aman uykusuz git nolacak yani
gözlerine salatalık kabugu koyarsın![]()
Hehe amannn çirkin olmuyayımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman uykusuz git nolacak yani
gözlerine salatalık kabugu koyarsın![]()
lilimm ablam benim neler olmus hayatında Allah yar ve yardımcın olsun bal kadınHehe amannn çirkin olmuyayımmm![]()
lilimm ablam benim neler olmus hayatında Allah yar ve yardımcın olsun bal kadın
neler olduu merak ettimm
bu aralar herkesin bi gönül işi var benim kararsızlıklarım kendime kazdıgım ucurumlar![]()
abi kadın zekiiii :13:Dewam ediyoruz bakalım zaman verdik, pusuya yattımm benn![]()
abi kadın zekiiii :13:
hakkınızda ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin
kadınlarkulubu bizim yuvamız gibi farkında mısın abla ?
ben bile hiç kimseye anlatamadıklarımı anlatıyorum![]()
aslında konu acılcak büyük bi mesele degil benimki oturup düşünmem lazım bikaç sevdiklerimden fikir almam lazım bu attık kesinleşti 5 yıldan sonraÖyle oldu ewet güzelimm
Ne derdn varsa demanın olalım yawrumm
Aç konu sende çekinme çekinme![]()
aslında konu acılcak büyük bi mesele degil benimki oturup düşünmem lazım bikaç sevdiklerimden fikir almam lazım bu attık kesinleşti 5 yıldan sonra![]()
kendi derdin yetmiyo gibi uzun bi dert mektubu yolladım sanaÖzelden gönderr bakalım bana merak ettimm![]()
kendi derdin yetmiyo gibi uzun bi dert mektubu yolladım sanane kadar özetlesemde uzun olduuu
![]()
maşallah nasıl bi kadınsın sen yaaa hamarat çalışkan becerikli sabır küpüOkudum bende sabırlaa![]()
Ewettt bugünn ayrıldım ondann kızlarr![]()
doğru karar bence..
neden peki yani bardağı taşıran son damla ne oldu?
ne oldu lili nedennn
hakınnda hayırlısı olsunn....
Bıktırdı artık kıskançlığından bıktım....
Bizim ne sorunlarımız var, o ne peşinde...
Dün hasta ziyaretine gittim arkadaşım yüz felci geçirdi..
İş çıkışı o tarafa giden arkadaşlar vardı arabayla geçerken beni de bıraktılılar.
Arabada bayanda vardı, ama ben erkeklerle fingirdiyormuşum falan..
Tuttuğum oruca kadar küfür etti kıskançlığından![]()
Mrb kızlar...
Nasıl başlasam bilemiyorum ama çok çıkmazdayım gerçekten..
Ben 26 yaşındayım ve boşandım eşimden 4 senedir ayrıyız ve oğlum war 4,5 yaşında
Boşandıktan 1 sene sonra biriyle tanıştım 6,5 aya yakın sürdü ve bizim aramız iyiyken birden
soğukluk oldu aramızda ve kopma noktasına geldik ve ayrıldık.. 2 ay oldu ayrılalı...
Pazartesi günü bana e-mail geldi ondan bana...
Okuduklarıma inanamadım...
Şimdi sizlere bana attığı o e-maili paylaşıcam...
Merhaba LiLyaNa_,
Senden uzaklaşmadım. Aksine ben sana çok bağımlıyım. Her an her saniye senle olmak istiyorum. Ben kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim LiLyaNa....
Sen bana dünyaları verdin. Sen bana nefes aldığımı hayatın ne kadar güzel olduğunu gösterdin.
Açık olmak istiyorum sana. Çünkü sen çok iyi bulamayacağım kadar benim idealim olan birisin. Senle ömür boyu çok mutlu olacağımı düşünüyordum hep. Ki eminim senle olsam dünyada sayılı mutlu erkeklerden olurum. Bu düşünceler ile senden aileme bahsettim. Aileme çocuğun oldugunuda söyledim. Resmilerine kadar gösterdim ve sizinle tanıştırmak istiyorum dedim. Ama bana karşı çıktılar. Çocuğunun olması nedeni ile uzun yıllar mutlu olamazsın dediler. Ben yinede göze aldığımı söylediğimde sertleştiler benle görüşmeyecekleri gibi tehtitler ettiler.
Kararsızdım bir anda kesip atamadım ailemi. Bu sırada sende soğukluk hissettin. Ama bende olan soğukluk değildi. Düşünceler hayatıma nasıl yön vereceğimin kararlarını vermekti. Senle her görüşmemde büyüleniyordum doğru karar veremiyorum gibi hissediyordum. Bu yüzden düşünmek için zamana ihtiyacım vardı.
Ve ayrıldık. Seni halen çok seviyorum. Hiçkimseyi sevmediğim sevemeyeceğim kadar çok seviyorum. Sen hayatımın en önemli parçasısın.
Ama ailem ve senin aranda karar veremiyorum. Keşke keşke böyle olmasaydı. Kararsızlık içerisindeyim. Seni görmek de istiyorum. Seni düşünmediğim bir günüm bile yok.
Şimdi benim ne yapmam lazım kızlar bana akıl verir misiniz?
Ailesini asla silmesini istemem çünkü bende anneyim oğlum beni silse dayanamam buna
2 ay sonra ilk defa dün akşam görüştük yüz yüze...
Bana dedi ki;
Ben sana süpriz yapmak istemiştim, ailemden sana bahsettikten sonra sana gelip seni ailemle tanıştırıcam hadii deyip kolundan tutup
götürecektim seni dedi..
Ewet tepki vereceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim dedi..
Ben senden ayrılmak istemiyorum dedi...
Akışına bırakalım dedi... Ama bitmesin dedi...
Benide bırakamıyor, ailesinde böyle bir sorun çıkarttığınıda biliyor...
Şimdi akışına bıraksak, bu sorun yine çıkacak karşımıza...
Ozaman daha çok yıkım olmaz mı ikimizede... Ben yıkılırım yaniii
Napıcam ben kızlarrr lütfen söyleyinnn..............
Vakit ayırıp okuduğunuz için tşk ededim...[/QUOTE
ogluun varmıs ne guzel rabbım hayrlı bı omur nasiıp etsın cok mutlu sekılde senı daha tanımadan bu onyargılarda bulunan kısıler ılerde sana farklı sıkıntılar cıkartabılırler ayrı otursan dahı onlardan bır araya geldıgınızde oglun gozune batar ve laf soyler zoruna gıder ve esınle sıkıntı bunara gogus gerebılecegını dusunuyosan gıt derım ama kabullenmelerı cok zor cok yanı anneler bazen cocukları ıcın ıyı seylerı dusunemıyolar kendı oglu oyle olsa boyle davranmazdı...
terbiyesize bak..
önce mücadele etsin sonra vıdı vıdı etsin..
kendi yalancının teki herkesi kendi gibi sanıyor...
çok sinirlendim kusura bakma
hatsiz herif..
karaktersiz lili valla biliyorsun en başından beri onaylamıyordum böyle olacağı belliydi..
hakkında hayırlısı olsun kardeşim..