- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
ilk alışverişimdi anlamıyorum pek o siteden belkide satıcıdandı ürün bayağı pahalı bir mücevherdi a...ş firmasının ama burda 3 te bir fiyattı kaçırmayım dedim belkide satıcı sahte satıyordu yada yollamayacaktı bilemem neyse sephoranın konusunu yeterınce işgal ettım benim sorunum çözülmüş darısı onun başına
İptal edebilsek para geliyor mu göreceğiz de...
bir kere de boynerin kendi sitesinden sehpa aldım ama bana sehpanın 4 katı degerinde pahalı bir bavul yolladılar çok aradım onları ama biz sehpa yolladık isterseniz sehpayı iade edin dendi.Ya arkadaşım sehpa gelmedi ki iptal edeyim dedim anlatamadım bavulda ben de kaldı bir yılı aşkındır ben de
ben sehpayı begenmıştım ama hiç bir mağazasında kalmamıştı hala gözüm ondaWuhhuuu şansa bak.
ben sehpayı begenmıştım ama hiç bir mağazasında kalmamıştı hala gözüm onda
260 kusurdan 99 a duşmuştu uzeri renkli turuncu cam tek bir sehpaydı gelen faturada sehpa yazıyrdu ama yerine gelen buyuk boy american tourister marka 500 e yakın fiyatlı bir bavulduBenim gözüm valizlerde bu aralar o yüzden şans dedim.
Sehpayi merak ettim.
260 kusurdan 99 a duşmuştu uzeri renkli turuncu cam tek bir sehpaydı gelen faturada sehpa yazıyrdu ama yerine gelen buyuk boy american tourister marka 500 e yakın fiyatlı bir bavuldu
2 sene önce 5 gün gecikmeli ürün aldım ve son oldu, birde üstüne yurt içi kargo ile boğuştum 2 gün, yani 5 gün sonra kargoya verildi gelmesi de olaydı..Bu siteye ne oldu kızlar, ne güzel alışveriş yapardık eskiden. Şimdi felaket durumdalar, dolandırıcı gibi oldular.
5 haziranda bir çanta ve bir ayakkabı aldım bu siteden. 7 haziran kargo tarihiydi. İki hafta geçti üzerinden hala hareket yok. Çağrı merkezine ulaşılamıyor, maillere cevap veren yok. Twitterdan sürekli yazıyorum, taciz ediyorum resmen "ürününüz en kısa sürede gönderilecektir" tek aldığım cevap. Şiparişimi iptal bile edemiyorum. Hoş iptal etsem de ödediğim parayı geri alabilecek miyim bilmiyorum.
Ne yapayım ben sizce? Bu mağduriyeti yaşayan başka birileri var mı buralarda?
Bu siteye ne oldu kızlar, ne güzel alışveriş yapardık eskiden. Şimdi felaket durumdalar, dolandırıcı gibi oldular.
5 haziranda bir çanta ve bir ayakkabı aldım bu siteden. 7 haziran kargo tarihiydi. İki hafta geçti üzerinden hala hareket yok. Çağrı merkezine ulaşılamıyor, maillere cevap veren yok. Twitterdan sürekli yazıyorum, taciz ediyorum resmen "ürününüz en kısa sürede gönderilecektir" tek aldığım cevap. Şiparişimi iptal bile edemiyorum. Hoş iptal etsem de ödediğim parayı geri alabilecek miyim bilmiyorum.
Markafoni mi bdha tobe bende gecen hafta ayakkbi aldim geldi sitedekinden eser yok.bildigin kullanilmis gibiydi moralim sifirlandi gonderdim geri cevap bekliorum . Trendyolda boyle sorun olmuyo ama bu site cok dandikBu siteye ne oldu kızlar, ne güzel alışveriş yapardık eskiden. Şimdi felaket durumdalar, dolandırıcı gibi oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?