kurban eti bende hiç sevmiyorum. Kokuyor sanki. Belkide psikolojıktir benimki.bayramda agzımızı tutmayı başarırsak ekstradan alacağımız 1 2 kiloyu almak yerine bir killo verebiliriz.kendimizi şartlamamız lazım.ben zaten baklava sevmem kiii ıyyy börekmi hiç sevmeem.:) gerçi bu bayram öyle milletin baklava börek yapcanı sanmıyorum herkes et kavurur.bende kurban etini ciddi anlamda sevmiyorum yırttım yani:)
valla en azından agzına bişeyler tıkmıyor.bizimde bayramda gideceğimiz pek yer yok :26: Kayınvalidemde sağlıklı yaşama takmış durumda görümcemle beni zayıftlamak için elinden geleni yaptı lafını esirgemediBayram şekelerine kaymazsam tatlı sorunum yok :d:d:d
hahahahhahahaçiğ köfte ve lahmacun mu?
Hiç sevmem hıh
Yaaa yemesene kızım....
Canım çekti vallaa
Yarından itibren kendine çeki düzen veriyosun...
Ne güzel 11 kg vermişşin...
çok kötü değil tadi valla ben hala posetlerden kullanıyorum bır turlu aktara gidemedim. Az tutuyorum suda. Az demliyorum acı olmuyor. Içinede limon atıyorumyeşil çay bende mi içsem...
Kaç sene evvel babam almıştı.çok keskin acı bi tadı oldunu hatırlıyorum,öyleyse siz nası içiyonuz.
Bende yeni başlayacağım yeşil çaya kesin iğrenç birşeydir eminim ama içmek lazım Dövmeyin beni yazıktır
bende bimden aldım, ama sonra başka bir marketten lipton berrak yeşil yaseminli aldım. çok daha güzel . Ama damak tadı tabi. Yasemenlinin içinede limon atıyorum. En cokda cay bıtınce o lımonu yemeği seviyorum.kızlar bn de ilk arkadasım sayesinde içmiştim ve ilk içtiğimde yavan yaglıymış gibi bir tat hissetmiştim ama şimdi alıştım hatta aşığım normal çayı artık içsem bile yesil cay kadar haz vermiyor bana...
Bn bimden nane-limonlu almıstım bimin kendi markası, o cok guzel hem ferah hissettiriyor bir de lipton limonlu yesil çay acayip harika bnm favorim ama bn nane limonlu içiyorum bu aralar içine bir de ekstradan limon sıkıyorum 1 küçük demlik yapıyorum 500lt falan sonra tabii tuvaletten cıkamıyorsunuz dogal olarak ama en azından vucuttan fazla su atılıyor ve böbrekler çalışıyor (bnm böbreğim de tabii:))))))))
kesinlikle tavsiye ediyorum hem kansere karsı koruyucu antioksidanları içeriyor hem de zayıflamaya da yardımcı...
1 bardak sıcak soğan suyu
light peynir
1 haşlanmış yumurta azıcık chery domates
öğlen kuzenimin karısı çağırdı korkuyorum gitmeye günlükkkkkkk yemek yiyip gitcem@@ bişi yapma diyicem onada
soğan suyu harika bişey keşke benimde fırsatım olsada içebilsem vucutta ödemdi iltihaptı herşeyi atıyo bide yag yaktırıo tadıda güzel bence:)
bugünki menünde güzel :) gittinmide dayanılmaz umarım az kaloriyle atlatırsın cnm
soğansuyu sokmaz mı ya?
soğansuyu kokmaz mı ya?
Canlarım benim özledim valla buraları bayramda kayınvalidemler gelemyince biz gittik , dün akşam döndük
bayramın ilk gün bozdum birazcık diyeti ama sonra devam 64 üm su anda kaldığım yerden aynen devam
sabah 1 domates
yeşil çay azıcık peynir yumarta
öğlen kısır yiyicem kimse tutamaz akşamada ızgara köfte :):):))
spor yapmaya zamanım yok evde çok iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?