- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
27 yıllık evliYakında kayinvalidenize süpürge hediye edeceksiniz ...haberiniz olsun
Siz kayinvalidenizin mesajını almamaya devam ederseniz "geçici olarak" verdiğiniz herşey bozulacak haberiniz olsun27 yıllık evliSüpürgesi şimdi bozulmuş başka süpürge değiştirmemiş Sinirden gülüyorum vallahi ben daha 2 yıllık evliyim benimki pert oldu 3 günde
Güldüm ama sinirdenSiz kayinvalidenizin mesajını almamaya devam ederseniz "geçici olarak" verdiğiniz herşey bozulacak haberiniz olsunBenim kayınvalidem evine hiç bulaşık makinesi ve küçük ev aleti almadığını hep "hediye" geldiğini söyleyerek ovunmustu..sonra bana 5 kez "kahve makinasına ihtiyacının olduğunu ama satilan yere gitmek için ayaklarının çok agridigini" söyleyince anladım nasıl oluyor da tam ihtiyacı olan şeylerin ona hediye olarak geldiğini
Aynen öyle, ben istemem kimsede benden istemesin gerek yokCuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?
pekı bunu soylemek ıcın ılla sızın aramanızı mı beklıyormusEskisi gibi çekmiyormuş getirecek bakıcaz birazdan
Kadincagiz hasta degil, hamile. Son gunleri de degil ustelik niye millet evini supursun. Evet konu sahibi hakli da, gelsin evini de supursun ne demek. Sacma.arayın isteyin
en kolayı istemek
ben de evi süpüreceğim deyin
hatta gelsin süpürsün sizinkini de hamilesiniz
süpürgem bozulursa tozlu otururum, oturamazsam silerim yeri ama kimseden süpürge istemeye kapısına gitmem
Ben hergun supuruyorum , hatta supurge hol den hic kalkmiyor gun icerisinde. 2 3 defa daha calisir dip bucak sonrasinda. Siexxxx marka son model supurgenin motorunu 3 yilda 2 defa yaktimBen bu konuda evini her gün süpürenlere de şaşırdım. evini her gün süpürenler çalışan kadınlar mı? Nasıl enerji buluyorsunuz anlatsanıza biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?