- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Sıkıntılıymış o zamanBirine ulaşabilirsek iptal edicez ama karşımızda muhatap bulamıyoruz ki.
Sitedeki iptal butonu çalışmıyor. Maille de twitterdan da iptal istedim tık yok.
Sıkıntılıymış o zamanBen 3-4 mail atsam hiç değilse birine dönüyorlardı.
Umarım bir an önce çözülür..
Benim siparis geleli 10 gun falan oldu. Bir sıkıntı cikmadi. Gerci 60 liralık bi şeydi.
Ayyy cok mu senin?
maillere devam edin geçerli bir mail adresi verin oraya yollasınlar cevapları tacize devam başka türlü bunlar ilgilenmiyorlar müşterileriyle
ben de 3 gündür modacruza onlarca mail attım üyeliğimi iptal etmişler çünkü hem paramı alamadım hem üyeliğim yok hem de begendığım safir yüzükten oldum sinirim bozuldu 3 gündürKayıtlı mailim sürekli kullandığım adres zaten. Bugün sanırım 16. gün. Habire bir yerlerden yazıyoruz arıyoruz tık yok.
şikayetvar a yazdın mı ?Bu siteye ne oldu kızlar, ne güzel alışveriş yapardık eskiden. Şimdi felaket durumdalar, dolandırıcı gibi oldular.
5 haziranda bir çanta ve bir ayakkabı aldım bu siteden. 7 haziran kargo tarihiydi. İki hafta geçti üzerinden hala hareket yok. Çağrı merkezine ulaşılamıyor, maillere cevap veren yok. Twitterdan sürekli yazıyorum, taciz ediyorum resmen "ürününüz en kısa sürede gönderilecektir" tek aldığım cevap. Şiparişimi iptal bile edemiyorum. Hoş iptal etsem de ödediğim parayı geri alabilecek miyim bilmiyorum.
Ne yapayım ben sizce? Bu mağduriyeti yaşayan başka birileri var mı buralarda?
ben de 3 gündür modacruza onlarca mail attım üyeliğimi iptal etmişler çünkü hem paramı alamadım hem üyeliğim yok hem de begendığım safir yüzükten oldum sinirim bozuldu 3 gündür
Yazdım cicim.şikayetvar a yazdın mı ?
ben de 3 gündür modacruza onlarca mail attım üyeliğimi iptal etmişler çünkü hem paramı alamadım hem üyeliğim yok hem de begendığım safir yüzükten oldum sinirim bozuldu 3 gündür
Ne zaman yazdın ? Ona rağmen mi dönüş sağlamadılarYazdım cicim.
aynen oyüzden bu ara sizi en iyi ben anlarım vaktimi bunlara ayırması artı devamlı mail atmak zorunda olmam maillerime gelen otomatik cevaplar telefonda muhatap bulamamak giden para ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem diye düşünme begendığım ürünün içimde kalması bla bla blaÇok sinir bozucu bişey yahu.
hayır öyle bir şey yok ben hiç bir şey satmıyorum yeni üye oldum zaten bir ürün almak için onu da alamadımmodacruz iletişim bilgisi paylaşıldığında üyelik iptali yapıyor benim bildiğim..
siz yorumlarda öyle birşey mi yazdınız..
maillere de evet çok geç cevap veriyorlar ama dönüyorlar mutlaka..
Ne zaman yazdın ? Ona rağmen mi dönüş sağlamadılar
Uzun zaman oldu markafoniden alışveriş yapalı.
Bi dahada yapmayalım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?