Malim ben valla mal

Cocugunuza baktigi icin kendinizi mecbur ve minnettar hissediyorsunuz. Ben de calisiyorum. Bakicim yemek yapar. Evimi toplar.utu yapar. Ben de eve gelince dinlenirim. Siz de iyi bir yardimci bayan bulun.boylece kv ye minnetiniz kalkmaz. Ben de kv ye gittigimde evini siler supururum cok dua eder sagolsun. Bir isin ucundan tutmam is yapmam demek de dogru degil bence. Bu kötü niyet...yasli insanlar. Yardim bekliyorlar...allah rizasi icin yaparim ben....

Evinde bakacak bakıcı bul ve her hafta gelecek temizlikçi! Böylelikle bakıcı hep çocuğunla ilgilenmiş olur, yaparsa da çocuk uyuyunca 1 kap yemek...

Oldu bitti işte! Ne kendini bu kadar zora sokuyorsun? Kayınvalidene yine yardım et de, fazlası da cok be sana yazık canım.

Çocuğunuz kaç yaşında? İllaki bakıyordur kv ama sonuçta yaşı kaç? Belli bir yaştan sonra çocuk bakabilecek durumu olsa kadınlar allah o yetkiyi almazdı yani. Çocuğunda sosyalleşmesi, yaşıtları ile vakit geçirmesi yada çocuk gelişimi eğitimi olan biriyle aktivite yapması daha uygun geliyor bana. Kv tv açıp fasulye ayıklarken pek pedagoji düşünmüyordur. Sizde gereksiz minnet duygusuyla yırtınmazsınız böylece. Kocanız da çok biliyorsa sperm bağışı hariç babalık yapsın annesi sizin hatrınıza bakmıyor o çocuğa

Daha guzel misiniz becerikli misiniz bilmem ama onun sizden akıllı olduğu kesin.

Eltiniz akıllı kadınmış, kimsenin derdini çekmiyor, mis gibi yaşıyor. Siz sözde akıllısınız anlaşılan. Zira aklınızın hayat kalitenize pek faydası yokmuş. Bu işlerin güzellikle de alakası yok zaten. Neyse, güzelliğinizin, aklınızın hayrını görmeniz dileğiyle, ne diyim. :)

Bakıcıları yemek ,ütü , temizlik yaptığında çocuklarla sağlıklı ilgilenmez ki . Bu yüzden kesinlikle ayrı olmalı iş yapan ile bakıcı kişi.

Sizi boburlenmis gördüm. Üstün gormeyin kendinizi. Tamam yardim etmemesi yanlis da .Neye gore guzelsin neye gore akillisin...

Aynen canım .Esını dınleme bakıcı tut. Bu hııssettıklerını esıne anlat. Sıızı ne kadar cıkmaza ıttıgını vs.

Onerim yok golge etmiyrm.baska yerlere takmiyrm.sorunundan baska sorun icat etmiyrm kendisine size de insanlara yardimci olmak adina bunu oneryrm
Benim sana bir onerim var sesli harfleri kullan,ölmezsin
Konu sahibine oneride bulunduk zaten. Laf sokan biz degiliz, acaba kim? Ilginc ilginc kamu spotu pesindeyseniz kimseye sarmamanizi da onerebilirim.size de mutlu guzel bayramlar hanimefendicigim

Gel gel bacım bendensin. Öküz kocalar bunu kullanıyorlar. Sorumlulukmuşşşş... Anaları torun büyütüyorum diye hava atsınlar diye tutturuyorlar. Bende de var aynısı.

Cok afedersin arkadasim enayilik yapiyosun.
Ben calisiyorum eve para getiriyorum daha da ne ev isi yapcam deyip atcaksiniz kendinizi koltuga.
Ben kendi evimi zor temizliyorum bir de kayinvalide evi nasil temizlicem diceksiniz olcak bitcek.

Eltiyi akilli gormedim ben, sadece evde oldugu icin kendi cocuguna kendisi baktigi icin ondan bir hizmet beklentisi olmuyor.
Sizin cocuga kayinvalide bakinca boyle olmus ama akillilik ederseniz gecici bir surece cevirirsiniz bunu.
Sirketten bakici bulun herkes kendi evinin isini kendisi yapsin.
Kv sizin cocukla mesgul oluyor ve kendi evine yetisemiyor diye hizmeti sizden bekliyor.
Halbuki hizmet etmeye vakti olacak insan cocugunu da baskasina baktirtmaz zaten ama iste dusunulemiyor bunlar karsilik bekleniyor.

Siz k.v isini yapmak icin atiloyasiniz size kalir ihale.
Bi is yapilcaksa beraber yapilsin yada biri tutulsun temizlik icin.

Misafir agirlamada da
Bayramlasirsiniz o gun orda biter diger gunler gitmek zorunda degilsiniz.

Eltinizde ordaysa sizde cocugunuzu alin uyutucam ,yediricem vs diyin oyalanan mecbur kalip o yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…