- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Arkadaslar inanin cocugum oyle haraketli bi cocuk degil 3 yasina yeni girdi daha eve iki adam gelse gider odasina yatar uyur sessiz sakin bi cocuk ama haliyle mutfakta olsam yanima kosarak gelir iste ona vuruyor.yada elektrik supurgesini acsam ona vuruyor.yani oyle surekli ses gurultu yapan biri degiliz.Bende gelirim hic dert diil:) Allahim su karsi komsunjn bi cocugu var aglar surekli sesi tutar ortaligi gene basladiii neyse sakin olucam sakin olalim kizlar cocugum yok ama cocuklarjniza engel olmayin baska insanlarjn ceremesini esiniz cocugunuz cekmesin kitap okumak guzel fikircydates ii etmissin kitap almakla
Tente yaptırın bence :)2yildir sinir harbindeyim inan. Bir tanede benim üst katımda bin kez güzellikle dedim olmadi.kendime tartışmayı yakıştıramadım hiç ama sonunda kapısına gittim sanki suçlu benim ben onu rahatsız ediyorum o derece pişkin hemde bildiğin turk Karadenizli. Gorgusuz cahil sonradan gorme.
Seni nasıl anlıyorum , her dk üstünde tepinen arsız çocuklar küçük bebeğim temizlik hastası bi kadın herşeyi silkiyir balkonu kullanamıyorum ve işin kotusu bu benim evim ...ne hayallerle aldık aklıma gelmezdi.yeni bina herşey çok guzel İstanbul un iyi bir semtindeyim
Ama.yemin ederim ev alma komşu al dedikleri .. Bu evde mutsuzum kredimiz var sekiz sene.kadar yanı elim de mahkum
Beni hatırla ve lütfen gdicisin ve evin değil diye moral bul
Tente yaptırın bence :)
Apartman yöneticisine, belediyeye falan şikayet etsen böyle şeyler yaptığında fotoğraflarını çekip?İy fikir aklıma geldi inan ama camlardan silkiyo acayip bisey apt da bi tek o yapıyor bu işi haber et dedim belli saatlerde yap yok istediğim an yaparım diyo aksi biri çok farklı resmen sınıyor beni . bu kez camdan silker inatlasacak biri yine ben pes ederim
Kendi zıplıyor üst katta karşı komşu şahit olmuş tırnak kesiyor balkondan çamaşırımin ustune , baş edemedim güzellikle..
Kirada ne kadar rahattim en üst kat , borç azalana kadar çekmek zorundayım
Sende bana selam verdin borçlu çıktın resmen içimi döktüm :) çok sağol
Apartman yöneticisine, belediyeye falan şikayet etsen böyle şeyler yaptığında fotoğraflarını çekip?
Ben kendi işimi kendim halledebilirim ama o izin vermiyor ki... Sonuçta kadınlar beni anlamayacağı için eşleriyle konuşmak durumundayım. Gidip konuşacağım desem izin vermez. Yanında yapınca da ben varken milletle kavga etme diyor, lakiiin, kendi de hakkını savunmuyor. Pısırık...Kendi işinizi kendiniz halledin.
Ben öyle bir durumda eşimin başının etini yemezdim.
Ama sıkıntımı da paylaşırdım.
Onlar kendilerini Türkiye vatandaşı olarak görmüyorlar kiTürkiye vatandaşı olup da Türkçe bilmeyen birini asla muhatap almam, bunu önce bir belirteyim. O ne demek oluyor yani?
Çok gürültü yapıyorlarsa, nerede olursam olayım farketmez ben de gürültü yaparım görürler ne demekmiş.
Artı, ben camdan bakarken kafamdan bir şey döktüyse alırım bir kap suyu, çıkarım kapısını yumruklar açtı mı suratına çarparım o suyu.
İnsan gibi yaşamıyorlarsa insan gibi muamele etmeyeceksin.
Nie bu kadar ürkek davranıyorsunuz anlayamadım ben.İyilikle konusmussunuz olmamış madem sizde anladığı dilden konuşun.O müzikmi açıo siz daha yüksek açın cocuk sesimi geliyo vurun size yaptığı gibi ..Yazık degil mi küçücük çocuğa sessiz ol die sürekli tembihliyorsunuz.Çocuğuda böyle ürkek korkak yetistiriceksiniz.Bu yaşları gelmicek bi daha bırakın yaa çocukluğunu yasasın...Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.Fazla taviz göstermişsiniz bence bundan sonra bari alın ipi elinize..Sizin yerinize ben dertlendim valla burdaArkadaslar inanin cocugum oyle haraketli bi cocuk degil 3 yasina yeni girdi daha eve iki adam gelse gider odasina yatar uyur sessiz sakin bi cocuk ama haliyle mutfakta olsam yanima kosarak gelir iste ona vuruyor.yada elektrik supurgesini acsam ona vuruyor.yani oyle surekli ses gurultu yapan biri degiliz.
benim kizdigim kendi surekli kapi pencere carpar.cocugu kosturur.yuksek sesle muzik acip oynarlar .bizde niye bi tikirti oldugunda sanki evi yikiyomusuz gibi muamele yapiyor insani tedirgin ediyo ona sinirleniyorum.
kendi evi yikti yeniden insaa etti nerdeyse kac ay.oglum da ne uyku kaldi ne duzen kulaklarini kapiyodu onlar kirdikca bigun gitmedim.yada kendisi gelip kusura bakmayim ses yapiyoruz demedi.simdi niye boyle yapiyo bi garezi var diyecem.binada gorsem tanimam benim alt komsumu diye.
Yani oyle rahat birisi banane deyip evin icinde istedigim gibi paldur kuldur bi haraket yok.esim de bosver gorgusuzler yeni ev aldilar ya ondan yapiyo diyo.ev kendilerinin.ya geldikleri yerden bunlardan cok sikayetcilerci oda bizden cikariyo acisini heral:) hani artik ev sahibiyim.
Kendilerini TC vatandaşı görmüyorlarsa kimlikleri verip başka ülkeye .... Tövbe tövbe ban yemek istemiyorum, böyleleri bir bardak su istesin vermem, bir de tepemden yemek artığı atsa çöpümü gider kapısına dökerim.Onlar kendilerini Türkiye vatandaşı olarak görmüyorlar kiMuhatap alsan da almasan da adam seni tınlamıyor zaten, sen salla başını ben bilirim işimi kafasında. Ben Türkçe bilmemeleri yüzünden onları suçlamıyorum. Okumamış kadınların hepsi böyle. Yaşlı dedelerden de bilmeyen var. Bu tepemden sofra bezi çırpan hanımın görümcesi de bilmiyor ama en azından anlaşabiliyoruz. Selamün Aleyküm diyorum, o da aleyküm selam diyor birbirimize gülümseyip sevap pointleri kapıyoruz Şaka bir yana yapamıyorum malesef gürültü. Kızım korkuyor gürültüden, yüksek sese maruz kalınca ağlıyor, uyuyorsa uyanıyor. Eşim de sen onlarla bir misin, ne farkın kalıyor onlardan diyor.
Muamele konusunda da konuşmam etmem işte. Zaten anlaşamayacağım insanla ne muhabbetim olabilir ki...
Eşim, kızım söz konusu olduğunda aşırı hassastır. Kızım uyurken oturmaktan başka bir şey yapmama izin vermiyor. Eğer uyanırsa geri sen uyutursun diyor. Vallahi lavoboya bile korkarak giriyorum. Su sesine falan uyanır diye. Uyutma görevi babaya aitAdam da dellendi demekki en sonunda:)
Ayyy medeniyet lafını duymak dahi istemiyorum. Kusucam. Eşimin yaptığı tek şey medeniyetsizler diyerek tepki vermek. Bu günlerde bunlara çok kızdığı için sürekli bu lafı söylüyor. :)Kendilerini TC vatandaşı görmüyorlarsa kimlikleri verip başka ülkeye .... Tövbe tövbe ban yemek istemiyorum, böyleleri bir bardak su istesin vermem, bir de tepemden yemek artığı atsa çöpümü gider kapısına dökerim.
İnsan gibi yaşamayı bilmiyorlar ki. Sıfır medeniyet.
Su an tepemde korkunc bir elektrik supurgesi sesi var. Esyalar ordan oraya çekiliyor.Ben kendi işimi kendim halledebilirim ama o izin vermiyor ki... Sonuçta kadınlar beni anlamayacağı için eşleriyle konuşmak durumundayım. Gidip konuşacağım desem izin vermez. Yanında yapınca da ben varken milletle kavga etme diyor, lakiiin, kendi de hakkını savunmuyor. Pısırık...
çok tahammülsüzüm diyorsun.En üst dolu malesef. Bu evi bulana kadar öldü eşim. Neredeyse düğünü erteleyecektik düşünün. Ayrica en üstün bir altında bu tepemden sofra bezi cirpan kadin oturuyor. Apartman onların. Başka bir kiracının duvarını yumrukluyormus çocukları, ev sahibine söylemişler, çocugunuz duvarimiza vuruyor güm güm, korkuyoruz demişler. Ev bizim, istediği gibi vurur demiş. Zaten ben bugün o komsuyu aradım. Daha dün ilk kez gittim evlerine. Yaşlı bir teyze. Durumu anlattim. Isterse dünyanın sahibi olsun, gidin söyleyin bir daha denk gelirsem, çıkar camdan atarım onu aşağı dedim. Tabii ki yapmayacağım ama ne duruma geldim düşünün, salak salak şeyler söylüyorum.
Komşunun tepesine yemek artığı döken - bunu çöpe değil pencereden aşağı dökmenin ayıbını saymıyorum- Danimarkalı olsa da medeniyetsizdir ya.Ayyy medeniyet lafını duymak dahi istemiyorum. Kusucam. Eşimin yaptığı tek şey medeniyetsizler diyerek tepki vermek. Bu günlerde bunlara çok kızdığı için sürekli bu lafı söylüyor. :)
Konu siyasi mevzulara hiç girmesin bence. Burada bazıları, bazılarını işine geldiği gibi anlıyor. Bu da beni sinirlendiriyor. Forumda da halen birbirinin görüşlerine saygı duymayan ve saldıran insanlar var ve bu beni geriyor. Ben dertleşmek istiyorum, dert katlamak değil. Birazdan konumun altında savaş çıkacakmış gibi bir his var içimde...
Hangi dil kız o?Su an tepemde korkunc bir elektrik supurgesi sesi var. Esyalar ordan oraya çekiliyor.
Yine kabileleri toplanmis belli. Herkes dagildiktan sonra temizlige baslanmis.
Bizim kabile de her Cuma toplanir. Geceyarisi evi supurmek kimsenin aklinin ucundan geçmez.
Simdi gidip anadilimle agiz dolusu "ez gu tekım mala te kulle te" diyesim var mi
Ben her sabah 7.30da çalışan elektrik süpürgesi konusunu hiç açmak dahi istemiyorum. Üst komşuma elektrik süpürgesi alıp hediye etmek istiyorum ama o zaman da durduk yere çalıştırır daha beter mi olur diyorum. Ulan 1+1 evin nesini süpürüyor onca saat anlamıyorum ki...Su an tepemde korkunc bir elektrik supurgesi sesi var. Esyalar ordan oraya çekiliyor.
Yine kabileleri toplanmis belli. Herkes dagildiktan sonra temizlige baslanmis.
Bizim kabile de her Cuma toplanir. Geceyarisi evi supurmek kimsenin aklinin ucundan geçmez.
Simdi gidip anadilimle agiz dolusu "ez gu tekım mala te kulle te" diyesim var mi
Eşim Allah'ın adamı. Ona karşı da tahammülsüzlüklerim var tabi ama o kadar da dengesiz değilim. Mesela gece uykuda çok dönüyor. Kızımı bazen aramıza yatırıyorum, emziriyorum. Dönerken çocuğu ezecek gibi oluyor. O an bir tane çakasım geliyor ağzına. Ya da hiç konuşmaması. Ben bir şey sormadıkça ya da bana bir şey sormadıkça hiç konuşmuyor. Ama bunun için kavga çıkarılmaz. Ha bir de, kendini herkese karşı çok ezdirmesi var. Hiç hakkını savunmaması... Onu da onun yerine ben yapıyorum zaten. Bazen onu yanlış anlayabiliyorum. Bu yüzden bağırıp çağırıyorum. Cevap vermiyor. Ben de ağzıma geleni sayıp ağlıyorum. Halen cevap vermiyor şaka gibi. Sonra da gelip özür dile benden çabuk diyor :) Bi de ben aileme karşı fazla kin gütmem. Eşime kızarım söylenirim. O bana küser. Sonra ben hiç bişey olmamış gibi konusurum. Zaten gördüğüm konuştuğum tek insan o, ona da küs kalamam....çok tahammülsüzüm diyorsun.
peki eşine karşı davranışların nasıl? yani evliliğinde sorun olmuyor mu bu tahammülsüzlüğün?
Bazi cocuklarin uykusu hafif oluyo demekki.Eşim, kızım söz konusu olduğunda aşırı hassastır. Kızım uyurken oturmaktan başka bir şey yapmama izin vermiyor. Eğer uyanırsa geri sen uyutursun diyor. Vallahi lavoboya bile korkarak giriyorum. Su sesine falan uyanır diye. Uyutma görevi babaya ait
Onlar öyle alışmış. Ben de alıştım onların sofra bezi veya halı çırpmasına zaten de. Kafama dökmelerine bozuldum sadece. O patlıcan salatası, ıyyyyy. Birinin ağzından mı düştü oraya yoksa kaşığından mı diye kafayı yiyecektim....Komşunun tepesine yemek artığı döken - bunu çöpe değil pencereden aşağı dökmenin ayıbını saymıyorum- Danimarkalı olsa da medeniyetsizdir ya.
Bir naylon market poşetine dökmek bu kadar mı zor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?