Malesef sorun bende...

E canım sen de söyle sesiniz geliyor diye neden cekiniyorsun ki....

E diyeceksiniz tabi.
Eşinize demeyip kime diyeceksiniz??

E canım sen de söyle sesiniz geliyor diye neden cekiniyorsun ki....
inan sabrediyorum yazin cikacagim deyip umusamayim diyorum ama dedigim gibi
ben ona sikayet etmezken kendinin boyle yapmasina sinirleniyorum.
yuz goz olmak istemiyorum.normal olsalar zaten kendileri yapip baskasindan sikayet etmezler.kavga cikmasin diye sabrediyorum.

Benim eşim gidip söylemiyor iste. Bu yüzden sinirimi ondan çıkarıyorum. Böyle giderse bosanacagiz. Şamar oğlanına döndü çocuk.
Olsun bisver yuvani yikmaya degmez sen de ses yap inadina son 2 ay rahatlatsin bak sahsen ben gece evi aupurgeye verfim bi kac kere gerci supurgem sessiz ama gene sesten rahatsizlij veriobi terapi uyguladim oyle yanlis ama baska telkin olamiyorum
. Cok az daha sabret umursamamaya calis ne bilim ben mesela yesilcay papatya filan iciyorum muzik aciyorum son zamanlarini orda iyi gecirmeye calis b3nimde kimsem yok burda arkadasim filan ve ben daha 5 yil burdayim beni dusun motive ol:)daha 5 yili varmis oh ben gidiyorum dee sikma vanini gittigin yerde hersey daha guzel olucak

Cirkefle ugrasmak ancak sinir yipratir bende kavga etmemek icin cebellesiyorum cocuklarina bile laf dedirtmeyenlerin icin3 dustum buraya iyidir diyenlere simdi neler saydiriyorum:)

E diyeceksiniz tabi.
Eşinize demeyip kime diyeceksiniz??
Ben de anlamadım. Acaba hata mı yaptım diye düşünmeden edemiyorum. Onun bu kadar sakin olması beni daha da sinirlendiriyor. Kendi de kızıyor onlara ama gidip bi uyarayim demiyor.

Günde 5 bardak yesil cay iciyorum ben niye sakinlesemiyorum acaba Müzik dinleyemiyorum. Bebeğimin uykusu cok hassas. Çıt sesi çıksa uyaniveriyor. Sakince kitap okumak istiyorum. Dun gece 7 8 tane kitap sipariş ettim. Okuyacak kitabim kalmadi, okuduklarimi 2. Kez okuyorum deli gibi. Ruhuma iyi gelir belki. Gürültü yapmaya gelince malesef kızım uyanık bile olsa esim müsade etmiyor. Zaten bana da garip geliyor. O yapıyor diye kızdığım seyu kasitli olarak yapmak istesem de yapamıyorum. O zaman onlardan ne farkim kalir diyorum. Yapmiyorum.

Cirkefle ugrasmak ancak sinir yipratir bende kavga etmemek icin cebellesiyorum cocuklarina bile laf dedirtmeyenlerin icin3 dustum buraya iyidir diyenlere simdi neler saydiriyorum:)
Valla onu istiyolar heralde. Kavga etmeyi.
Cocuk yerinden kalksa daha ayagini basmadan yavas yuru diyorum.daha yeni 3 yasina girdi.sirf hareket etmesin diye cizgifilm seyretmedigim cocuga cizgiflm seyrettiriyorum.sonrada kendime kiziyorum kendi cocugu evin icinde at kosturuyo bagira cagira oynuyolar diye ama yemin ediyorum kavga cikacak diye sessiz kaliyorum.bigun bende patlarim heralde:)

Urfadayim tuik verilerine gore cocugun en bol oldugu yerde:))
Ben de iyi diye duymuştum orayı ya... Güzel diyorlardi yani... Aha bi çocuk bağırıyor simdi dışarıda :) Olsun. Cocuk deyip gecebiliyorum da, olgun insanların yapması beni dehşete düşürüyor.r

Ben de iyi diye duymuştum orayı ya... Güzel diyorlardi yani... Aha bi çocuk bağırıyor simdi dışarıda :) Olsun. Cocuk deyip gecebiliyorum da, olgun insanların yapması beni dehşete düşürüyor.r
Inanmiyorum. Kızım cocugun sesine uyandı :)

Niye öyle bir şey yapıyorsunuz?
Kıyamam ya 3 yaşında daha dışarı da çıkamıyor.
Yerim komşuları rahat bırakın çocuğu.
Kavga etmeniz gerekiyorsa da edersiniz.

Son düzenleme:
Ben de anlamadım. Acaba hata mı yaptım diye düşünmeden edemiyorum. Onun bu kadar sakin olması beni daha da sinirlendiriyor. Kendi de kızıyor onlara ama gidip bi uyarayim demiyor.

Kendi işinizi kendiniz halledin.
Ben öyle bir durumda eşimin başının etini yemezdim.
Ama sıkıntımı da paylaşırdım.

Niye öyle bir şey yapıyorsunuz?
Kıyamam ya 3 yaşında daha dışarı da çıkamıyor.
Yerim komşuları rahat bırakın çocuğu.
Kavga etmeniz gerekiyorsa da edersiniz.
Valla sinir sistemim coktu resmen.en sonunda tepinebildigim kadar kendim tepincem o olcak.surekli ikaz ettigim icin.
oturan cocuga ayaga kalkinca yavas kalkcaz tamammi diyorum.oyuncaklariyla oynamak istiyor vermiyorum ses olmasin diye agliyor.
Su iki gundur tutuyorum kendimi.
diger komsum bile diyoki sakin sıkma cocuklari bu kadar kapiya da gelirse buyur kendin otuttur 24 saat de diyo.kadin hasta etcek beni ya.ne derdi varsa artik bana catti

Ya bu kadar taviz vermeyin şu insanlara.
Çocuk bu gürültü de yapar koşar da.
3 yaşındaki çocuğun ne gürültüsü olacak.
Yavaş kalkacağız nedir ya? 3 yaşında o daha . Ne kadar hızlı kalkabilir ve gürültü çıkarabilir?
Kıyamadım ya.
Gelir ben kavga ederim sizin yerinize.Enerjim boşalır hem

Bende gelirim hic dert diil:) Allahim su karsi komsunjn bi cocugu var aglar surekli sesi tutar ortaligi gene basladiii neyse sakin olucam sakin olalim kizlar cocugum yok ama cocuklarjniza engel olmayin baska insanlarjn ceremesini esiniz cocugunuz cekmesin kitap okumak guzel fikir cydates ii etmissin kitap almakla

Yok iyi gaza geldim valla.sinirim tepemde kulagim assagida sopam yanimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…