Oyy benim kuzum dayanamamış burdan da yazmış bana...Benim düsüncemi biliyorsun, tekrar buaraya yazmama gerek yok....
Maalesef yine kandin, bi sans verip zamana birakacagina ne yapacagina görcegine zamanla,keske simdiden tavrini koysaydin...
Dün yüzyüze görüsmüssünüz ve maalesefki yine duygularina yenik düsmüssün, madem sensiz yapamiycagini anlamis seni cok seviyor haledicegini söylüyor, ozaman ona sunu diycektin : git Aileni ikna et ondan sonra beni bidaha bul ve herkesin bildigi bi iliskiyle yolumuza devam edelim, sonu evlilik olur olmaz allah bilir!
Ondan sonra yaslan arkana bekle, ama bu sekilde sen simdi yine biton baglanican, umut edicen, eger olmazsa bikez daha yikilican yeniden bi yanlizliga alisma sürecin falan filan, ama dedigim sekil kartlar acik olurdu, deger veriyorsada dedigi gibi en kisa zamanda hallederdi ailesiyle olayi, bagirlarina basmazdilar basta ama ciddi adima atmis olurdu seninki ve nekadar deger verdigini iste ozaman anlardin, simdi eminim gecistircek, tamam konustum iyi gibi olcak gibi bugün annem biraz sinirliydi zamanla yumusiycaklar falan filan dinlemeye hazir ol...
Haaa sonu ne olur bilemem bi zaman sonra ikna eder belki ama sen bu sürecte cok yipranirsin, bastan tavrini koysaydin hemen bi sonuca ulasirdin, pozitif negatif allah bilir...
Dün gece de bayağı konuştuk ikna edicem diyor bilmiyorum

Yorumunuz için tşk ederim, eğer beni tanırlarsa buzlar erir diye düşünüyorum.Evlesenizde Ailesi daima araniza girer canim, onlari karsisina alsa bile
Zaman sonra pismanliklari baslar. Nolursa olsun herkesin ailesi istesede
Vazgecemez. Simdi devam edersen bisey deyisecegini düsünmüyorum,
Baglandikca ilerde. Ayrilirsaniz daha cok üzülürsün.
Zaten benimle değil, çocuk var diye çıkıyor bu sorun..
Ama dediğim gibi belki tanışırsak ozaman daha iyi net anlaşılır herşey diye düşünüyorum..