Mantığım ve Kalbim arasında kaldım :((

yavrum senden ıyısınımı bulacaklarrr bana sorsalar oyle ama bılıyorsun toplulummzda bır onyargı var aılede bunu yasıyor keske once bır tanısmak ısteselerdı. neyseee yanı sız sımdı akısnda devam etsenız bu problem yıne cıkacak karsınızaa yıne uzuleceksın benceeee o bence aılesını ıkna etmeye calısssın eger ıkna edebılırse cıksın karsına derım ben :( uzuldum buaradaaa

Güneşimm beni bi görselerdi dimiii :5:
Gerçii resimden görmüşler ama yüz yüze görmeliydilerrr :(

Son düzenleme:
abeslikten ziyade ters. biz öyle yetişmedik annemle babamın odasının kapısını çalardık gel demezse girmezdık. bir çocuk mahremi öğrenmeli derdi annem.
Ki biz bu çocuk için velayet davası açıyoruz bir de bu çocuk tamamen bize gelince bu hep böyle mi olacak demekten kendimi alamıyorum. çünkü ben eşimede söyledim benım kendı cocugum olsa ve 6 yasında olsa annenın yaptıgı gibi biberonla süt vermem yada yanımda yatırmam. ben öyle yetiştim dedim. saygı duyuyorum dedi. 6 yaşındaki kız elinde biberon bir yandan çizgi film izliyor bir yandan biberonla süt içiyor. bunu düzeltmek aslında onların elinde. ben karışmak istemedim hiç bir zaman karışmam da.

işte o yüzden bende diyorumki anne olmamış biri başka birinin çocugunu hakketten severmi derim
size ters olabilir bu cocuk anne baba yanında buyuyememıs ve kendini yalnız hissediyor belkide korkuyor bilemezsin.

kendimize dönelim benim oğlumun alışkanlığı bu mutlaka sabaha karşı yanımıza gelir,

kendi cocugunuz oldugunda anlarsınız dıyorum sadece ,
bende 6 yasına kadar biberonla süt içmiştim gayet sağlıklı ve normalim yani .

günaydın herkese..
öncelikle ben objektif bakacağım olaya..adamın ailesi tarafından da..
şimdi ailesinin tepkisini ben çok anormal bulmadım,sonuçta adam hiç evlenmemiş,ve boşanmış çocuğu olan bir akdınla evlenmek istediğini söylüyor.ilk tepkilerin sıcak olmaması çok normal..üstelik boşanmış olmasına değil(genelde bu konuya takılırlar saçma bi şekilde,bakire değil diye) sadece çocuğun olması..bence adam çocuğa alışır mı ,aynı evde nasıl olur üvey baba ile falan gibi düşüncelere girmişlerdir.ki haklı olarak...
bence adamın halledemeyecği bir durum değil.yavaş yavaş sizin nasıl bir insan olduğunuzu anltarak,çocuğunuzla olan ilişkilerden bahsederek vs ısındırabilr bence...daha sonra da tanışırsınız aile ile..
ben diğer arkadaşların dediği gibi,ilerde kv hep yüzüne vurur durumlarına katılmıyorum..bence olmayadabilir.sizi ve evladınızı sevip bağrına da basabilir..tamamen oğlu ve sizinle olan ilişkisine bağlı..

günaydın herkese..
öncelikle ben objektif bakacağım olaya..adamın ailesi tarafından da..
şimdi ailesinin tepkisini ben çok anormal bulmadım,sonuçta adam hiç evlenmemiş,ve boşanmış çocuğu olan bir akdınla evlenmek istediğini söylüyor.ilk tepkilerin sıcak olmaması çok normal..üstelik boşanmış olmasına değil(genelde bu konuya takılırlar saçma bi şekilde,bakire değil diye) sadece çocuğun olması..bence adam çocuğa alışır mı ,aynı evde nasıl olur üvey baba ile falan gibi düşüncelere girmişlerdir.ki haklı olarak...
bence adamın halledemeyecği bir durum değil.yavaş yavaş sizin nasıl bir insan olduğunuzu anltarak,çocuğunuzla olan ilişkilerden bahsederek vs ısındırabilr bence...daha sonra da tanışırsınız aile ile..
ben diğer arkadaşların dediği gibi,ilerde kv hep yüzüne vurur durumlarına katılmıyorum..bence olmayadabilir.sizi ve evladınızı sevip bağrına da basabilir..tamamen oğlu ve sizinle olan ilişkisine bağlı..

Bence ikna edemicek ailesiniii..:43::43:

Bence ikna edemicek ailesiniii..:43::43:

lily tek konuşma ile ikan edilecek bir durum değil bu bence..
yavaş yavaş ne kadar kararlı olduğunu gösterecek ve ikna edecek,öncelikle seninle tanışmaları için..evlilik vs daha sonraki işler..
bence karar vermen gereken şey bu adamın senin ve evladın için doğu adam olup olmadığı..
mücadeleye ,beklemeye değer olup olmadığı..

işte o yüzden bende diyorumki anne olmamış biri başka birinin çocugunu hakketten severmi derim
size ters olabilir bu cocuk anne baba yanında buyuyememıs ve kendini yalnız hissediyor belkide korkuyor bilemezsin.

kendimize dönelim benim oğlumun alışkanlığı bu mutlaka sabaha karşı yanımıza gelir,

kendi cocugunuz oldugunda anlarsınız dıyorum sadece ,
bende 6 yasına kadar biberonla süt içmiştim gayet sağlıklı ve normalim yani .

anlamak istediğiniz şekilde anlamakta özgürsünüz. herkes düşüncesini paylaşmış bende arkadaşla düşüncemi paylaştım. bunlar bana ters geliyor diye yanımızda yatmak istediği zaman hayır yatmıyacak elbette demiyorum. Bizde insanız bizde annesizlik babasızlık gördük. ses çıkarmıyorum 1 gece diyorum yatıyoruz. sen benım demek istediğimi anlamadın ki zaten. eşimin kızı babasından ziyade bana sarılır beni sever.ben çocuğun devamlı bizimle beraber kaldığında aynı problmlri yaşamaktan çekiniyorum. eşimin benden çocuğu olursa eşimin kızı benimseyebilir mi sever mi diye kygılanıyrm zira çocuk diyor senın sadece tek cocugun ben olayım tamam mı baba diye. çocugun piskolojisi zaten tartışılamaz. tartışmam yargılayamamda. sadece olanı söylerim kaygılarımı söylerim ben.kendi çocugum olursa nasıl olur bilemem ama ben annem bizi nasıl yatiştirdiyse öyle yatiştirmekten yanayım.

benım düşünceminde size anormal gelmesi gayet doğal zaten..herkes aynı düşüncede olacak diye bir düşünce yok..

yavaş yavaş ne kadar kararlı olduğunu gösterecek ve ikna edecek,öncelikle seninle tanışmaları için..evlilik vs daha sonraki işler..
bence karar vermen gereken şey bu adamın senin ve evladın için doğu adam olup olmadığı..

hay ağzına sağlık q...

lili sanki tam karar verememişsin gibi geldi bana doğru kişi olup olmadığı konusunda:26:

İşteee birazz inat huyu var, alttan almaz pek :26:

hay ağzına sağlık q...

lili sanki tam karar verememişsin gibi geldi bana doğru kişi olup olmadığı konusunda:26:
:26::26::26::26::26:
neden böyle bi hisse kaplıyorsunki.....

Ne bilim miskk ilk konuştuğunda ikna edebilirdi diye düşünüyorum ben...
Gerçi surat asmış sizin yüzünüzden ayrıldık rahatlayın falan demiş ama
ne bilim ya ikna olmamışlarda daha da olmaz gibime geliyorlar..
Bazen bu hisse kapılıyorum ben ...

İşteee birazz inat huyu var, alttan almaz pek :26:

valla canım bu konu için inat falan sökmez..alttan girip üstten çıkacak....yoksa ailesini silip sana gelse bile olmaz bu iş..ilerde erkekler annelerini arıyorlar..evlenirsiniz sonra anam diye ağlar..kadın da sana kin duymuş olur..sonradan toparlanmaz işler...
akıllı olacak mecburen adam,nasıl ikna ederime bakacak..

Dün akşam mesela ingiltereden ve edirneden kuzenleri gelmiş onlara..
Bana akşam mesaj yazdı ewe geldim aşkım ben diye... Bende tamam dedim...
Sonra ben bişi yazmadım etmedim..
Saat 10 gibi ne yapıyorsun aşkım yazmış.
Bende uyumuşum dedim..
Oy benim aşkım uyuya kalmışş yorulmuş kıyamam dedi..
Bende sen napıon dedim, iyi aşkım bende kuzanlerle oturuyoruz bira keyfi yapıyoruz dedi.
Bende iyi afiyet olsun dedim, ben uyumaya dewam edeyim dedim. tamam aşkım dedi..
Biz normalde birbirimizin sesini duymadan iyi geceler demeden uyumazdık..
Ben böyle soğuk durunca oda aramadı beni farketti zaten o soğukluğu..
Eskisi gibi değilim :5:

valla canım bu konu için inat falan sökmez..alttan girip üstten çıkacak....yoksa ailesini silip sana gelse bile olmaz bu iş..ilerde erkekler annelerini arıyorlar..evlenirsiniz sonra anam diye ağlar..kadın da sana kin duymuş olur..sonradan toparlanmaz işler...
akıllı olacak mecburen adam,nasıl ikna ederime bakacak..

Yok bu konu için demiyorum..
Normalde huy olarak bir kötü huyu inat olması..
Bulgar inadı varr..
Bende de arnavut inadı var ama ben uzatmıyorum o çok uzatır..
Bu beni düşündürüyor oğlum açısından demek istedim...
Silmesin zaten ikna edecekse etsin, etmeyecekse de önümüze bakalım.
Hoş o hiç ayrılmak istemiyor ama :26:

Yok bu konu için demiyorum..
Normalde huy olarak bir kötü huyu inat olması..
Bulgar inadı varr..
Bende de arnavut inadı var ama ben uzatmıyorum o çok uzatır..
Bu beni düşündürüyor oğlum açısından demek istedim...
Silmesin zaten ikna edecekse etsin, etmeyecekse de önümüze bakalım.
Hoş o hiç ayrılmak istemiyor ama :26:

anladım..
lily belki haddim olmayarak birşey sormak istiyorum ,bu adamı gerçekten seviyor musun,yoksa sana olan sevgisinden dolayı mı berabersin? sonuçta bir insanın iyi bir insan olması,(tek kötü huyu inadı demişsin ya) onunla bri ömür geçebilir anlamına gelmiyor ne yazık ki...

anladım..
lily belki haddim olmayarak birşey sormak istiyorum ,bu adamı gerçekten seviyor musun,yoksa sana olan sevgisinden dolayı mı berabersin? sonuçta bir insanın iyi bir insan olması,(tek kötü huyu inadı demişsin ya) onunla bri ömür geçebilir anlamına gelmiyor ne yazık ki...

Ben eskisi gibi değilimm onaa :43:

Çok üzüldüm ne denir inan bilemiyorum Lilyana inşallah ailesini ikna eder en azından bir tanısalar seni yazılarına denk geliyorum ne kadar aklı başında dürüst bir insan olduğun belli tanısalar seveceklerdir eminim çocuk varsa ne olmuş yani çok mantıksız bir sebep sunmuşlar oğlu da evlenip ayrılabilirdi evladı olabilirdi senin evladına karşı bir abi ya da baba gibi hissetmeyecekse sorun olur ama o da onlardan kaynaklanır :51:inşallah sende hak ettiğin mutluluğu yaşarsın :31:

Ben eskisi gibi değilimm onaa :43:

Eskisi gibi değilim demek o olmadan mutlu olabilirim demekse hiç düşünme bitir
Yaşanılan olaylardan sonra sevgin azalmış yada hissetmiyorsun galiba
Yarın bir gün ailemi ikna ettim diye karşına çıkarsa sevgi konusunda yine kafan karışık olur mu?

aynı durumda olup evlenen bir insan olarak yazıyorum tam 5 sene bekledim eşimin ailesinin ikna olmasını bazı arkadaşlar höt söt der aile susturulur demiş erkek yada kadın ne kadar sevsede olmuyo öyle her yolu denedik biz evlenmek için masaya yumruklar vuruldu evden kovuldu babası beni öldürmeye kadar geldi ama ne oldu hepsi boş şuan evliyiz eşimin ailesiylede kendi ailemlede hiçbir sorunumuz yok hatta kayınvalidemde kayınbabamda çok severler beni lili eğer konuşmak istersen özelden msj atabilirsin yardımcı olabilirsem mutlu olurum

Back
X