- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Ooo ayip ettin. Sabah ayni saatlerde evin supurulmesine alistik biz. Benim de biri 34 aylik digeri 3 aylik kizlarim var bu arada..Ben her sabah 7.30da çalışan elektrik süpürgesi konusunu hiç açmak dahi istemiyorum. Üst komşuma elektrik süpürgesi alıp hediye etmek istiyorum ama o zaman da durduk yere çalıştırır daha beter mi olur diyorum. Ulan 1+1 evin nesini süpürüyor onca saat anlamıyorum ki...
Başında ez var. Kürtçe sanırım. Yani Kürtçe seni seviyorum demeyi biliyorum sadece. Onu da üniversitede sevgilim söylemişti bana. Başı ezle başlıyordu cümlenin.Hangi dil kız o?
Ben de kaynanama ağız dolusu ''Áse me ísycho'' diye bağırmak istiyorum.
Erim boşar beni olmaz zaten bugün sondu neyse
Benim uykum da hafif olduğu için kızım böyle alıştı maalesef.Bazi cocuklarin uykusu hafif oluyo demekki.
benim oglumun yaninda davul calsan uyunmaz 4 saat.
Ben de hep imrendim bu duruma. Ben her iki kizimda da ayni sorunu yasiyorum. Yorgani katlayamiyorum 3 aylik bebegin yaninda. Elimden kalem parkeye dusuyor elleri havaya sicriyo. Tvnin dugmesine basıyorum gozleri fal tasi gibi aciliyo.Bazi cocuklarin uykusu hafif oluyo demekki.
benim oglumun yaninda davul calsan uyunmaz 4 saat.
Apartmanda oturmayı kim bilmiyor ben mi sen mi, dağlı karı deseydiniz ya... Ah beni anlasalar neler diyecem ben de anlamıyorlar. anlasalar yapmazlar zaten ya...Ooo ayip ettin. Sabah ayni saatlerde evin supurulmesine alistik biz. Benim de biri 34 aylik digeri 3 aylik kizlarim var bu arada..
Buyuk kizimin ameliyatindan sonra bana yasattiklari icin onu Allah'a havale ettim. Zaten korkuyodu cocuk onlarin gurultusuyle havalara sicriyodu iyice.
Ustelik bana "apartmanda oturmayi bilmiyosaniz villada oturun" demisti. Ölür müsün? Öldürür müsün?
Biri benim kızı mı tarif ediyor yoksa. Şu an mutfağın resmini çeksem inanamazsınız. Ev çöp eve döndü yahu...Ben de hep imrendim bu duruma. Ben her iki kizimda da ayni sorunu yasiyorum. Yorgani katlayamiyorum 3 aylik bebegin yaninda. Elimden kalem parkeye dusuyor elleri havaya sicriyo. Tvnin dugmesine basıyorum gozleri fal tasi gibi aciliyo.
Besige bi sey surtunuyo uyaniyo. Mutfakta biri dolabi kapatiyo uyaniyo.
Vallahi tirlatacam.
Yok valla gecen uyuduydu 4 saat oldu uyanmadi.uyandirana kadar yapmadigim kalmadi.dogdugundan beri oyle biraz uykuya duskun erkek milleti iste:) aksam 8 sabah 8 uyur.1 senedir oglenleri uyumuyo onceden de oglen uyusa bile 3 saat aksam 8de yine uyurdu.Ben de hep imrendim bu duruma. Ben her iki kizimda da ayni sorunu yasiyorum. Yorgani katlayamiyorum 3 aylik bebegin yaninda. Elimden kalem parkeye dusuyor elleri havaya sicriyo. Tvnin dugmesine basıyorum gozleri fal tasi gibi aciliyo.
Besige bi sey surtunuyo uyaniyo. Mutfakta biri dolabi kapatiyo uyaniyo.
Vallahi tirlatacam.
Annemi cagirdim bugun bebegin basinda dursun da temizlik yapiyim diye. Kadin çayını bile karistiramadi korkudan.Biri benim kızı mı tarif ediyor yoksa. Şu an mutfağın resmini çeksem inanamazsınız. Ev çöp eve döndü yahu...
Masallah diyelim o zaman :)Yok valla gecen uyuduydu 4 saat oldu uyanmadi.uyandirana kadar yapmadigim kalmadi.dogdugundan beri oyle biraz uykuya duskun erkek milleti iste:) aksam 8 sabah 8 uyur.1 senedir oglenleri uyumuyo onceden de oglen uyusa bile 3 saat aksam 8de yine uyurdu.
Hastaligi bile uykuyla geciren bi cocuk:)
Bibrahatsizligi felan da yok.milletin bile diline dustu yinemi uyyo diye:)
Bizimkiler öyle hassas değil iste canım. Küçücük cocugu ne biçim alistirmissin, yarin bununla bas gelemezsin diyorlar. Anneme ne zaman gitsem kavga ediyoruz bu yüzden. Sabah 9da kahvalti yapiyorlar. Kızımın uyuma saati.Annemi cagirdim bugun bebegin basinda dursun da temizlik yapiyim diye. Kadin çayını bile karistiramadi korkudan.
Kapiyi kapatirken de uyaniyor. Saka gibi ya :) parmak uclarimizda yuruyoruz resmen..
Komsularim cok sansli, haftada ya da 10 günde bir ev supuruyorum. O da 15 dakikami bile almıyor :) yerleri ayda bir siliyorum hahahah... Bulaşık 2 günde bir. Ideal komsuyum ben.Merhabalar arkadaslar bende katilmak istedim muhabbetinize.. Cok sicak geldi sohbetiniz. Ayni benim yasadiklarim sanki. Kizim cıt sesine uyanmasi ve üst komsumdan ve süpürgesinden nefret ediyor olmama ..
Inan ki alistirmayla alakali degil. Eve gelir gelmez tv actik. Sesli ortam olsun alissin gurultuye. Ilk kizim gibi olmasin dedik. Ama alismadi maalesef. Benim de gozlerim ve kulaklarim muazzamdir. Analarina cektiler zaar :)Bizimkiler öyle hassas değil iste canım. Küçücük cocugu ne biçim alistirmissin, yarin bununla bas gelemezsin diyorlar. Anneme ne zaman gitsem kavga ediyoruz bu yüzden. Sabah 9da kahvalti yapiyorlar. Kızımın uyuma saati.
Aynen aynen... Kimse bizi anlamayacak bu konuda.Inan ki alistirmayla alakali degil. Eve gelir gelmez tv actik. Sesli ortam olsun alissin gurultuye. Ilk kizim gibi olmasin dedik. Ama alismadi maalesef. Benim de gozlerim ve kulaklarim muazzamdir. Analarina cektiler zaar :)
Insan bir özür diler. Annemin komşularını hic sevmezdim. Ceneleri cok, durmadan dedikodu yapıyorlar diye. Onlari arar oldum. Onlar en azindan benden çekinirlerdi. Bir kez söylerdim bir daha sorun çıkmazdı...Ohh ne guzel sen benim ust komsum olmaliydinben basta kiraciydim cok cikmak istedim sonra kayinvalidemler evi satin aldilar ben mecburen burda kaldim. Bana sormadilar bile ;( bir keresinde komsumu nazikce uyarayim dedim cocuklarin ses yapmasin sabah okula giderken diye beni dovcekti nerdeyse hem.suçlu hem güçlü
Herkes kotu bir siz iyi oylemi.Insan bir özür diler. Annemin komşularını hic sevmezdim. Ceneleri cok, durmadan dedikodu yapıyorlar diye. Onlari arar oldum. Onlar en azindan benden çekinirlerdi. Bir kez söylerdim bir daha sorun çıkmazdı...
Ben öyle bir iddiada bulunmadım, bunu da nereden çıkardınız? O başlıkta koskocaman yazıyor sorun bende diye, bunun neresini algılamakta sorun yaşıyorsunuz anlayamadım. Biri sizin kafanızdan yemek artığı dökebilir, siz de bananeeee diyebilirsiniz. Bu beni ilgilendirmez!Herkes kotu bir siz iyi oylemi.
Annenizin komsulariylada anlasamiyormusunuz bence siIn toplum yasamina ayak uyduramama gibi bir sorununuz var.bizim karsi komsu gece gunduz kufreder kavga eder evinde banane..
Alt kat sizofren gelen gidene bagirir bananee...
Heryerde aorunlu problemli tip var ama kafayi takmazsan gormezsin duymazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?