Markafoni belası

1v1y de iyidir her gün takip edilirse ünlü marka çanta ayakkabılar çok ucuza alınabiliyor hem de telefonda çok ilgililer

Polo cantalardan alsammi diye dusunuyordum. İyi ki almamisim. Konunuzu gorunce de vazgeçtim. En son saat almıştım 2 tane gorselle alakası olmayan ve hatta biri kırık saatleri yollamışlar. Direk gönderdim Allah tan iadede hiç problem yapmıyorlar. Ama o zamandan beri birşey almak gelmiyordu içimden. Bilgilendirdiginiz için teşekkürler.

Birine ulaşabilirsek iptal edicez ama karşımızda muhatap bulamıyoruz ki.
Sitedeki iptal butonu çalışmıyor. Maille de twitterdan da iptal istedim tık yok.
Sıkıntılıymış o zaman Ben 3-4 mail atsam hiç değilse birine dönüyorlardı.
Umarım bir an önce çözülür..

Modagrami tek geciyorum online alisverisde ertrsi gun kargoyu yolluyorlar markafoniden eskiden cok alirdim hic bu derece gecikme yasamadim elmi degistirdi acaba

maillere devam edin geçerli bir mail adresi verin oraya yollasınlar cevapları tacize devam başka türlü bunlar ilgilenmiyorlar müşterileriyle

Kayıtlı mailim sürekli kullandığım adres zaten. Bugün sanırım 16. gün. Habire bir yerlerden yazıyoruz arıyoruz tık yok.
ben de 3 gündür modacruza onlarca mail attım üyeliğimi iptal etmişler çünkü hem paramı alamadım hem üyeliğim yok hem de begendığım safir yüzükten oldum sinirim bozuldu 3 gündür

şikayetvar a yazdın mı ?

bu siteler bile dolandırıcı olmuşsa k.k dan instagramdan nasıl güvenip alışveriş yapalım artık doğruuu avm lere kazıklansam da huzurum kaçmaz

ben de 3 gündür modacruza onlarca mail attım üyeliğimi iptal etmişler çünkü hem paramı alamadım hem üyeliğim yok hem de begendığım safir yüzükten oldum sinirim bozuldu 3 gündür

modacruz iletişim bilgisi paylaşıldığında üyelik iptali yapıyor benim bildiğim..
siz yorumlarda öyle birşey mi yazdınız..
maillere de evet çok geç cevap veriyorlar ama dönüyorlar mutlaka..

Çok sinir bozucu bişey yahu.
aynen oyüzden bu ara sizi en iyi ben anlarım vaktimi bunlara ayırması artı devamlı mail atmak zorunda olmam maillerime gelen otomatik cevaplar telefonda muhatap bulamamak giden para ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem diye düşünme begendığım ürünün içimde kalması bla bla bla

modacruz iletişim bilgisi paylaşıldığında üyelik iptali yapıyor benim bildiğim..
siz yorumlarda öyle birşey mi yazdınız..
maillere de evet çok geç cevap veriyorlar ama dönüyorlar mutlaka..
hayır öyle bir şey yok ben hiç bir şey satmıyorum yeni üye oldum zaten bir ürün almak için onu da alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…