- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Amazing family
-
Maşallah herkes marka giyiniyormuş :)
Bi pantolona 400 lira israf bence. Pantolonun normal fiyatı 60dır etiketi yapıştırınca 400. Bu kadar marka delisi olmamak gerek.
Geçen bahar Mango’dan uzun kaban aldım çok şık bir model. 90’a düşmüştü 250’den. Markaysa indirim zamanı da marka. Dün Berska’dan 15 liraya keten şort aldım. Sezonda 60 tl.
Herkese iyi akşamlar
Kızlar eşim kendine ne alırsa marka alır. Öyle ucuz da değil bir pantolona 400 lira tişörte 80 lira gibi
Daha aşırıya kaçtığıda oluyor.
Durumumuz şu ara iyi değil aslında ama idare edecek aşamadayız. Sadece birikim yapamıyoruz. Bana da istediklerimi alıyor fakat ben bu kadar pahalıya kaçmadım hiç.
Sürekli sürekli alışverişte yapmıyor arada alıyor tam alıyor. Birşey deyip kırmakta istemiyorum. Sizce susmakta hata mı ediyorum. Konuşsam ne dicem adam çalışıyor hakediyor alsın modundayım. Bu kadar pahalı olması da içime sinmiyor
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Aynen ben de giyemem hep aynı ayakkabıyı,elbiseyi,montu.
Hatta aynı elbiseyi kimbilir kaç hafta sonra bir daha giyerim.
Sıkılırım ben.
Çok şükür elbiselerimin çoğu süper marka değil ama rengarenk ve çok çeşitli.
Bir kere de yırtıldığı,renginin solduğu görülmemiştir.
Çoğu zaman eskidiği ve yıprandığı için değil de kendim sıkıldığım için hibe ederim birilerine.
İyiymiş o zamanHayırda yapar fazlasıyla
İşte bana da çok pahalı geliyorben 400 tl verip kaban alamıyorum.
bir pantolon 400 tl mi
Alsın marka bişey olmazHerkese iyi akşamlar
Kızlar eşim kendine ne alırsa marka alır. Öyle ucuz da değil bir pantolona 400 lira tişörte 80 lira gibi
Daha aşırıya kaçtığıda oluyor.
Durumumuz şu ara iyi değil aslında ama idare edecek aşamadayız. Sadece birikim yapamıyoruz. Bana da istediklerimi alıyor fakat ben bu kadar pahalıya kaçmadım hiç.
Sürekli sürekli alışverişte yapmıyor arada alıyor tam alıyor. Birşey deyip kırmakta istemiyorum. Sizce susmakta hata mı ediyorum. Konuşsam ne dicem adam çalışıyor hakediyor alsın modundayım. Bu kadar pahalı olması da içime sinmiyor
Siz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?