Markafoni belası

16 haziran ayakkabi aldim
17 haziran da elime ulasti.
1 hafta olmadi yani bu alisveris.
Bence urunler stokta yok
Temin edemiyorlar.
Ucret iadesi yapilir birde indirim tanimlarlar.
Daha once cok basima geldi.
Ama sitede genel anlamda bir sikinti
Oldugu cok belli.

Bi arkadas yakin zamanda alışveriş yapmis sorun yasamamis. Bence urunu tedarik surecindeler. Ama yasal olarak ellerinde olmayan malin satisini sunamazlar. Ugrasabilirim diyorsan sikayetci ol

Aynı ürünlerin bugün bir kampanyası daha başlamış. Ellerinde olmayan, temin edemedikleri ürünleri tekrar tekrar satıyor bunlar o zaman.
Zaten dert ürünün gelip gelmemesinden çok karşımda muhatap bulamamam.

Morhiponun gözünü seveyim.
İkisi arasında kaldım markafonide çeki var diye ordan aldım, almaz olaydım.
Daha once vipdukkan vardi inş markafoni onun akibetine ugramaz tanidigim bi arkadas bot almisti 40 no sunu gondermisler tekrat iade etto bu sefer farkli bot gonderdiler derken iflas etti gitti

markafoniden binlerce liralık alışveriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım Amaaa ilk defa modacruz diye bela bir siteye üye oldum safir pırlantalı bir yüzük aldım bir üyeden kartımla ödedim sabah kargolanmış mı diye siteye gireyim dedim ne göreyim üyeliğim açılmıyor ürün hala satışta görünüyor .onlarca mailden sonra onlarca bana verdikleri otomatik cevaplardan sonra para iadeniz yapılmıştır diye mesaj aldım sitenin telefonu yok ulaşılabilecek 3 gündür hala bankama iade yapılmadı .üyeliğim hala iptal .sakın ha sakın bulaşmayın bu siteye şikayet var a bir baktım ki benim durumumda bir sürü insan varmış

Evet aynisi oldu iste.
Bende mail attim bana gondermediginiz
Urunu tekrar satisa nasil cikarabiliyorsunuz,
Madem satacak urununuz var
Zahmet olmazsa bana da gonderin diye :)
Urunun parasini iade edip
30 lira indirim tanimladilar.
Yani destek hattindan mail attiysan
Biraz daha bekle.
Bir sekilde geri donuyorlar.

1.5 aydır alışveriş yapmadım oradan dün bir ck gözlük beğendim vaktim olmadı bugün alacaktım sizi okuyunca asla almam zaten başımda modacruz belası var bir de markafoni belası eksik olsun

Vipdukkanın son günlerinde böyle bir şey başıma geldi. Gönderimde haftalarca oyaladılar, sürekli ulaşmaya çalıştım, arada sadece iki güne ya da bu hafta çıkacak diyip durdular, ama sonunda benim gönlüm geçti, iptal ettirmek istiyorum diyince hemen ettiler ve para iadesini yaptılar. İptal denediniz mi?

Heralde 10-15 tane mail atmışımdır. Çoğuna cevap alamadım malesef.

Birine ulaşabilirsek iptal edicez ama karşımızda muhatap bulamıyoruz ki.
Sitedeki iptal butonu çalışmıyor. Maille de twitterdan da iptal istedim tık yok.

aman modacruza bulaşmayın arkadaşlar tam dolandırıcı bir site en iyisi morhipo bunların ürünü beğenmezsen hemen iade edebiliyorsun paranı iptal durumunda hemen yatırırlar geri kartına mağazalarında değişim imkanı var yada çek veriyorlar daha sonra alışveriş yapabiliyorsun en güveniliri morhipo ama orda da her marka yok maalesef

Boyner markaları yeter de artar bence. Bundan sonra şaşmam morhipodan.

Gecen haberlere çıktı, battilar galiba onlar.. Mayis ta yapilmasi gereken teslimat yapilmadigi icin bir genc hanim konu olmustu habere.

Iptal etmeyi dene, olmazsa bulundugun ilcede kaymakamlikta tuketici hakem heyeti var. Oraya ugra yonlendirsinler.

Limango vardi o da batti ama bunlar gibi yapmadi. Herkese teslimat yapti, oyle kapandi.

Morhipo dan şasmayin derim, sonucta arkasinda boyner var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…