ben çiğköfte gibi çok yoğuruyorum benim herif istiyo kısırıda kimyonu bol atıom şişirmesin diye bol bol salata yerim yanına :):):)):
ben öle haraket yapamıyorum çok sıkılıorum canım ya evimizin bir odasını spor salonu gibi yaptık zaten ancak orda zaman gecirebiliyorum mesela yürüyüş bandında yürürken bir yandan dizi acıyorum laptopda sıkılımıyorum
en güzeli o zaten acayip yaktıro 1 saatte 1000 kalori felan yakıom onla ne kadar doğru bilmem göstergesi bacaklarım incecik oldu yaws
bu arada bebek yapmaya karar verdik eşimle :) eğer hamile kalırsam diyetisyene gitcem en fazla 10 kilo alim diye dua edin bana kızlar bir an önce hamiş kalım diye
geçen kasım ayında hamile kalmıştım canım 2 haftada 4 kilo alıp doktorumu bile şoka sokmustum vücudum acayip ödem yapmıştı korktum ondan istiyorum diyetisyeni kendime hiç güvenim yok o zamanda günlük tutmaya devam edicem yoksa yerim ben @@@
en güzeli o zaten acayip yaktıro 1 saatte 1000 kalori felan yakıom onla ne kadar doğru bilmem göstergesi bacaklarım incecik oldu yaws
bu arada bebek yapmaya karar verdik eşimle :) eğer hamile kalırsam diyetisyene gitcem en fazla 10 kilo alim diye dua edin bana kızlar bir an önce hamiş kalım diye
ben bi başladım leslieye cok da sevdim haaaaaayyy olsun olsun küçük marit hayırlı gelsin bi an önce:)
sizdeki şu spor yapma azmine hayranım kızlar azıcık bana bulaşsa ya bulaşmaz kii!!
hastalıkla boğuşuyorum kaç gündür müthiş bir baş ağrısı baş dönmesi sürekli mide bulantısı sonuc 63 kiloyum ondan gelemyorum
cnm coooookkkk geçmiş olsunhastalıkla boğuşuyorum kaç gündür müthiş bir baş ağrısı baş dönmesi sürekli mide bulantısı sonuc 63 kiloyum ondan gelemyorum
bebeğim yok öyle sevmiyorum falansabah 1 bardak süt
2 yumurta haşlanmış kayısı kıvamında
1 cay tabagı ceviz içi
peynir ve zeytin
öğlen patates yemegi sulu etli patetsinden 2 taecik aldım yanına yogut aksama da aynı şey üşeniom pişirmeye :):):)):
arada 2 mandalina ve 1 ayva meyve yemekten nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?