1- hestia (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:
2- nismitersah (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:
canım ben diyorumki sonuç bekleyen arkadaşların sonuçları belli olsun ondan sonra bence kendimize bir topik açalım çünkü diğer topiktekileri tanımıyoruz ve ordaki yazılar almış başını gitmiş..hem yeni bir sayfa açarız burda hemde hayatlarımızda..ne dersiniz kızlar?
bence de süper olur...
bende son durum bilgilerimi yazıyım bari
biliyosunuz il aşılamamdı ve tutmadı hemde neredeyse 1 hafta gecikmeli gelerek ve beni acayip umutlandırarak teşrif etti kendileri. adetimin 3. günü yani 2 gün önce doktora kontrole gittim muayene etti ve sol tarafımda 2.2 lik nurtopu gibi bir kist çıktı.benimde maşallahım var mübarek her ay 1 yumurta ve bir de kist büyütüyom :44:....neyse.. bu ay aşılama yapmıcaz bu kist yüzünden dedi. benim de işime geldi açıkçası. zaten ara vermek istiyordum. ben klomen ve çatlatma iğnesinle aşılama olmuştum. bir daha ki sefere göbekten yapılan iğnelerle tedaviye devam edecekmişiz. iyi peki madem dedim bende.
şu an çok kişi kaldı mart ayı listemizde. inşallah diyorum bir kere daha.... onlardan güzel haberler alırız.
kızlar eşim gebelik testi almış gelmiş illaki dene dedi başımın etini yedi yanibende denedim negatifti doğal olarak ne kadar çıkmaz desemde inat etti.şimdide diyoki bak yok işte olmamış aşılama diyo .benden heyecanlı garibim dayanamıyo bir an önce sonuç çıksın istiyo.....
kızlar eşim gebelik testi almış gelmiş illaki dene dedi başımın etini yedi yanibende denedim negatifti doğal olarak ne kadar çıkmaz desemde inat etti.şimdide diyoki bak yok işte olmamış aşılama diyo .benden heyecanlı garibim dayanamıyo bir an önce sonuç çıksın istiyo.....
keşke hiç yapmasaydın.üstelik kesin sonuç kan testiyle belli olur.şimdiden bozmayın moralinizi
cnm ya daha çok erken 1 hafta oldu dimi aşılama yaptıralı?eşler bizden daha heyecanlı meraklı..inşallah 15.gününde hamile haberini alırız cnm..
canım arkadaşım merhaba bak zaman geçiyor geçen hafta geçermi diyordun hayırlısı olsun senin için
ben fitil olarak kullanıyorum hatta ilk gün sabah akşam agızdan al sonra fitil olarak dedi bende hiç yan etki olmadı araç bile kullanıyorum gün içinde
inşallah bir an önce düzelir ve aramıza gelirsin, hakkında hayırlısı olsun ecrinhalil
süper olur alıştık hem birbirimize.
kizlar selam.. Benimde yarin test yaptirmam gerekiyordu ama bugun reglim basladi.. Biz esim ile tup bebek yaptirmaya karar verdik hem basari oranlari asilamaya gore cok daha yuksek oldugundan hemde asilamada sansin cok dusuk olmasina ragmen fiyatlarin yuksek olusundan.. Herkese bol sans diliyorum bundan sonraki denemelerinde!!!!
Kizlar selam.. Benimde yarin test yaptirmam gerekiyordu ama bugun reglim basladi.. Biz esim ile tup bebek yaptirmaya karar verdik hem basari oranlari asilamaya gore cok daha yuksek oldugundan hemde asilamada sansin cok dusuk olmasina ragmen fiyatlarin yuksek olusundan.. Herkese bol sans diliyorum bundan sonraki denemelerinde!!!!
kızlar evet erken ama eşim benden heyecanlı 52:ısrar edince kıramadım.ama üzülmedim de çünkü çıkmayacağını biliyodum.9.günümdü bugün inşallah hayırlı haberler alırız canlarım rabbimden dileğim hepimiz kısa zamanda hamiş oluruz inşallaaaaaahhhhh
evet canım katılıyorum sana yeni bir topik iyi olucak benim şuan aşılamanın 17.günü aşılamam geç yapıldı adetin 19.günü yapıldı normalde adetim 26 28 gün arası degişiyor şuan adeti 8 gün geçti ama bir haftadır adet gibi belirtilerim agrılarım var suan da siyah kahve akıntı geldi içerde neolup bitiyor bilemiyorum ama bu bekleyiş çok yorucu.2 önce saglık ocagında gebelik testi yaptım çıkmadı kan verdim sonucu bugün alıcam herşeyin hayırlısı inşallah tüm aşılamalardan umutlu haberler alırız
ben progestan ilacımı sabah 10 içiyorum tok karnına.ilaca başladığımdan beri 2 günde 1 şiddetli baş dönmesi yani başımı kaldıramıyorum bayılacak gibi oluyorum yürüyemiyorum hemen kendimi yatağa atıp yatıyorum birkaç saat yatıp kalkınca normale dönüyorum.hatta sabah yazışırken burda öyle oldum bilgisayarı bile kapatamadım çok fenaydım çarpa çarpa odaya gittim.kalkınca eşimi aradım doktorla görüşmüş devamlı böyle olduğumu sölemiş oda fitil olarak kullansın demiş.fitil olarak kullanınca baş dönmesi yapıyomu acaba????fitil olarak kullanan arkadaşlar varmı?????birde sabahları fitil akşam da ilacı içsem olurmu sizce bana fikir verebilirmisiniz????????????
Kizlar selam.. Benimde yarin test yaptirmam gerekiyordu ama bugun reglim basladi.. Biz esim ile tup bebek yaptirmaya karar verdik hem basari oranlari asilamaya gore cok daha yuksek oldugundan hemde asilamada sansin cok dusuk olmasina ragmen fiyatlarin yuksek olusundan.. Herkese bol sans diliyorum bundan sonraki denemelerinde!!!!
sabaha karşı adetimi oldum şubat ayında tutmamıştı ara vermiştim işe başladımartık takmıyorum falan desemde öyle olmuyormuş şuanda işteyim ve çalışmak istememiyorum dünya resmen başıma yıkıldı bütün çalışmalar boşa gitti bu arada kazanan biz değil iski oldu(
erken yapılan test moral bozuklugundan sitres yaratmaktan başka bir işe yaramıyor bekle aşılamanın 11 ile 14 günleri direk kanda gebelik testi yaptır saglık ocagında oranlarda belli oluyor zaten canım.rabbim isterse olur fazla yogunlaşmayın eşinde sende hayal kırıklıgı daha kötü oluyor.negatip düşünmemek oldu diyede kendini yıpratmamak lazımm .uf agrılarım arttı kahve akıntım var ne bu anlamadım..
Günaydın Çiğdem.Senin aşılamanın üstünde çok geçmiş neden kan testi yaptırmıyorsun? üniversitede 15. gün çağırıyorlar seni neden geç çağırdılar anlamadım ben????????
Ben sondan başladım okumaya hemende yazdım mesajı.Şimdi gördüm kan vermişsin.İnşallah güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?