Markafoni belası

Problem değil cicim. Takılın kafanıza göre.

İptal edebilsek para geliyor mu göreceğiz de...

Iptal ettigim urunlerde oldu, ilk etapta sorun yasadim ertesi gun duzeldi.
Kargoyu teslim almam demistim duzeldi hemen paranin yattigina dair msj geldi
Ama teslim suresi gecen urunlerde var

bir kere de boynerin kendi sitesinden sehpa aldım ama bana sehpanın 4 katı degerinde pahalı bir bavul yolladılar çok aradım onları ama biz sehpa yolladık isterseniz sehpayı iade edin dendi.Ya arkadaşım sehpa gelmedi ki iptal edeyim dedim anlatamadım bavulda ben de kaldı bir yılı aşkındır ben de

Wuhhuuu şansa bak.

Benim gözüm valizlerde bu aralar o yüzden şans dedim.
Sehpayi merak ettim.
260 kusurdan 99 a duşmuştu uzeri renkli turuncu cam tek bir sehpaydı gelen faturada sehpa yazıyrdu ama yerine gelen buyuk boy american tourister marka 500 e yakın fiyatlı bir bavuldu

Son 2 alışverişimde kendi kafalarınca iptal edildi stokta yokmuş özür diliyorlarmış. Birini taksitli yapmıştım üstelik taksitli alışverişin iadeside taksitli oluyor. Madem elinizde yok ilan koymayın. 2sinde de sıkıntı olunca siteye bile bakmıyorum artık

Ben netten alusveris yapanlara hep sadarim
nasil guvenirler
nasil kalitesine inanirlar
nasil denemeden gor.edenlirlar

Konuyu şimdi okudum. Her yolu denemişsin sen. Adamlar siteyi terk etmiş resmen.

Şikayetvar a da yaz. Ben markafoni yi bırakalı çok oldu.
Geçen de Maltepe'de mağazasını gördüm kapatmış mi yoksa yeni mi açıyor anlamadım içi boştu.

Morhipodan alıyorum ne aliyorsam memnunum da..

2 sene önce 5 gün gecikmeli ürün aldım ve son oldu, birde üstüne yurt içi kargo ile boğuştum 2 gün, yani 5 gün sonra kargoya verildi gelmesi de olaydı..
Şikayetvar.com a yaz.. Ürün kodunla beraber yaz, öyle böyle geri dönüş oluyor..

Markafoni mi bdha tobe bende gecen hafta ayakkbi aldim geldi sitedekinden eser yok.bildigin kullanilmis gibiydi moralim sifirlandi gonderdim geri cevap bekliorum . Trendyolda boyle sorun olmuyo ama bu site cok dandik

Daha geçen gün parfüm siparis verdim. Neyse 5 gün gelmedi. Hemen sert bir dille mesaj attım sınırlıydim zaten. Bana döndüler. Eğer siparis numaranızı söylerseniz gerekeni yapacagiz dediler. Adam/kadin cevap verdikten 10 dakika sonra parfüm geldi ben de geri dönüş yapmadım.
Kampanya bittikten sonra bazen gonderiyorlar bu sebeple olabilir mi acaba?

Markafoni hep sorumsuz paketleri bile sacma sapan posetle falan geliyordu poset yirtilsa kargo icerigi goruyor faturada disinda zaten.
Ben morhipocuyum yada boyner.com zaten hepsi boynerin en azindan muhattap belli gecmis olsun magdur cok sanirim bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…