Malesef sorun bende...

Ooo ayip ettin. Sabah ayni saatlerde evin supurulmesine alistik biz. Benim de biri 34 aylik digeri 3 aylik kizlarim var bu arada..
Buyuk kizimin ameliyatindan sonra bana yasattiklari icin onu Allah'a havale ettim. Zaten korkuyodu cocuk onlarin gurultusuyle havalara sicriyodu iyice.
Ustelik bana "apartmanda oturmayi bilmiyosaniz villada oturun" demisti. Ölür müsün? Öldürür müsün?

Hangi dil kız o?
Ben de kaynanama ağız dolusu ''Áse me ísycho '' diye bağırmak istiyorum.
Erim boşar beni olmaz zaten bugün sondu neyse
Başında ez var. Kürtçe sanırım. Yani Kürtçe seni seviyorum demeyi biliyorum sadece. Onu da üniversitede sevgilim söylemişti bana. Başı ezle başlıyordu cümlenin.

Bazi cocuklarin uykusu hafif oluyo demekki.
benim oglumun yaninda davul calsan uyunmaz 4 saat.
Ben de hep imrendim bu duruma. Ben her iki kizimda da ayni sorunu yasiyorum. Yorgani katlayamiyorum 3 aylik bebegin yaninda. Elimden kalem parkeye dusuyor elleri havaya sicriyo. Tvnin dugmesine basıyorum gozleri fal tasi gibi aciliyo.
Besige bi sey surtunuyo uyaniyo. Mutfakta biri dolabi kapatiyo uyaniyo.
Vallahi tirlatacam.

Apartmanda oturmayı kim bilmiyor ben mi sen mi, dağlı karı deseydiniz ya... Ah beni anlasalar neler diyecem ben de anlamıyorlar. anlasalar yapmazlar zaten ya...

Biri benim kızı mı tarif ediyor yoksa. Şu an mutfağın resmini çeksem inanamazsınız. Ev çöp eve döndü yahu...

Yok valla gecen uyuduydu 4 saat oldu uyanmadi.uyandirana kadar yapmadigim kalmadi.dogdugundan beri oyle biraz uykuya duskun erkek milleti iste:) aksam 8 sabah 8 uyur.1 senedir oglenleri uyumuyo onceden de oglen uyusa bile 3 saat aksam 8de yine uyurdu.
Hastaligi bile uykuyla geciren bi cocuk:)
Bibrahatsizligi felan da yok.milletin bile diline dustu yinemi uyyo diye:)

Biri benim kızı mı tarif ediyor yoksa. Şu an mutfağın resmini çeksem inanamazsınız. Ev çöp eve döndü yahu...
Annemi cagirdim bugun bebegin basinda dursun da temizlik yapiyim diye. Kadin çayını bile karistiramadi korkudan.
Kapiyi kapatirken de uyaniyor. Saka gibi ya :) parmak uclarimizda yuruyoruz resmen..

Masallah diyelim o zaman :)

Merhabalar arkadaslar bende katilmak istedim muhabbetinize.. Cok sicak geldi sohbetiniz. Ayni benim yasadiklarim sanki. Kizim cıt sesine uyanmasi ve üst komsumdan ve süpürgesinden nefret ediyor olmama ..

Annemi cagirdim bugun bebegin basinda dursun da temizlik yapiyim diye. Kadin çayını bile karistiramadi korkudan.
Kapiyi kapatirken de uyaniyor. Saka gibi ya :) parmak uclarimizda yuruyoruz resmen..
Bizimkiler öyle hassas değil iste canım. Küçücük cocugu ne biçim alistirmissin, yarin bununla bas gelemezsin diyorlar. Anneme ne zaman gitsem kavga ediyoruz bu yüzden. Sabah 9da kahvalti yapiyorlar. Kızımın uyuma saati.

Bence alistirmak ile alakali degil hic.. Benim kizim yeni dogdugu zaman bile sese uyaniyordu .. Bazen buyukler anlamiyor ..

Merhabalar arkadaslar bende katilmak istedim muhabbetinize.. Cok sicak geldi sohbetiniz. Ayni benim yasadiklarim sanki. Kizim cıt sesine uyanmasi ve üst komsumdan ve süpürgesinden nefret ediyor olmama ..
Komsularim cok sansli, haftada ya da 10 günde bir ev supuruyorum. O da 15 dakikami bile almıyor :) yerleri ayda bir siliyorum hahahah... Bulaşık 2 günde bir. Ideal komsuyum ben.

Ohh ne guzel sen benim ust komsum olmaliydin ben basta kiraciydim cok cikmak istedim sonra kayinvalidemler evi satin aldilar ben mecburen burda kaldim. Bana sormadilar bile ;( bir keresinde komsumu nazikce uyarayim dedim cocuklarin ses yapmasin sabah okula giderken diye beni dovcekti nerdeyse hem.suçlu hem güçlü

Inan ki alistirmayla alakali degil. Eve gelir gelmez tv actik. Sesli ortam olsun alissin gurultuye. Ilk kizim gibi olmasin dedik. Ama alismadi maalesef. Benim de gozlerim ve kulaklarim muazzamdir. Analarina cektiler zaar :)

Insan bir özür diler. Annemin komşularını hic sevmezdim. Ceneleri cok, durmadan dedikodu yapıyorlar diye. Onlari arar oldum. Onlar en azindan benden çekinirlerdi. Bir kez söylerdim bir daha sorun çıkmazdı...

Ben hep ust katta duruyordum bu zamana kadar ilk defa ust katimda birisi oldu ondan da nefret ediyrm. Gercekten Allaha havale ettim. Bu kadar mi duşüncesiz insanlar olur. Beynimin icine sokuyor sanki supurgesini sabah yinr sinirle uyandim. ;(

Insan bir özür diler. Annemin komşularını hic sevmezdim. Ceneleri cok, durmadan dedikodu yapıyorlar diye. Onlari arar oldum. Onlar en azindan benden çekinirlerdi. Bir kez söylerdim bir daha sorun çıkmazdı...
Herkes kotu bir siz iyi oylemi.
Annenizin komsulariylada anlasamiyormusunuz bence siIn toplum yasamina ayak uyduramama gibi bir sorununuz var.bizim karsi komsu gece gunduz kufreder kavga eder evinde banane..
Alt kat sizofren gelen gidene bagirir bananee...
Heryerde aorunlu problemli tip var ama kafayi takmazsan gormezsin duymazsin

Ben öyle bir iddiada bulunmadım, bunu da nereden çıkardınız? O başlıkta koskocaman yazıyor sorun bende diye, bunun neresini algılamakta sorun yaşıyorsunuz anlayamadım. Biri sizin kafanızdan yemek artığı dökebilir, siz de bananeeee diyebilirsiniz. Bu beni ilgilendirmez!
Ama ben diyemem, kusura bakmayın. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, bunu da anlayın lütfen.
Annemin komşularına gelince, o anlaşamamak değil, huyunu sevmemek... Ayrıca onlarla kavga da etmezdim. Çünkü algılama problemleri yoktu. Bir şeyi embesilmiş gibi yüz kere tekrar ettirmezlerdi.
Ben evimde dini bir program varken dedikodu yapılmasına karşıyım. Komşularımızda sağ olsunlar, sohbetin olduğu gün, hoca eve gelene kadar dedikodu yapıp, diğer komşuları çekiştirmişlerdi. Ben de ayıp değil mi, Kur'an dinlemeye geliyorsunuz, gıybet yapıyorsunuz demiştim. Bunun neresi yanlış? Gayet ahlaki bir şey ve bizim evimizde olan bir şey... Buna tabii ki müdahale ederim. Gıcıklığımdan ya da tahammülsüzlüğümden değil yalnız. Sohbetin ruhunu bozmamak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…