Marit' in günlüğü

Marit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
478
40
118
Muş
Lise 2' ye kadar hep cok zayıf bir kızdım , daha sonra ne oldu bilmiyorum ama kilo almaya başladım 86 kiloya kadar cıkmıştım üniversiteye hazırlandığım sene, daha sonra spor ve diyetle daha dogrusu aç kalma yöntemi ile 65 kiloya düştüm. 5-6 yıl boyunca 59 ve 65 kilo arasında dolaştım ne daha fazla aldım nede verdim, ama evlendikten sonra 76 kiloya çıktım :26: Bu arada kocamda dukan diyetine başlamıştı 90 kilodan 75'e düştü kara kara düşünmeye başladım adamla aynı kilodayım ben ne yapcam diye bende başladım diyete 22 agustosda 76 kilo ile başladıgım serüvenime 65 kilo olarak devam ediyorum hedefim 58 kilo ama haftaladır 65 kilodayım bir türlü veremiyorum.

Çünkü arada kaçamak yapıyorum diyet günlüğü tutmaya bu yüzden karar verdim 58 kiloya düşene kadar kendime hakim olmak için :)

Sabah kahvaltıda yulaf kepeğinden yaptıgım kreple diyet kaşarlı bir tost , bir bardak light organik süt

öğlen yagsız sebzeli tavuklu güvec tarzı bişiler yapcam , akşama da aynı şeyi yerim

1 armut 19.00 ' dan önce

arada light icetea çayımda kahvemde kesinlikle şeker kullanmadığım için şeker ihtiyacımı karşılıyor

40 dakika spor yaptım :26:

Son düzenleme:
umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın. başarılar dilerim.

:18: sevgili günlük hafta sonu için ucunu iyice abarttım ne yedim ne yedim öyle bugün diyete devam

sabah 2 yumurta haşlanmış

ight peynir ve light süt öğlen ve akşam ızgara tavuk var

arada yoğurt soda ve bol spor

Son düzenleme:
Slm Marit
senin de diyet günlüğün hayırlı olsun şimdi gördüm
inşallah hep birlikte Allahın izniyle vereceğiz şu fazlalıkları...
bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevgiler...

ahh marit sanırım ben de 72 olan kilomla yakında babamla aynı kiloda olacağım o habire spor yapıyor ve zayıflıyor bense yiyorum ama artıkkkk benim de bi günlüğüm var ve kendimi frenlemeye çalışıyorum. en basiti eskiden 11 kilo verdiğim zamandaki taktiklerimi hatırlıyorum yavaş yavaş ve burada sizlerin menülerinizden alternatif yemekler çıkarmaya çalışıyorum umarım hep birlikte dal gibi oluruzz:)

Slm Marit
senin de diyet günlüğün hayırlı olsun şimdi gördüm
inşallah hep birlikte Allahın izniyle vereceğiz şu fazlalıkları...
bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevgiler...

Amin amin tek isteğim bu, 65'e düşmek bile rüya gibiydi benim için kendime olan özgüvenim arttı

inşallah canım ya hep birlikte taş gibi oluruz :)

Son düzenleme:
sabah kalkınca suyumu içtim günde 3lt su içiyorum buna kendimi zorluyorum yoksa su içmeyi unutan bir insanim

peynirli omlet, domates light süt sabah kalhvaltı menüm

öğlene pırasa yapıyorum bayılırım içine yağ atmama ihtimalim çok yüksek

akşam ızgara yagsız dana etinden köfte

günde 2 soda

Son düzenleme:

Sodayı sevdigin içinmi içiyorsun yoksa zayıflamaya bi etkisi falan varmı :18:

diyet yaparken çok fazla mineral kaybı oluyor o yüzden içiyorum

ohh ohhh marit harika bir menüü:) ufacık kalacağız hepimiz inşallaaah:) tabi umarım ben sizin kadar iradeli olurum:) bu arada bugün ben de kendimi çok güzel tuttum dün de iyiydi menümm eleştrilerini bekliyorum yine de:)

dün akşam kocam bitter çikolata getirmiş bana muffin yab diye tutturdu :26:

sabah 1 nescafe ve muffin yedim bütün gün temizlik yabpam enerji olur dedim kayınvalidemler bayramda bize gelicek

dün akşam kocam bitter çikolata getirmiş bana muffin yab diye tutturdu :26:

sabah 1 nescafe ve muffin yedim bütün gün temizlik yabpam enerji olur dedim kayınvalidemler bayramda bize gelicek

muffin bayılırım. bayramda geliceklere, gidilecek yerlere dıkkat etmemiz lazım tatlım. ya hereks bugun bayram ye bosveeer dıcek. bızde aman canım ne fazlamız varkı verırız deyıp yicez. offffffff.

muffin bayılırım. bayramda geliceklere, gidilecek yerlere dıkkat etmemiz lazım tatlım. ya hereks bugun bayram ye bosveeer dıcek. bızde aman canım ne fazlamız varkı verırız deyıp yicez. offffffff.

bayramda agzımızı tutmayı başarırsak ekstradan alacağımız 1 2 kiloyu almak yerine bir killo verebiliriz.Kendimizi şartlamamız lazım.Ben zaten baklava sevmem kiii ıyyy börekmi hiç sevmeem.:) Gerçi bu bayram öyle milletin baklava börek yapcanı sanmıyorum herkes et kavurur.Bende kurban etini ciddi anlamda sevmiyorum yırttım yani:)

bizimde bayramda gideceğimiz pek yer yok :26: kayınvalidemde sağlıklı yaşama takmış durumda görümcemle beni zayıftlamak için elinden geleni yaptı lafını esirgemedi bayram şekelerine kaymazsam tatlı sorunum yok

maritciğim ben diyette çok herşeyden kendimizi kısmamamız gerektiğini düşünüyorum emin ol metabolizman yeterince hızlıdır zaten ve o sana kilo olarak dönmez tabi 2.si olmazsa:)
ben allahtan şerbetli tatlı vs. çok sevmem aramam da. çok nadir regl dönemlerinde canım isterse çikolatalı pasta tarzı şeyler çeker onun dışında yok yani:)

Son düzenleme:
bugün çok iş yaptığım için yoruldum resmen yemek yapmaya fırsatım olmadı

utanarak söylüyorum çiğköfte ve lahmacun yedim yemeğin üstünden çok geçtiği için spor yapıp yatcam yakcam bütün kalorileri

yarın cezalı günüm

yeşil çaya başlamaya karar verdim

çiğ köfte ve lahmacun mu?
hiç sevmem hıh

yaaa yemesene kızım....
canım çekti vallaa
yarından itibren kendine çeki düzen veriyosun...
ne güzel 11 kg vermişşin...

yeşil çay bende mi içsem...
kaç sene evvel babam almıştı.çok keskin acı bi tadı oldunu hatırlıyorum,öyleyse siz nası içiyonuz.

bende yeni başlayacağım yeşil çaya kesin iğrenç birşeydir eminim ama içmek lazım dövmeyin beni yazıktır

yeşil çay bende mi içsem...
kaç sene evvel babam almıştı.çok keskin acı bi tadı oldunu hatırlıyorum,öyleyse siz nası içiyonuz.
bende yeni başlayacağım yeşil çaya kesin iğrenç birşeydir eminim ama içmek lazım dövmeyin beni yazıktır

kızlar bn de ilk arkadasım sayesinde içmiştim ve ilk içtiğimde yavan yaglıymış gibi bir tat hissetmiştim ama şimdi alıştım hatta aşığım normal çayı artık içsem bile yesil cay kadar haz vermiyor bana...
bn bimden nane-limonlu almıstım bimin kendi markası, o cok guzel hem ferah hissettiriyor bir de lipton limonlu yesil çay acayip harika bnm favorim ama bn nane limonlu içiyorum bu aralar içine bir de ekstradan limon sıkıyorum 1 küçük demlik yapıyorum 500lt falan sonra tabii tuvaletten cıkamıyorsunuz dogal olarak ama en azından vucuttan fazla su atılıyor ve böbrekler çalışıyor (bnm böbreğim de tabii:))))))))
kesinlikle tavsiye ediyorum hem kansere karsı koruyucu antioksidanları içeriyor hem de zayıflamaya da yardımcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…