor de bebeğim yuvam eşim var de yapma..bu sitede gezinmen bile senin bir problemin olmadığını görmen için geçerli.
Ben
Ben de böyleyim malesef. Emzirme dönemim bitsin, tekrar gideceğim insallah. Ilac yazıp gonderiyorlar. Bizim memleket cok farklı sanki :)
Arkadaşlar canım çok sıkkın. Birileriyle paylaşıp rahatlamak istiyorum, artık dayanamıyorum...
Forumda ara sıra yazıyorum, ilişkiler konusunda tecrübeliyim. Lakin kendimi bir türlü düzeltemiyorum. Psikoloğa da gittim. Buralarda dinlemeden gönderiyorlar maalesef. Özel hastane falan da yok. İlaç kullanamam, bebeğim küçük, emziriyorum.
Sorunum şu; kendimden hiç memnun değilim. Sakin, normal biri olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. En ufak bir olayda bile aniden öfkelenip, bütün gemileri yakıyorum...
Doğu'da küçük bir ilde görev yapıyor eşim. Ben de haliyle buradayım. Tayinimizin çıkmasına iki ay kaldı ama ben bu şehirde çok boğuldum. Evden dışarı çıkamıyorum, komşuların gürültüsünden patırtısından bıktım. Bebeğimin uykusu çok hafif, çıt sesine uyanıyor. Apartmanda sürekli bir gürültü... Komşularla muhabbetim yok, kavga dışında tabii... Ben kızıyorum, onlar Türkçe bilmediği için cevap vermiyorlar.
En son bugün, camdan bakıyordum... Kafamdan patır patır bir şeyler döküldü. Bağırdım kızdım ama cevap vermeyip içeri girdi komşu. Sofra bezi çırptı kadın. Ben de bağırdım, yeter artık defalarca uyardım, elimde kalacaksınız dedim. O içeri girdi ama ben halen sakinleşmedim. 2 Senedir hep böyle, eşlerine de söyledim, belki defalarca kibarca uyardım. Ama artık dayanamıyorum. Bıçağı alıp, boğazlarını kesesim geliyor... Sinirim de halen geçmedi. Ne yapacağım bilemiyorum. Bıktım artık. Bıktım...
Pardon da Doğu'da küçük olan bu il neresi Türkçe bilmiyorlar velev ki diyelim bilmiyorlar Pinkycaramel'e katılıyorum tercüme edecek birileri illa vardır.Boğazını kesme düşüncesi pek sağlıklı değil. Kürtçe bilen birini bulun ve sizin yanınızda çeviri yapsın. Karşılıklı anlaşmaya varın. Böyle olmaz.
Yok yahu, geçti. Ben çabuk parliyorum ama bir daha aynı sey tekrarlanana kadar unutuyorum. Zaten son günlerde cok gürültü yapıyorlardı. Birikmisti yani bu öfke. Sonunda patladı. Ben de rahatladim. Faturada bize kesildi zaten. Eşimle küstük. Sürekli bıktım diyormusum :)Ne diyeyim ki o zaman?
Ben de bıktım vallaha insanlardan,hayattan.
Ama mecburuz işte ne yapalım?
Çok düşünmeyin.Daha rahat olursunuz belki.
Yok yine de beddua etmeyin siz :) Bazıları da böyle iste, yapacak bisey yok. Bizim bir de duvarlar inceymis, öyle söylüyor ev sahibi, ondan duyulması normal diyor. Ama yani oyle bir gürültü oluyor ki. Geldigimden beri kimin tadilati var bilmiyorum. Bi bitmediler yani... Aynı tadilat yapılır da makina sesleri gelir ya evden. O şekilde ses, sürekli oluyor. Nasıl yapiyorlar merak ediyorum doğrusu....Ben de yazin cikmayi dusunuyorum sirf alt komsum yuzunden.yerimizden kalksak gorgusuz tak tak vuruyor.
Allah ona da insallah sizin komsulariniz gibi bi komsu verirde.nasil oluyomus gorur.psikolojimi bozdu resmen nerdeyse parmak ucunda yuruyecek hale geldim.
Geçer ya. Ben sinirlenince kendimi kaybediyorum, sorun bu. Iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.Geçer inşallah insanlar her insan yaşadıklarını yaşıyor zaman zaman ..
Seni cok iyi anliyorum . Bende cocugun haddiden fazla oldugu hatta turkiye de en cok oldugu ildeyim her gun lanet okuyorum biktim sesten arkadaslar normal ses sanmayjn yani insani yerinden sicratarak uyandirsn bi ses hareket bunlar. Ben yeni ebliyim bebegim yok ama olsa kesinlikle uyuyamaz . Kurtce bilmiyorum o yuzdn dillerinden anlamiyorum bi kac ufak tartismamis oldu ama buyugunden sakındim kendimi cunku kavga edersem duramam buralarda benim gideck yerimd eyok ailem yurtdisinda ee kaynana da oyle sabretmeye calisiykrum iste ama sinir hastasi oldum en ufak bisiye ainirleniyorum patliyorum senin az kalmis insallqh aksilik cikmazsa gidiceksin benim daha yillarim gecicek burda tek umudum kpss yi kazanip cocugun az oldugu turkcenin bol oldugu yere gecmek:)Arkadaşlar canım çok sıkkın. Birileriyle paylaşıp rahatlamak istiyorum, artık dayanamıyorum...
Forumda ara sıra yazıyorum, ilişkiler konusunda tecrübeliyim. Lakin kendimi bir türlü düzeltemiyorum. Psikoloğa da gittim. Buralarda dinlemeden gönderiyorlar maalesef. Özel hastane falan da yok. İlaç kullanamam, bebeğim küçük, emziriyorum.
Sorunum şu; kendimden hiç memnun değilim. Sakin, normal biri olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. En ufak bir olayda bile aniden öfkelenip, bütün gemileri yakıyorum...
Doğu'da küçük bir ilde görev yapıyor eşim. Ben de haliyle buradayım. Tayinimizin çıkmasına iki ay kaldı ama ben bu şehirde çok boğuldum. Evden dışarı çıkamıyorum, komşuların gürültüsünden patırtısından bıktım. Bebeğimin uykusu çok hafif, çıt sesine uyanıyor. Apartmanda sürekli bir gürültü... Komşularla muhabbetim yok, kavga dışında tabii... Ben kızıyorum, onlar Türkçe bilmediği için cevap vermiyorlar.
En son bugün, camdan bakıyordum... Kafamdan patır patır bir şeyler döküldü. Bağırdım kızdım ama cevap vermeyip içeri girdi komşu. Sofra bezi çırptı kadın. Ben de bağırdım, yeter artık defalarca uyardım, elimde kalacaksınız dedim. O içeri girdi ama ben halen sakinleşmedim. 2 Senedir hep böyle, eşlerine de söyledim, belki defalarca kibarca uyardım. Ama artık dayanamıyorum. Bıçağı alıp, boğazlarını kesesim geliyor... Sinirim de halen geçmedi. Ne yapacağım bilemiyorum. Bıktım artık. Bıktım...
Bizim de oyle ses yalitimi sifir.Yok yine de beddua etmeyin siz :) Bazıları da böyle iste, yapacak bisey yok. Bizim bir de duvarlar inceymis, öyle söylüyor ev sahibi, ondan duyulması normal diyor. Ama yani oyle bir gürültü oluyor ki. Geldigimden beri kimin tadilati var bilmiyorum. Bi bitmediler yani... Aynı tadilat yapılır da makina sesleri gelir ya evden. O şekilde ses, sürekli oluyor. Nasıl yapiyorlar merak ediyorum doğrusu....
Annemler 16 senedir aynı apartmanda yaşıyor, kimi zaman gürültü olduğu da olmuştur. Daha bir kere gidip, yapmayın bile demedim. Çünkü bir kere, ayda yılda olan bir şey için çıkıp yapmayın denilmez. Ama 2 sene boyunca her gün her gün aynı şey yapılır da, siz her gun uzun sure bu konuda stres altında kalırsanız siz bile düşünebilirsiniz inanin bana. Zaten ben ofkemin normal olmadığını biliyorum. Ama bu insanlar da normal degiller...bence sizin öfke probleminiz var. oradan taşınsanız bile yeni yaşam alanınızda ya da atıyorum çalışıyorsanız iş ortamınızda en ufak bir olayda yine aynı şeyleri düşüneceksiniz.. insanları boğmak öldürmek gibi.. ben sizin yerinizde olsam destek alırdım kesinlikle.. bu kadar sinir normal değil
Yaparlsr yaparlar laftan anlamiyolar bende kac kere esimi yolladim vardiyali calisiyo esim gececi gunduzcu ama yok yani anlayissizlarin tam ortasina dusmusuz ikimizde offfffAhaha. Canim benim ya. Çok iyi geldi yorumun. Ciddi ciddi boğazını kesecek değilim, kendimi bu durtuler konusunda kontrol edebiliyorum ama yipraniyorum ya... En azından dövmek istiyorum. Belki anlar diye. Esini defalarca aradim ben bu hanımın. Esi Türkçe biliyor. Kendi de bilmiyorum diyor ama gecenlerde gurultu icin ciktigimda biz yapmiyoruz, evde sadece 1 cocugum var o da oturuyordu dedi. Demekki bilmiyoruz dese bile anliyor. Eşine söyledim, yapmasın bakin hakkimi helal etmiyorum. Ben yapma demekten usandım artık dedim. Söylerim diyor, ama kadın halen yapıyor
Ben burayı cok seviyorum.Isteyerek geldim. Hatta nişan yapmadan once geldim kaldım burada nasil bir yer diye baktım. Ama o zaman eşimin oturduğu ev hep öğretmenlerin oturdugu bir yerdi. Bekar eviydi. Boyle olacagini hic düşünmemiştim.Burada cocuk sesi yok. Yani var ama dışarıdan geliyor. Ama binadaki sesten onların sesi duyulmuyor... :)Seni cok iyi anliyorum . Bende cocugun haddiden fazla oldugu hatta turkiye de en cok oldugu ildeyim her gun lanet okuyorum biktim sesten arkadaslar normal ses sanmayjn yani insani yerinden sicratarak uyandirsn bi ses hareket bunlar. Ben yeni ebliyim bebegim yok ama olsa kesinlikle uyuyamaz . Kurtce bilmiyorum o yuzdn dillerinden anlamiyorum bi kac ufak tartismamis oldu ama buyugunden sakındim kendimi cunku kavga edersem duramam buralarda benim gideck yerimd eyok ailem yurtdisinda ee kaynana da oyle sabretmeye calisiykrum iste ama sinir hastasi oldum en ufak bisiye ainirleniyorum patliyorum senin az kalmis insallqh aksilik cikmazsa gidiceksin benim daha yillarim gecicek burda tek umudum kpss yi kazanip cocugun az oldugu turkcenin bol oldugu yere gecmek:)
Arkadaslar kescm filan demesine kizmis bazilariniz ama insan vidden dusunuyo bunu mecbur istemeyerek kaldiginiz bi yerde kapana kisilmis hissedersiniz sahsen bana da oyle oluyor kendimi bi anda dusunur buluyorum sabretmesi cok zor
Yazık benim alt katimda oturan kadın da gürültü var diye gelmişti bir gün. Ama baktı ki benden değil üst katimdan geliyor. Utandı geri gitti :) O bile duyuyor gürültüyü, düşünün ne haldeyiz. O da taşındı bu sene gitti. Yeni biri geldi. Gelen de çıkacakmış gürültü yüzünden. Bana da geçen gittigim teyze söyledi :)Bizim de oyle ses yalitimi sifir.
Gurultu olsa hakli diyecem ama sirf kavga cikmasin diye 10 kati dikkat ediyorum.misafirim geliyo cocuklu iki saat oturup gitcek zaten hemen tak tak.ya sabir diyorum artik.kendide oyle olsa gam yemiyecemde kendinin gurultusu benden cok.tanimam etmem hic konusmuslugum yok neye takti inan anlamiyorum.balkondan camdan bisey cirptigim yok.sirf bahane bulmasin diye balkonu bile bezle siliyorum.
aksam 7den sonra bizim evde cit cikmaz zaten.
kendi bukdar rahat davraniyoken bana bu sekilde yapmasi tuhaf.
Benim eşim gidip söylemiyor iste. Bu yüzden sinirimi ondan çıkarıyorum. Böyle giderse bosanacagiz. Şamar oğlanına döndü çocuk.Yaparlsr yaparlar laftan anlamiyolar bende kac kere esimi yolladim vardiyali calisiyo esim gececi gunduzcu ama yok yani anlayissizlarin tam ortasina dusmusuz ikimizde offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?