- 20 Mart 2008
- 142.027
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
Kicimi yere koymadim nedir ya
Bence de sorun sizde.. calisiyorsaniz yasam standartlarinizi yukseltmek icin calisin(uretmenin ve kimseye minnet etmemenin tadi zaten apayri o kisma girmiyorm) para kazaniyorsaniz yardimci tutun hatta temizlige de kadin alin. Temizlik icin birini alirsaniz kayinvalidenin evini de temizlemek zorunda kalmazsiniz. Veya ona da temizlikci tutun..Ya kadın ciddi manada rahat ya ben bakiyim kendime sabah sekizde servis bekle akşam altıda eve gel. Valla bizim parayı da hiç goremiyom nerde
Oturamadım dinlemedimin kabacası..
Ne biliyim abla mühendis ablamiz azıcık daha kibarini deseydi iyiydi. Konuya da kic falan diye girince noluyo dedim yani. .
AnammmmmKopardın beni aynennn bazen evde kalmak iyidir.bende oyle dıyordum çattt ikinciye hamileyim:)dikkat et kendine
Oda sinirden demiş zaten,iş güç derken devreleri yanmış..
Ne biliyim abla mühendis ablamiz azıcık daha kibarini deseydi iyiydi. Konuya da kic falan diye girince noluyo dedim yani. .
Bu arada ben de TM olmama rağmen 23 Türkçe neti ile çok iyi bir hukuk fakültesine girdim. Çünkü sadece 2 mat yanlışı vardı, fizik 11, biyoloji full, kimya 12 netti (tam sayıları unutmuş olabilirim ama çok çok iyiydi netlerim). Ben sayısal ile girdim üniversiteye :)) Oluyor böyle şeyler yani.
Ah bilirim o yanık devreleri.
sizi tebrik ederim,üniversiteye tabi ki girilir bu netlerle,ama ilk onbine girilir mi?konu sahibi onu iddia etmiş,ona inanamadım.
peki...Abla girmiş işte napcan ya :) sen de bunu taktin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?