Malim ben valla mal

freud olacakmışsın yanlışlıkla uzi olmuşsun. hepsi birbirinden yanlış çıkarımlar.
3 yıldır üye olup forum kurallarını öğrenememişsiniz. kimse hakkı devrim gibi yazmıyor zaten kimseden de hakkı devrim gibi yazması beklenilmiyor.
bence bunları sana mune anlatsın. o da bıktı gerçi.

Valla bacım kusura bakma ama ben şeye takildim 4500 maaş alıyorum diyon ya merak ettim ne muhendisisin ben daha ise bile giremedim de bırak 4500 u

Ay tamam siz turkce de kac net yapmis ordan yuruyun belki ispatlarsiniz ilk 10 bine kac turkceyle girilecegini.onu tartisin

hanımefendi mi diyeyim,yaşça kızım yaşınızda olduğunuz için güzel kızım mı diyeyim,siz benimle niye polemiğe girdiniz ki?
ne hakkında tartışıp,tartışmayacağımı size mi sormam gerekiyor?buraların sorumlusu siz misiniz?benimle ne alıp veremediğiniz var?cidden kafamda,deli sorular...

Onerim yok golge etmiyrm.baska yerlere takmiyrm.sorunundan baska sorun icat etmiyrm kendisine size de insanlara yardimci olmak adina bunu oneryrm

Kk de gergin anlarİyi bayramlar herkese
Ya cidden ama boyle seyleri herzaman okurum ama mudahil olmam ama her konuda oluyor.dert sahibi bi vatandas onun olmadik bi yerlerine takan yazarlar.yani bazen pes diyrm.cidden biri sana dert anlatsa sen de ona a ama sessiz hareri eksik mi yazdin dersin cevap olarak hayret ediyrm.ki daha vahim daha trajedili konularda da yapilyr anlayamiyrm

Yapma canim yap!mak zorunda degilsin agiz verme kendi ne isi yapiyo obur gelinine niye ses cikarmiyo krese ver cocugu yada kendi annene ver baksin

Eşinizde boburleniyordur, karım anneme hizmet ediyor her şey okumak değil diye. Genelde egolarini yukseltiyorlar böyle. Kendinizi kullandirtmayi seçen sizsiniz gerçekten.

İstesen krese verirsin ya da kadın tutarsın. Ne diye yapıyorsun ki. Ben elimi bile sürmüyorum dışarda yasıyorum zaten. Gidince kv yemek yapıyo oh mis gibi yiyoz:)

bakıcı tut kv. minnet etmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…