- Konu Sahibi senkoyadimi
-
Önce dönüp bir kendinize bakın. Sırf yazmak için yazmayın. Dinime küfreden müslüman olsa misali gibisiniz.Siz bu yaziyla nasil muhendis oluyonuz bende onu bilmiyom...
Cocugunuza baktigi icin kendinizi mecbur ve minnettar hissediyorsunuz. Ben de calisiyorum. Bakicim yemek yapar. Evimi toplar.utu yapar. Ben de eve gelince dinlenirim. Siz de iyi bir yardimci bayan bulun.boylece kv ye minnetiniz kalkmaz. Ben de kv ye gittigimde evini siler supururum cok dua eder sagolsun. Bir isin ucundan tutmam is yapmam demek de dogru degil bence. Bu kötü niyet...yasli insanlar. Yardim bekliyorlar...allah rizasi icin yaparim ben....
Ama o mühendis değilÖnce dönüp bir kendinize bakın. Sırf yazmak için yazmayın. Dinime küfreden müslüman olsa misali gibisiniz.
Ya bir haftadan beri kicimi yere koymadim. kv nin evini temizle ,yemeğini yap, gelenini ağırla senelik iznimde yapiyom ha bunlari ve eltim elini koynuna aldı oturup durdu yeminle sınır oldum çocuklarına bile bakmadı attı başından çekildi gitti. Yok arkadaş böyle hayat istemiyom kadin çalışmıyo kocası 3 bin maaş alıyor mis evinde oturuyo, ya ben guyya muhendisim nerden baksan kocasinin maaşının bir buçuk katı maaş aliyom ama kaynanaya çocuğum için elim muhtaç evinin içinde bi kocamla baş başa kalamiyom öküz kocama diyom bakıcı tutalım ya bisey olursa tüm sorumluluğu aliyom mu diyo. Allahım ya kadından hem güzelim hem akilliyim hem becerikliyim ama onun hayatına imreniyorum. Kv yine diyoki etleri size goturelim nede olsa orda kalacam diyo valla dayanıyom. En son eşime çektim resti bitirecem evliligimi göze aldım artık. Ahh ahh bekarlık nasıl bir nimetmis kıymetini bilemedim malim ben mal.
Yapmayin ,gaz vermeyin bu kizkurusu arkadasinizaEvde kalmak en iyisi evlılık ve kocadan bi halt olmazzzzz ah bekarlık ah
Ben daha bir erken şaşmışım 17 de nişanlandım 20 de evlendim ne acelem vardı acabaaaaBende onlardanım erken evlendım 27 idim otuzda Nıye evlenmesın Kı yanı
Benim sana bir onerim var sesli harfleri kullan,ölmezsinOnerim yok golge etmiyrm.baska yerlere takmiyrm.sorunundan baska sorun icat etmiyrm kendisine size de insanlara yardimci olmak adina bunu oneryrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?