• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantığım ve Kalbim arasında kaldım :((

Ahaa çok güzel oldu şimdi bunları okumam,
kafam zaten karışıktı iyice karıştıı :95:
gerçekten seven adam herşeyi yapar genede ailesini ikna eder genede o kadını kendine eş yapar
gerçekten seven o kadını başkasının yatağına böylesine kaygısızca itmez o olasılığa deli olur değil iki ay bir gün yalnız bırakmaz

yok ben damat adayının babasını sordum :ssz::ssz::ssz:
Tek annesi değil ki ailesi işte babasını da kasdetmişşşş:5:
gerçekten seven adam herşeyi yapar genede ailesini ikna eder genede o kadını kendine eş yapar
gerçekten seven o kadını başkasının yatağına böylesine kaygısızca itmez o olasılığa deli olur değil iki ay bir gün yalnız bırakmaz
Öyle ama bakın beni onu savunmuyorum şu an size...
Biz bu adamla 2,5 aydır ayrıydık zaten barıştık..
Ve bundan sonra olacakalra bakıcaz işte..
Baktım bişi yok bitecekk yapıcak bişi yokkk :ssz:

belkide yaşamak istemediin içindir ha ne dersin. bir an önce bitir bu ilşkiyi. eminim sana ve oğluna rabbim adam gibiadam, Allah korkusuolan merhamet sahibi. birisini nasip eder.hem kafanı rahatlat hem gönlünü:34:

nasıl yani anlayamadım bende?

Mrb kızlar...
Nasıl başlasam bilemiyorum ama çok çıkmazdayım gerçekten..
Ben 26 yaşındayım ve boşandım eşimden 4 senedir ayrıyız ve oğlum war 4,5 yaşında :16:
Boşandıktan 1 sene sonra biriyle tanıştım 6,5 aya yakın sürdü ve bizim aramız iyiyken birden
soğukluk oldu aramızda ve kopma noktasına geldik ve ayrıldık.. 2 ay oldu ayrılalı...
Pazartesi günü bana e-mail geldi ondan bana...
Okuduklarıma inanamadım...
Şimdi sizlere bana attığı o e-maili paylaşıcam...

Merhaba LiLyaNa_,

Senden uzaklaşmadım. Aksine ben sana çok bağımlıyım. Her an her saniye senle olmak istiyorum. Ben kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim LiLyaNa....
Sen bana dünyaları verdin. Sen bana nefes aldığımı hayatın ne kadar güzel olduğunu gösterdin.

Açık olmak istiyorum sana. Çünkü sen çok iyi bulamayacağım kadar benim idealim olan birisin. Senle ömür boyu çok mutlu olacağımı düşünüyordum hep. Ki eminim senle olsam dünyada sayılı mutlu erkeklerden olurum. Bu düşünceler ile senden aileme bahsettim. Aileme çocuğun oldugunuda söyledim. Resmilerine kadar gösterdim ve sizinle tanıştırmak istiyorum dedim. Ama bana karşı çıktılar. Çocuğunun olması nedeni ile uzun yıllar mutlu olamazsın dediler. Ben yinede göze aldığımı söylediğimde sertleştiler benle görüşmeyecekleri gibi tehtitler ettiler.
Kararsızdım bir anda kesip atamadım ailemi. Bu sırada sende soğukluk hissettin. Ama bende olan soğukluk değildi. Düşünceler hayatıma nasıl yön vereceğimin kararlarını vermekti. Senle her görüşmemde büyüleniyordum doğru karar veremiyorum gibi hissediyordum. Bu yüzden düşünmek için zamana ihtiyacım vardı.

Ve ayrıldık. Seni halen çok seviyorum. Hiçkimseyi sevmediğim sevemeyeceğim kadar çok seviyorum. Sen hayatımın en önemli parçasısın.
Ama ailem ve senin aranda karar veremiyorum. Keşke keşke böyle olmasaydı. Kararsızlık içerisindeyim. Seni görmek de istiyorum. Seni düşünmediğim bir günüm bile yok.

Şimdi benim ne yapmam lazım kızlar bana akıl verir misiniz?
Ailesini asla silmesini istemem çünkü bende anneyim oğlum beni silse dayanamam buna :50:
2 ay sonra ilk defa dün akşam görüştük yüz yüze...
Bana dedi ki;

Ben sana süpriz yapmak istemiştim, ailemden sana bahsettikten sonra sana gelip seni ailemle tanıştırıcam hadii deyip kolundan tutup
götürecektim seni dedi..
Ewet tepki vereceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim dedi..
Ben senden ayrılmak istemiyorum dedi...
Akışına bırakalım dedi... Ama bitmesin dedi...
Benide bırakamıyor, ailesinde böyle bir sorun çıkarttığınıda biliyor...
Şimdi akışına bıraksak, bu sorun yine çıkacak karşımıza...
Ozaman daha çok yıkım olmaz mı ikimizede... Ben yıkılırım yaniii :43:
Napıcam ben kızlarrr lütfen söyleyinnn..............
Vakit ayırıp okuduğunuz için tşk ededim...
Asla ve asla akışına bırakma.Seninle bir ilişkiye başlarken çocuğun olduğunu bilmiyor muydu.İnsan az çok ailesini de düşünce yapısını da bilir.Hee tamam aileden böylesine tapki beklemiyordu afalladı diyelim.Gerçekten seni kafasında oturtmuşsa,mücadele verirdi.Ama onun kafası karışmış.Senle olan duygularından emin olamamış ve çıkmış gitmiş hayatından.Sonra duguları ağır basınca geri dönmüş.Yani onun ne hissettiği,onun ne istediği,onun ailesinin fikirleri önemli ve ön planda.Senin hissettiklerin.İstenmeyen gelin olma hissin,seni bırakıp gittiğinde hissettiğin üzüntü,evladının fazlalık olarak görülmesi.Aiel istemeyebilir,ama onun tutumu önemli.Sana net değil.Akışına bırakalım diyor.Yani günler akarken o duygularını yaşasın böyle gelsin geçsin.Yarın yine iş ciddiye binince ailem istemiyor deyip kestirip atsın.Sen de daha çok bağlanıp daha çok üzül.Aile bugün kabul etmiyor,akışına bırakınca dur kabul edelim mi diyecek.Kabullenme.3-5 aşk sözcüğüne yelkenleri indirme.Sana kurudğu aşk cümleleri değil,sergilediği duruş lazım.Aileyle kötü olsun demiyorum ama,bazen sancılı bir döneml olur ve o dönemi göğüsler insan.Akışına bırakalım demez.Bence restini çek.İnan daha kıymetli olursun.Seni gerçekten istiyorsa,restin onu tetikler.

Asla ve asla akışına bırakma.Seninle bir ilişkiye başlarken çocuğun olduğunu bilmiyor muydu.İnsan az çok ailesini de düşünce yapısını da bilir.Hee tamam aileden böylesine tapki beklemiyordu afalladı diyelim.Gerçekten seni kafasında oturtmuşsa,mücadele verirdi.Ama onun kafası karışmış.Senle olan duygularından emin olamamış ve çıkmış gitmiş hayatından.Sonra duguları ağır basınca geri dönmüş.Yani onun ne hissettiği,onun ne istediği,onun ailesinin fikirleri önemli ve ön planda.Senin hissettiklerin.İstenmeyen gelin olma hissin,seni bırakıp gittiğinde hissettiğin üzüntü,evladının fazlalık olarak görülmesi.Aiel istemeyebilir,ama onun tutumu önemli.Sana net değil.Akışına bırakalım diyor.Yani günler akarken o duygularını yaşasın böyle gelsin geçsin.Yarın yine iş ciddiye binince ailem istemiyor deyip kestirip atsın.Sen de daha çok bağlanıp daha çok üzül.Aile bugün kabul etmiyor,akışına bırakınca dur kabul edelim mi diyecek.Kabullenme.3-5 aşk sözcüğüne yelkenleri indirme.Sana kurudğu aşk cümleleri değil,sergilediği duruş lazım.Aileyle kötü olsun demiyorum ama,bazen sancılı bir döneml olur ve o dönemi göğüsler insan.Akışına bırakalım demez.Bence restini çek.İnan daha kıymetli olursun.Seni gerçekten istiyorsa,restin onu tetikler.

Ben ona söyledim mücadele edeceksen ben varım derim kendisine...
Konuşucam ailemle dedi, bende bakıcam neler yapıcak görücem...
Umarım beklediğim şeyleri yapar, eğer yapmazsa zaten ben yokum bunu biliyor.
Ben ona bu şekilde dewam etmez dedim, bunu şimdi ertelesek önümüze gene çıkacak dedim.........

bütün hepsini başından sonuna okudum da öncelikle Allah kolaylık versin size diyorum :31:

erkek arkadaşınızın inatçı oldugundan ve kolay kolay adım atmayan bir tip oldugundan bahsetmişsiniz, üstelik üstünden aylar geçmesine ragmen size dönmek istediyse gerçekten sizi seviyordur, bu konuda şüpheniz olmasın bence. ama ailesinin söylediklerinden çekinip size karşı soğuk davranması hoş degil tabi, biraz korkak sanırım :26: bu da bundan sonrası için pek güven vermiyor olabilir, çok haklısınız.

ben sizin yerinizde olsam, alırdım karşısına ve şartlarımı sıralardım :34: mesela, ailesine hemen ilişkinizin hala devam ettigini söylemesi gerektigini, aksi takdirde sizin ona eskisi gibi davranamayacagınız vs. ertelemek sadece işleri zorlaştırır, biran önce halledilmesi gerekli bu sorun ki siz de o da gönlünüz ferah bi şekilde devam edin ilişkinize :34:

bütün hepsini başından sonuna okudum da öncelikle Allah kolaylık versin size diyorum :31:

erkek arkadaşınızın inatçı oldugundan ve kolay kolay adım atmayan bir tip oldugundan bahsetmişsiniz, üstelik üstünden aylar geçmesine ragmen size dönmek istediyse gerçekten sizi seviyordur, bu konuda şüpheniz olmasın bence. ama ailesinin söylediklerinden çekinip size karşı soğuk davranması hoş degil tabi, biraz korkak sanırım :26: bu da bundan sonrası için pek güven vermiyor olabilir, çok haklısınız.

ben sizin yerinizde olsam, alırdım karşısına ve şartlarımı sıralardım :34: mesela, ailesine hemen ilişkinizin hala devam ettigini söylemesi gerektigini, aksi takdirde sizin ona eskisi gibi davranamayacagınız vs. ertelemek sadece işleri zorlaştırır, biran önce halledilmesi gerekli bu sorun ki siz de o da gönlünüz ferah bi şekilde devam edin ilişkinize :34:

Sağol cnm yorumun için...
Ewett bazı şeyler daha konuşucam kendisiyle...
Kafamın rahat etmesi lazımm...

Sağol cnm yorumun için...
Ewett bazı şeyler daha konuşucam kendisiyle...
Kafamın rahat etmesi lazımm...

karar vermek için çok acele etmene de gerek yok sanırım :34: yani eğer senin ailen herhangi bişeyler için sıkıştırmıyorsa zaman ver kendine :34: ama bu arada işinin zor oldugunu da bilsin tabi, erkekler bize göre bu konularda daha rahattırlar, arada dürtmek gerekir onları :1:

karar vermek için çok acele etmene de gerek yok sanırım :34: yani eğer senin ailen herhangi bişeyler için sıkıştırmıyorsa zaman ver kendine :34: ama bu arada işinin zor oldugunu da bilsin tabi, erkekler bize göre bu konularda daha rahattırlar, arada dürtmek gerekir onları :1:

Konusu geçer zaten dewamlı...
Zatenn dediğim gibi ilişkiye konsantre
olamıyorum ki ben o konu aklımdayken :ssz:

Konusu geçer zaten dewamlı...
Zatenn dediğim gibi ilişkiye konsantre
olamıyorum ki ben o konu aklımdayken :ssz:

seni sevdigi ve kıymetini anladıgı için bu konuda anlayışlı olacaktır diye umuyorum, ailesi de umarım fazla zorluk çıkarmaz :26:

Aman bacim evlenip ne edecen kaynana görümce zart zurt hiiic gerek yok. Hayat sevgilileri güzel ben olsam asla evlenmemm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seni sevdigi ve kıymetini anladıgı için bu konuda anlayışlı olacaktır diye umuyorum, ailesi de umarım fazla zorluk çıkarmaz :26:
İnşallahh cnm bakıcazzz :25:
Aman bacim evlenip ne edecen kaynana görümce zart zurt hiiic gerek yok. Hayat sevgilileri güzel ben olsam asla evlenmemm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hehe :9:
Güzelimmm ailemiz her zaman yanımızda olmuyor.
İnsan sırtını yaslayacak birine ihtiyaç duyuyor zamanla..
4 senedir yalnızım. Ve artık yaşım gençken kendi düzenimin olmasını istemem saçma gelmesin lütfen..

İnşallahh cnm bakıcazzz :25:

Hehe :9:
Güzelimmm ailemiz her zaman yanımızda olmuyor.
İnsan sırtını yaslayacak birine ihtiyaç duyuyor zamanla..
4 senedir yalnızım. Ve artık yaşım gençken kendi düzenimin olmasını istemem saçma gelmesin lütfen..

lilicimm ailen senin evlilik fikrine nasıl bakıyor,,evli çocuklu biriyle evlenmek istesen ne derlerdi canım

Ben de boşanmış bir insan olarak nazlıdeniz'in dediklerine katılıyorum..

lilicimm ailen senin evlilik fikrine nasıl bakıyor,,evli çocuklu biriyle evlenmek istesen ne derlerdi canım
Ailem benim fikirlerime saygılı..
Ve ayrıca annemle babam bu kişiyi biliyorlardı..
Babam resmini bile gördü bişi demedi...
Haftasonu onunla buluştuğumu biliyordu....
Ben de boşanmış bir insan olarak nazlıdeniz'in dediklerine katılıyorum..
:31::31::31::31:

Bir insanın sizi ne kadar sevdiğini;
- Gösterdiği ilgiden,
- Girdiği riskten,
- Ve verdiği mücadeleden anlarsınız.................................................................

Benim düsüncemi biliyorsun, tekrar buaraya yazmama gerek yok....
Maalesef yine kandin, bi sans verip zamana birakacagina ne yapacagina görcegine zamanla,keske simdiden tavrini koysaydin...
Dün yüzyüze görüsmüssünüz ve maalesefki yine duygularina yenik düsmüssün, madem sensiz yapamiycagini anlamis seni cok seviyor haledicegini söylüyor, ozaman ona sunu diycektin : git Aileni ikna et ondan sonra beni bidaha bul ve herkesin bildigi bi iliskiyle yolumuza devam edelim, sonu evlilik olur olmaz allah bilir!
Ondan sonra yaslan arkana bekle, ama bu sekilde sen simdi yine biton baglanican, umut edicen, eger olmazsa bikez daha yikilican yeniden bi yanlizliga alisma sürecin falan filan, ama dedigim sekil kartlar acik olurdu, deger veriyorsada dedigi gibi en kisa zamanda hallederdi ailesiyle olayi, bagirlarina basmazdilar basta ama ciddi adima atmis olurdu seninki ve nekadar deger verdigini iste ozaman anlardin, simdi eminim gecistircek, tamam konustum iyi gibi olcak gibi bugün annem biraz sinirliydi zamanla yumusiycaklar falan filan dinlemeye hazir ol...
Haaa sonu ne olur bilemem bi zaman sonra ikna eder belki ama sen bu sürecte cok yipranirsin, bastan tavrini koysaydin hemen bi sonuca ulasirdin, pozitif negatif allah bilir...

Evlesenizde Ailesi daima araniza girer canim, onlari karsisina alsa bile
Zaman sonra pismanliklari baslar. Nolursa olsun herkesin ailesi istesede
Vazgecemez. Simdi devam edersen bisey deyisecegini düsünmüyorum,
Baglandikca ilerde. Ayrilirsaniz daha cok üzülürsün.

Back
X