- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
İyi bayramlar canım kendini boşuna yorma kendini paralasanda insanoğluna yaranamazsın yıprandığında sana kâr kalırYa bir haftadan beri kicimi yere koymadim. kv nin evini temizle ,yemeğini yap, gelenini ağırla senelik iznimde yapiyom ha bunlari ve eltim elini koynuna aldı oturup durdu yeminle sınır oldum çocuklarına bile bakmadı attı başından çekildi gitti. Yok arkadaş böyle hayat istemiyom kadin çalışmıyo kocası 3 bin maaş alıyor mis evinde oturuyo, ya ben guyya muhendisim nerden baksan kocasinin maaşının bir buçuk katı maaş aliyom ama kaynanaya çocuğum için elim muhtaç evinin içinde bi kocamla baş başa kalamiyom öküz kocama diyom bakıcı tutalım ya bisey olursa tüm sorumluluğu aliyom mu diyo. Allahım ya kadından hem güzelim hem akilliyim hem becerikliyim ama onun hayatına imreniyorum. Kv yine diyoki etleri size goturelim nede olsa orda kalacam diyo valla dayanıyom. En son eşime çektim resti bitirecem evliligimi göze aldım artık. Ahh ahh bekarlık nasıl bir nimetmis kıymetini bilemedim malim ben mal.
İyi bayramlar canım kendini boşuna yorma kendini paralasanda insanoğluna yaranamazsın yıprandığında sana kâr kalırYa bir haftadan beri kicimi yere koymadim. kv nin evini temizle ,yemeğini yap, gelenini ağırla senelik iznimde yapiyom ha bunlari ve eltim elini koynuna aldı oturup durdu yeminle sınır oldum çocuklarına bile bakmadı attı başından çekildi gitti. Yok arkadaş böyle hayat istemiyom kadin çalışmıyo kocası 3 bin maaş alıyor mis evinde oturuyo, ya ben guyya muhendisim nerden baksan kocasinin maaşının bir buçuk katı maaş aliyom ama kaynanaya çocuğum için elim muhtaç evinin içinde bi kocamla baş başa kalamiyom öküz kocama diyom bakıcı tutalım ya bisey olursa tüm sorumluluğu aliyom mu diyo. Allahım ya kadından hem güzelim hem akilliyim hem becerikliyim ama onun hayatına imreniyorum. Kv yine diyoki etleri size goturelim nede olsa orda kalacam diyo valla dayanıyom. En son eşime çektim resti bitirecem evliligimi göze aldım artık. Ahh ahh bekarlık nasıl bir nimetmis kıymetini bilemedim malim ben mal.
2007de soru sayıları 30 dutürkçe hiç yapmadan, nasıl ilk onbin de oldun ?benim oğlumun da giriş tarihi o yıldı galiba,35 matematik,42 türkçe yapmasına rağmen,ilk onbine girmememişti,diye hatırlıyorum.
Simdi de hassas olmussun konu sahibinin derdine cok ilgiliydin cunkusayesinde konu sahibinin konusu kapanacak hala konuşuyo abla
O zamanlar Türkçedense sayisalin puanı daha yüksekti diye hatırlıyorumsizi tebrik ederim,üniversiteye tabi ki girilir bu netlerle,ama ilk onbine girilir mi?konu sahibi onu iddia etmiş,ona inanamadım.
Simdi de hassas olmussun konu sahibinin derdine cok ilgiliydin cunku
İnsanlar kendi evlerini artık zor temizlerken neden gidipte k.valide evi temizlenir onu anlamam.
Hasta olur anlarım,ama yinede bir yardımcı tutulup o ev temizlettirilir..
Kaç yıllık evliyim k.validemin evini temizleme gibi düşüncem hiç olmadı..
Yapmayin .Yapmayan daha kıymetliYa bir haftadan beri kicimi yere koymadim. kv nin evini temizle ,yemeğini yap, gelenini ağırla senelik iznimde yapiyom ha bunlari ve eltim elini koynuna aldı oturup durdu yeminle sınır oldum çocuklarına bile bakmadı attı başından çekildi gitti. Yok arkadaş böyle hayat istemiyom kadin çalışmıyo kocası 3 bin maaş alıyor mis evinde oturuyo, ya ben guyya muhendisim nerden baksan kocasinin maaşının bir buçuk katı maaş aliyom ama kaynanaya çocuğum için elim muhtaç evinin içinde bi kocamla baş başa kalamiyom öküz kocama diyom bakıcı tutalım ya bisey olursa tüm sorumluluğu aliyom mu diyo. Allahım ya kadından hem güzelim hem akilliyim hem becerikliyim ama onun hayatına imreniyorum. Kv yine diyoki etleri size goturelim nede olsa orda kalacam diyo valla dayanıyom. En son eşime çektim resti bitirecem evliligimi göze aldım artık. Ahh ahh bekarlık nasıl bir nimetmis kıymetini bilemedim malim ben mal.
Ağzın bal yesin!
Kv ler, bizim zamanımızda gelinlik şöyle zordu böyle zordu der. Eski zamanları anlatır durur. Ama 20-30 yıl sonra kendi kv olunca, ben cektim o da ceksin gibi bi psikolojiye giriyor galiba. Hurmet, hizmet elbette edilir.. ama bunu gelinin asli görevi gibi düşünmek, insanlari mebur bırakmak nedir?
7 senelik evliyim. Benim de öyle bi durumum olmadı. Misafir gelir, bayram olur elimde tencere tepsiyle giderim zaten. Hasta olur yapamaz, temizliğini utusunu de yaparım.. ama gücü kuvveti yerinde, hasta değil, ihtiyaçlı degil. Neden hususi evine gidip iş yapayim? Ve inanın,hani istisnalar haricinde cogusunun gözünde bunun kıymeti olduğunu da düşünmüyorum. İlk seferlerde hoşlarına gider ama zamanla "alışırlar". Bu göreviniz olur. Ve bu ülfet sebebiyle gün gelir siz ufak bi seyi yapmadiginizda 'kötü' olursunuz..
Evde kalmak en iyisi evlılık ve kocadan bi halt olmazzzzz ah bekarlık ahAnammmmm
Bende onlardanım erken evlendım 27 idim otuzda Nıye evlenmesın Kı yanıAh ah o bekarlığın kıymetini bilemeyenlerden biride benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?