Slm Marit
senin de diyet günlüğün hayırlı olsun şimdi gördüm
inşallah hep birlikte Allahın izniyle vereceğiz şu fazlalıkları...
bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevgiler...
ahh marit sanırım ben de 72 olan kilomla yakında babamla aynı kiloda olacağım o habire spor yapıyor ve zayıflıyor bense yiyorum ama artıkkkk benim de bi günlüğüm var ve kendimi frenlemeye çalışıyorum. en basiti eskiden 11 kilo verdiğim zamandaki taktiklerimi hatırlıyorum yavaş yavaş ve burada sizlerin menülerinizden alternatif yemekler çıkarmaya çalışıyorum umarım hep birlikte dal gibi oluruzz:)
sabah kalkınca suyumu içtim günde 3lt su içiyorum buna kendimi zorluyorum yoksa su içmeyi unutan bir insanim
peynirli omlet, domates light süt sabah kalhvaltı menüm
öğlene pırasa yapıyorum bayılırım içine yağ atmama ihtimalim çok yüksek
akşam ızgara yagsız dana etinden köfte
günde 2 soda
sabah kalkınca suyumu içtim günde 3lt su içiyorum buna kendimi zorluyorum yoksa su içmeyi unutan bir insanim
peynirli omlet, domates light süt sabah kalhvaltı menüm
öğlene pırasa yapıyorum bayılırım içine yağ atmama ihtimalim çok yüksek
akşam ızgara yagsız dana etinden köfte
günde 2 soda
dün akşam kocam bitter çikolata getirmiş bana muffin yab diye tutturdu :26:
sabah 1 nescafe ve muffin yedimbütün gün temizlik yabpam enerji olur dedim kayınvalidemler bayramda bize gelicek
muffinbayılırım. bayramda geliceklere, gidilecek yerlere dıkkat etmemiz lazım tatlım. ya hereks bugun bayram ye bosveeer dıcek. bızde aman canım ne fazlamız varkı verırız deyıp yicez. offffffff.
yeşil çay bende mi içsem...
kaç sene evvel babam almıştı.çok keskin acı bi tadı oldunu hatırlıyorum,öyleyse siz nası içiyonuz.
bende yeni başlayacağım yeşil çaya kesin iğrenç birşeydir eminim ama içmek lazım dövmeyin beni yazıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?