Marit' in günlüğü

Canım bunları da okudum ya şimdi gidip alıcam off nane ve limon ne güzel olur annem nane kurutup vermişti değerlenir en azından :)

1 bardak sıcak soğan suyu
light peynir

1 haşlanmış yumurta azıcık chery domates

öğlen kuzenimin karısı çağırdı korkuyorum gitmeye günlükkkkkkk yemek yiyip gitcem @@ bişi yapma diyicem onada

kurban eti bende hiç sevmiyorum. Kokuyor sanki. Belkide psikolojıktir benimki.

valla en azından agzına bişeyler tıkmıyor. Bide görümcenide zayıflatmaya çalışıyorsa sorun yok
çiğ köfte ve lahmacun mu?
Hiç sevmem hıh

Yaaa yemesene kızım....
Canım çekti vallaa
Yarından itibren kendine çeki düzen veriyosun...
Ne güzel 11 kg vermişşin...
hahahahhahaha Vur gamze kafasına kafasına vur. Kaç marit kaç
yeşil çay bende mi içsem...
Kaç sene evvel babam almıştı.çok keskin acı bi tadı oldunu hatırlıyorum,öyleyse siz nası içiyonuz.
çok kötü değil tadi valla ben hala posetlerden kullanıyorum bır turlu aktara gidemedim. Az tutuyorum suda. Az demliyorum acı olmuyor. Içinede limon atıyorum
Bende yeni başlayacağım yeşil çaya kesin iğrenç birşeydir eminim ama içmek lazım Dövmeyin beni yazıktır

bende bimden aldım, ama sonra başka bir marketten lipton berrak yeşil yaseminli aldım. çok daha güzel . Ama damak tadı tabi. Yasemenlinin içinede limon atıyorum. En cokda cay bıtınce o lımonu yemeği seviyorum.

soğan suyu harika bişey keşke benimde fırsatım olsada içebilsem vucutta ödemdi iltihaptı herşeyi atıyo bide yag yaktırıo tadıda güzel bence:)
bugünki menünde güzel :) gittinmide dayanılmaz umarım az kaloriyle atlatırsın cnm

soğansuyu kokmaz mı ya?

Son düzenleme:
tadıda hoşta canım ah birde kokusu olmasa zorlada olsa içiyorum ödem atması için tabi sürekli değil :) öğlen kendime ızagara yabcam tavuk onu yiyip gitcem

soğansuyu sokmaz mı ya?

:44: nasıl yani canum

Son düzenleme:
kokmaz olurmu allahım öyle pis kokuyorki aslında suyun tadı güzel tatlı böyle ama kokusu burnumu kapatıp içiom sonrasında fenesimi tutabildiğim kadar tutuyorum

Soğan suyunun içine az limon sıkın tadıda süper oluyo kokusuda olmuyordu sanırım
Minikk kokmazmı derken belki içerken bi kokusu oluyordur ama gün boyu insan soğan kokmuyo:) ve birçok hastalığa şifa soğan suyu netten bakın derim

naber marit bugün diyetine harfi harfine uymanı bekliyorum ....
eger bi falsonu görim yandın sen yandın

kadını aradım gelemiycem dedim çok yağmurlu ve soğuk hava çok üşendim gitmeye ::):) diyetimle başbaşayız

Son düzenleme:
selam Marit nasıl gidiyor hayat????
vücudundan ödem atmak istiyorsan tavsiyem bitki çayı içmen.. hem kokmaz daha az zahmetli, hem güzel meyve-bitki çayları var cok da guzel kokuyorlar missssssssssss gibi...
hem vücuttan su atar hem de kilo verme sürecine yardımcı olur, tavsiyem yeşil çay....

Canlarım benim özledim valla buraları bayramda kayınvalidemler gelemyince biz gittik , dün akşam döndük
bayramın ilk gün bozdum birazcık diyeti ama sonra devam 64 üm su anda kaldığım yerden aynen devam

sabah 1 domates
yeşil çay azıcık peynir yumarta

öğlen kısır yiyicem kimse tutamaz akşamada ızgara köfte :):):))

spor yapmaya zamanım yok evde çok iş var

ayyyyyyyyyyyyy cnm bnm hoşgeldinnnnnnnn
ya özledik seni....
menün güzel de sabah az olmamış mı tatlım?
kısırı da tavsiyem bulguru az salatası cok yap o zaman cok zarar etmez hem mideni de şişirir
şimdiden afiyet olsun (bn de özledim kısırı ama bizde kimse yemez sen bnm yerime de ye olur mu)
fırsat bulursan leslie yap ok?

Son düzenleme:
ben çiğköfte gibi çok yoğuruyorum benim herif istiyo kısırıda kimyonu bol atıom şişirmesin diye bol bol salata yerim yanına :):):)):

ben öle haraket yapamıyorum çok sıkılıorum canım ya evimizin bir odasını spor salonu gibi yaptık zaten ancak orda zaman gecirebiliyorum mesela yürüyüş bandında yürürken bir yandan dizi acıyorum laptopda sıkılımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…