Malim ben valla mal

Ya kadın ciddi manada rahat ya ben bakiyim kendime sabah sekizde servis bekle akşam altıda eve gel. Valla bizim parayı da hiç goremiyom nerde
Bence de sorun sizde.. calisiyorsaniz yasam standartlarinizi yukseltmek icin calisin(uretmenin ve kimseye minnet etmemenin tadi zaten apayri o kisma girmiyorm) para kazaniyorsaniz yardimci tutun hatta temizlige de kadin alin. Temizlik icin birini alirsaniz kayinvalidenin evini de temizlemek zorunda kalmazsiniz. Veya ona da temizlikci tutun..

Bence eltiniz kendince akilli.. madem rahat edemiycem neden calisayim,mis gibi evimde oturur cocuguma bakar kocamin parasini da yerdim

Kv temizliğini niye yaptığını ben anlamadım. Çocuğuna bakıyor diye evini temizleme mantığı mı?

Bu arada ben de TM olmama rağmen 23 Türkçe neti ile çok iyi bir hukuk fakültesine girdim. Çünkü sadece 2 mat yanlışı vardı, fizik 11, biyoloji full, kimya 12 netti (tam sayıları unutmuş olabilirim ama çok çok iyiydi netlerim). Ben sayısal ile girdim üniversiteye :)) Oluyor böyle şeyler yani.

Ne biliyim abla mühendis ablamiz azıcık daha kibarini deseydi iyiydi. Konuya da kic falan diye girince noluyo dedim yani. .

sizi tebrik ederim,üniversiteye tabi ki girilir bu netlerle,ama ilk onbine girilir mi?konu sahibi onu iddia etmiş,ona inanamadım.

Niye durumunuz iyiyse bakıcı tutmuyorsunuz.Başbaşa kalamazsanız daha büyük sıkıntılar çıkar zamanla.Hakkınızı savunmayı bileceksiniz.Ezdirmeyin kendinizi.Cahil bir insan degilsiniz.

Ne anladınız çalışmaktan o zamn. Eşinizle konuşun. Sorumluluk alıyor musun ne demek. Herkesin kvdesi mi bakıyor çocuğuna. Eşinizin de işine geliyor kv ninde.arada olan size olmuş tavrinizi koyun bence.

bence olay, güzellik yada akıllılık falan degil. kaba bi tabir olacak ama, insanın kendini nasıl pazarladığı. şöyle ki; bi işten anlamıyorsan, anlamak yapmak gibi bi derdin de yoksa, canin tatliysa kendini yüksekten açıyor. onu yapamam, buna ugrasamam diye. en baştan itibaren. dikkat edin hayatı rahat yaşayan insanlar, bunlardır. yedikleri önlerinde, yemedikleri arkalarında. hiçbir sıkıntı cekmedikleri halde, yakınırlar. anası, babası, kocası, hanımı onu memnun etmek dünyaya gelme amaciymis gibi etrafında dort döner..

Ama bi insan da var ki, özverili, becerikli, düşünceli, cefakar.. o zaman dünyanın yükünü çekmekle yükümlü gibi oluyor. bu insan madden manen çabalıyor, uğraşıyor bi karşılık için degil, iyi olanı doğru olanı yapmak uğruna. dolayısıyla da şu yalan dünyada çoğu zaman hak ettiği değeri göremiyor..nerde kaldı ki vefa, minnet...

ve bu dediğim de doğuştan gelen bi hal. yani ben de bazen kendimi "enayi" gibi hissediyorum. :) bazen nfk, azcik akıllı ol. surda şöyle yapsaydin ya diyorum. ama yok, bu öyle kendini egitmeyle, telkinle olacak iş değil. fıtrat.. nasıl geldiyse öyle de gidiyor..
acikcasi, bi seçme hakkım olsaydı da yine böyle olmayı tercih ederdim.

konu sahibi kardeşim. nacizane, sen de kendi hayatina yoğunlaş. insan kendi elindekine değil de başkasının elindekine bakinca asla mutlu olamıyor. bence senin elindekilerin, mutluluk ve huzur icin yeter de artar.

gerekirse kocanin ağzından burnundan gir ikna et. sen kararlı olursan bi yerden sonra sana direnemez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…