- Konu Sahibi bahargunay
-
Yazmayı unuttum.Benim panik atağım vardı.Sanırım bu başlık diğer psikolojik durumlar için?
Nil' cim uzun zamandır seni göremiyorum nerelerdesin, nasılsın, bebek nasıl ? Mesajımı görüyorsan dön lütfen canım görüşmek üzere..
Canım Nil' im, Allah' ım yardımcın olsun inşallah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, yavrum yüzdün yüzdün burnuna geldin az daha sabret ilacın dozunu arttırma.. Canım sen Trabzondaydın orda yaşıyordun değil mi ? Canım kısmetse, sanırım ben de ilacı hiç kesemiyecem ilaçla hamile kalıcam nasipse tabi.. Bişey sorucam sen hamile kalmazdan evvel hani bazı testler oluyo düşük riski sakatlık olma riski toksisite falan filan bişeylere bakıyolar, sen yaptırmışmıydın bu testleri.. Bir de hamilelikte 2 li test 4 lü test falan oluyo onlara baktırdın mı canım..
Canım benim, kardeşim, inan bana seni hiç tanımadığım halde vallahi tanıyormuşçasına sevdim.. Keşke yakın olsak keşke gerçekte arkadaş dost olabilsek ama olsun gerçekte hemen hemen yakın kaderleri paylaştığımız için az da olsa burdan da devam ettirebiliriz arkadaşlığı.. Kız bana bak 5 ay ne ki, ne aylar ne yıllar geçti atlatıldı.. Bizden çook çook zor durumda olanları düşünüp binlerce Hamd etmemiz gerekirken biz hala yakınıyoruz, Rabbim cümle hasta kullarına şifalar versin inşallah.. Aynen canım ben de dediğin gibi ilacı kestikten 1 ay sonra bozuluyorum, bizim beyin kimyamız bozuk anam napalım, kimisi şeker kimisi tansiyon kimisi bilmem ne hastalık bizim de hastalığımız bu işte geçmiyo napalım, amaaann Allah büyüktür bebişkonu da hiç bişey olmadan sağ salim alırsın inşallah kucağına.. Canım benim için de ne olur dua et dualarında unutma beni, sen bi de hem evlisin hem 2. çocuk hem de 5 aylık hamilesin maşallah ne güzel, bi de bana bak daha nişanlıyım sana erişmeme daha çook , neyse geç olsunda güç olmasın. Dediğim gibi ne olur dualarına beni de kat canım.. Allah' ım yar ve yardımcın olsun her daim..
Ha canım bi de unutmadan benim psikiyatrda çok rahatlatmıştı beni, danışmıştım ona da, aynen dediğin gibi bu şekil ilaçla hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren hastaları olmuş. Allah' ım bana da nasip et inşallah.. Yalnız kadın doğumcun ne diyo bu konuda canım onu da yazarsan bi zahmet :))) Yani genel olarak onların fikirleri nasıl, belki bi çok kadın doğumcuyla görüşmüşündür o yüzden merak ettim..
Sevgili Nil'ciğim, öncelikle sayfamıza hoş geldin diyorum... Ve sana da geçmiş olsun canım. İnşallah herşey yoluna girecek. Ve sende bize müjdeli haberler vereceksin, bunu biliyor, buna inanıyorum.
Eğer istersen kullanmış olduğun ilaçların veya ilacın piyasa ismini değil de içindeki etken maddesini bana yazarsan senini için doktorlarıma sorabilirim. Bakalım bizimkiler ne diyecek. Benim doktorlarım biraz cesaretli, bende öyleyim. Çünkü bu konuda şansım 100% de 1 bile olsaydı bu şansı kullanırdım. Sana da bir faydamız olursa ne mutlu bize. Manevi desteğimiz, dualarımız ve sevgimiz sayesinde seninde oğluşunun bir kardeşi olacağına inanıyorum. Sevgiyle ve huzurla kalman dileği ile sevgili arkadaşım. Hayırlı haberlerini buradan okumak dileği ile...
canım bende obsesifim takıntı yani, sen yine ilaca başlamadan dr unla görüş bakalım ne diyecek, daha önce ilaç tedavisi gördün mü, gördüysen hangi ilacı kullandın.
Sonracığımaaa.... CERENİM.... Sendende ses seda çıkmıyor ama
bana destek veren arkadaşlarımdan biride sendin.. Unutamam desteklerinizi..
Bundan 5 ay önce, şaşkın tavuklar gibiydim.. İlacı bırak- bir daha başla..
Sarsılmıştım.. Ama destekleriniz beni ayağa kaldırdı.. Cesaret verdi..
Cereeeeeeennn.. Ses ver... Nasılsın.. Bebişin nasıl...
Neden gelmiyorsun buraya.. Bekliyorum seni...
nilcim selam canım benimmmm hoşgeldinnasılsın bebişimiz nasıl? ben iyiyim şükür diyeyim allah beterinden korusun . bebeğimde çok iyi teyzesi allahın izniyle 7 aylık oldu artık zorlanıyorum bu sıcaklarda inan sığamıyorum hiç bi yere. gündüzleri elimde pike yastık geziyorum oda oda nereye yatayım diye . senin nasıl gidiyor bakalım ? bebişimiz nasıl oynamaya başladımımtatlım ? inan çok özlettin kendini sen gittikten sonra biliyorsun bende ankaraya gidip geldim kaynım evlendi sonrasındada halam gelin aldı deken zaman aktı gitti. uzun zamandır nete giremedim evimde değildim yeni geldim evime . izmirde bi anneme bi kayınvalidemlere derken mekik dokudum günlerce bir kaç hafta sonudur denize gidiyoruz o yüzden evimden bukadar uzak kaldım ama artık genelde evimde olurum allah nasip ederse. yapmam gereken hazırlıklarım var daha bişey alamadım. önce tahlilleri bekledim temiz çıksın dite sonra kaynımın düğünü girdi çok masrafımız oldu malım takısıydı yol parasıydı giyimdi derken çok açıldık. ardından halam düğün yapınca yine masrafoldu maalesef. anlıyacağın teyzesi oğluma sıra gelemedi. dün akşam sefte bezini aldık bebeğimin inşallah bundan sonra tamamlarım yavaş yavaş. eee tatilin naasıl geçti canım ailen nasıl ? umarım herşey yolundadır çok öpüyorum seni iyi geceler canım benim
Aaaaaaa.. CEREEEEEEEEEEEEENNNNN..
SEN Mİ GELDİİİİİİNN..
Nerelerdesin sen yaa.. Bu kadar olur var ya..
Şimdi bende sana özelden "nerdesin" yazmak için girdim buraya..
Baktım onlinesin.. Çok merak ettim seni ben yaa..
Bir yaramazlık yoktur inşaAllah..
ayyy maşallah 5 oldunmuAyy canım benim yaa.. Aman aman iyi olda.. Ama bu kadar uzun sürünce merak ettim inanki.. Aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı..
Ben iyiyyim şimdilik.. İyi olabildiğim kadar işte.. İlacımın dozu az geliyor, anlıyorum bunu.. Genelde geceleri iyi olmuyorum.. İçime bir oturuyorki sıkıntı.. Çarpıntı.. Yerlere göklere sığamıyorum.. Ama direniyorum işt.. Götürebildiğim yere kadar..
20 haftayı biraz geçtim ama şimdiden zorlanıyorum bende.. Ağrılar sızılar umrumda değilde şu iç sıkıntıları, bunalmalar, çarpıntılar olmasa.. Tatilde de çarpıntılarım biraz zorladı beni .. Şimdi de tetikte bekliyor işte her an.. Öyle..
Bir öyle bir böyle geçiriyorum bende günleri.. Sen 7 aylık oldun artık.. Hazırlıklarını bundan sonra hızlandır bencee.. Ee birde seninki farklı cins.. Herşeyini yen,iden almalısın değil mi.. Ben hiçbirşey almayacağım.. Herşeyi var abisinden.. Geçen bir açtım bazanın altı dolu kıyafetlerle.. O kadar çokmuşki.. Heves ettiğim birkaç giysi alacağım, o kadar işte..
Ee kızların nasıl.. Heyecenlılar mı? Ayy canım benim yaa. sen baya büyüttün beişi.. benimki daha 5 aylık.. Geçmiyor zaman sanki.. Rabb'im yardım etsin hepimize..
Bundan sonra sık sık uğra hee.. Tamam mı.. Özledik seni..
nilcim uzun zamandır sayfaya bakıyorum senden ve diğer arkadaşlardan hiç kimseden ses seda çıkmamış hiç haber yok .
umarım iyisindir bebişde iyidir bi sorun yoktur kendini çok özletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?